Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne haragudjatok de mi ez ha nem szingli tedd azzá. Az ilyet gyûlölöm . Ez szemétség
offkorzreg
jó,tisztában vagyok énis ezekkel.de mindent nemszabad hagyni azért.legyen egy tartásod neked is.tekitélyed stb.ne nézzenek már szarba.

off 😞

TheRock18
ismerõs szöveg sajna
jó édesapám szokta mondogatni

BMW Über Alles!

N3TuddKi
ha a múltban kóborolsz, sosem jutsz elõre.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

TheRock18
az a baj,ha valakit megszeretsz,akkor nyílván többet fogsz neki megengedni,meg elnézel neki olyan hibákat,amiket egy havernak nem...bár kitudja,én pl. ugyanazért a hibáért haragudtam az asszonyra,de egy haverra nem haragudtam volna
mind1...mit is akartam?! jah igen,ha megszeretsz valakit,akkor már nehéz ezt mondani,hogy "bye-bye"...fõleg,ha eltelik 1-2 év..eszedbe jutnak a közös emlékek stb. és elég kellemetlen érzés felkelni reggel az ágyból egyedül :S

BMW Über Alles!

offkorzreg
persze,énis kurvasokat,egész máshogy állok a csajokhoz,kicsitse mutatok akkora érdeklõdés,megvárom még õ lépjen,bármirõl is van szó.aztán már énis persze.ne szokjon hozzá a jó dolgokhoz hogy mindig az van amit õ akar stb.

offkorzreg
az a baj tényleg mindent megtehet veled stb.de nemszabad hagyni.nemkicsit másképp állok a dolgokhoz azóta,most van egy csaj akivel barátkozok,meg hát mást is.nemtúlzottan élem bele magam a dolgokba,finoman közelítem meg az egész.járni nemfogok vele,de mást azért lehet.😄
nem megy még ez a barátnõ téma,nem hiányzik.de már tudom hogy mit kell másképp.az nem jó taktika azért ha mindig csak õ tegyen majd érted,hanem csak légy észnél,és figyeld meg hogy van e viszonzás mindig,értékel-e,megbecsül-e.ha nem akkor lehet elküldeni a faszba,észné kell lenni.

TheRock18
ebbõl is tanultam
de remélem a kövivel nem fogok rosszul bánni a múltban történtek miatt,annyi,hogy az elején azért ott lesz a kétely bennem...hátha egyszer valaki értékeli az odaadásomat,ha meg nem,akkor így jártam 😊

BMW Über Alles!

offkorzreg
leírtak alapján ugyanazt a hibát követted el mint én,nekem is nemrég lett vége egy hosszú kapcsolat,hát a legutóbbi balfaszkodásom után énis pihentetem a dolgokat😄
nemjó kinyalni a csaj seggét ennyire,elnézõnek lenni stb.túl jó vagy az se jó megszokja visszaél vele,gecik.-.-

N3TuddKi
én ismerek ilyet, aki még a nyaralás ráesõ részét is kifizette, mert ki akarta. nem én kértem.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
deviánsnak lenni jó 😊

TheRock18
ezt most mire mondod?

BMW Über Alles!

Kezdem azt érezni,hogy én vagyok deviáns 😄

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

TheRock18
úgy látom a tapasztalatink és mások 😊
mi jól kijöttünk az elején...sõt 1 évig semmi gond nem volt,még veszekedés se,csak max. kisebb viták
eztán fordult a kocka,mert sok minden ráhagytam,engedtem neki,mert tudta,hogy szeretem..és ezzel megfogott,és azt csinált velem,amit csak akart..:S és a kövi kapcsolattól ezért fogok kicsit félni
már féléve külön vagyunk,de szerintem még pihizek még egy félévet 😊

BMW Über Alles!

autoszimulator
én azt mondom, az elején derül ki minden. nekem elsõ dolgom mindig egy kis teszt, melynél elhívom valahova a leányzót, mozi vagy kávé, s nem ajánlom fel, hogy akkor most fizetek. az akkori elsõ reakcióból sok minden kiderül. volt aki mondta, hogy akkor fizess, vagy ugye fizetsz, hát az alapból bûzös nálam, meg van a másik csoport, aki kifizeti, vagy ha én fizettem, mindenképp oda akarja adni. aztán ha ez megvolt, akkor látom már, hogy milyen csajszi is, és mire lehet vele tervezni. kétkoktélos vagy tán két hetes. persze ez sem garantál semmit, de az anyagias kis picsákat ki lehet zárni azonnal. aki meg azóta néz rá az emberre, meg kedveskedik, mióta teszem fel kocsija van, jól meg kell hágni, és otthagyni, hadd sírjon 😄

.: mobilize.hu :.

N3TuddKi
legutolsó barátnõm 18 volt amikor megismertem és 20 múlt, hogy szakítottunk és nem tapasztaltam az általad korábban leírtakat nála.

OrioN the S
Najah az a baj ,hogy aki "kibaszott