Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3TuddKi
nincs link

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

passatgt
linkt<#gonosz1>

autoszimulator
én is, de ha nem szingli, akkor azt kell belõle csinálni, so easy 😄

.: mobilize.hu :.

Lynx_TWL
szingli

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

N3TuddKi
én ismerek párat aki rendes szép és okos is és szingli...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

predator1982
ez passatg-nek is szól, sajnos a csajok sem egyformák:-( a sok kis pénzéhes ribanc...kiráz tõlük a hideg, és az a "trendi" mostanában ahogy én látom, ki rázza jobban a rongyot, minél kurvásabb valaki annál jobb. de elhihetitek, vannak még rendes lányok is:-) és õk igenis kapkodnának az ilyen fiúk után.

pred

autoszimulator
attól függ teljesen, hogy miket iszol össze. igényes, és kevésbé kevert piák vedelése után a másnap is kellemes lehet 😄

TheRock18
LoOoL 😄

azért van egy "kis" különbség a részegség és a betépettség között 😊
a részegség után valszeg fejfájással kelsz
betépsz utána úgy kelsz fel,mintha semmi sem történt volna tegnap este 😄

BMW Über Alles!

Bulykin
omfg<#vigyor1><#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bardocz
Barátom mondta,hogy haverja a kisgyerekeknek sima dohányt adott el fûként,és mondta,hogy ha azt akarják,hogy hasson,igyanak meg 2 sört utána<#idiota> Kisgyerkõcöknek meg elég volt a 2 sör,és azt hitték be vannak tépve :ADSAD:S:ASD
passatgt
õk a sima dohánytól is betépnek<#idiota>

bardocz
Inkább füveznének,ahhoz tényleg kemény tüdõ kell,annak a füstjét nem mossa át a víz,kis rohatt kurvákok.
TheRock18
nyolcadikosok..jó?xD nagy különbség xD
mind1..azt hiszik kemények lesznek ettõl...

BMW Über Alles!

tommygear
divat
sok takony hetedikes teszi ki vipre a videók hogy õk pipáznak, hát nagyon menõk
Molnibalage
Sok csaj ezt mondja... Egyszer találkoztam egy olyannak aki elvileg "elolvadt" tõlem egy fórumon és nem értette, hogy miért nem foglalt még le senki. Volt 1 randi. A randin én jól éreztem magam és õ is. Aztán mégsem lett belõle semmi. Érdekes... Mindegy. Én addig is halászok tovább. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

passatgt
én ilyen vagyok, mégse kapkod senki, nekem kell kapkodni😞😊

predator1982
hát ha rendes lányt keresel, és olyan vagy mint amit leirtál, akkor apám utánad kapkodna sok csaj. amúgy részvétem....

pred

Molnibalage
Divathobbi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

qtab986
Akik leírják az adatlapjukon, hogy vízipipáznak azok mit értenek ezen? Tényleg vízipipáznak? Ez valami olyan fontos, hogy érdemes leírni? Vagy ez kábítószer? Sose csináltam de mintha a mai tinik között ez minimum kötelezõ gyakorlat lenne ezek szerint.

tommygear
<#beka3>
tommygear
<#beka2>
TheRock18
mintha a NFS legújabb részébõl lépett volna elõ...kajak..kurva jó grafikája van xD

BMW Über Alles!

Próbáljunk a topikhoz tartozó dolgokkal foglalkozni.
Nem rosszindulatból mondom, de valószínû megvan ennek a "témának" is a helye.

ChuckyHUN
bazdmeg :S
Ez szomorú. ilyen fiatalon, így meghalni wááá:S

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szerintem kezd az egész életed rendberakását egy pszichológussal, aki rendbe teszi lelked, aztán kezdj más csajokkal foglalkozni.
dragon11
Egerben télleg jócsajok vannak 😄

Depridol
yammie<#crazya><#bee1><#ravasz1>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

gameplusz
lol 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Carlos
Páromon szivesebben látnám. A csaj meg egy olyan közepes. Az arca kicsit fura.
TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

parek
neked A ruha tetszik <#kerdes><#fejvakaras><#nevetes1>

Carlos
Az a fehér ruha nagyon szexi!
<#buck>

Þór vígi þessi rúnar

tugyiti
😄!
OrioN the S
😄DDDDDD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

offkorzreg
szar dolog de nekem is ezjutott eszembe-.ASDASDasD:ASD

[/img]
autoszimulator
ez amúgy tényleg szomorú, de nem is ide való.

meggyalázta?

Úgy halt meg hogy a kishugát akarta elkisérni a cirkuszba három cirkuszba dolgozó meggyalázta és nem bírta a tudatot felvágta az ereit soha nem csaltuk meg egymást még egy csók és egy flört se volt mással iszonyatos konzervatív voltam nem szerettem buliba járni én mindig családon és ilyenken gondolkoztam hogyan leszek jó férj jó apa stb de amikor egyszer el akart menni buliba kiakadtam mert azt mondtam a buliba rossz dolgok történnek és csúnyán összevesztünk és amikor ez megtörtént hibáztattam magam mert nem mondhattam el neki mennyire imádlak nem csókolhattam meg többé és semmit nem csinálhattam már október 20.án történt ez az eset a temetésen nekem kellett volna mondanom pár szót, felsültem meg se tudtam nyekkenni tudom égõ és nem férfias tudni illik mindig rendõrnek honvédnek vagy ilyennek készültem aztán logisztikusnak tanulok miközben egy orosz cégnél dolgozom és könyvet írok. de abban a pillanatban amit biztosnak éreztem elszált és meg se mertem szólalni csak néztek engem és letettem egy koszorút és elszaladtam tudom égõ és szégyen de nem bírtam. amikor biztosnak érzed az életed összeomlik, és telik az idõ. a képeket kitöröltem az esküvõi ruhát amit akkor már novemberben viselnie kellett volna elégedtem az ajándékokat meg ilyeneket kidobtam mert belepusztultam amikormegláttam ezeket vagy a a parfümjét éreztem kis híján elsírtam magam és belenéztem a tükörbe és láttam hogy szakállam van kócos vagyok egyedül vagyok elhagytam magam és megpróbáltam begyógyszerezni magam mentem volna utána de hát mint amint észlelitek túléltem elkezdtem haverokkal lenni miszerint gondoltam jobb lesz. fodrász borotválkozás miután kikerültem a kórházból és a konditeremben egyszer megszólal nekem a barátom sportos vagy izmos vagy okos vagy rendes embernek tartalak és felnézek rám így elordította magát én meg egyszerûen undorítónak tartom belülrõl magam mert amikor erõsnek kéne lenni és ki kéne állnom akkor elfutotam .Bocsánat hogy nem fogalmaztam meg rendesen és így írom csak gyorsan ki akartam adni magamból bocsánat .Én mindig egy hû kis szerény kedves lányt kerestem akit kényesztethetek és vigyázhatok rá boldoggá tehetem és amikor már minden jó így omlik össze minden. ezért kérdezem a véleményetek szerintetek is égõ hogy így viselkedem.
autoszimulator
veled ellentétben D::

passatgt
?

offkorzreg
olyan férfias :o

ohhh részvétem <#szomoru1> probáld meg tul tenni magad fiatal v még elötted az élet
probálj meg ismerkedni ez nem megcsalás <#szomoru1>
Bulykin
<#confused>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Meghalt a menyasszonyom három évig voltam vele most 20 éves vagyok pontosabban leszek húsz fél éve halt meg hogyan lépjek vissza szerintetek az útra . és hogyan ismerkedjek ha úgyérezném ha ezzel õt csalnám meg
RatBaG
tommygear
oké
CoD23
Egy suliban jártam velük, mivel elbellgtak !!xD

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II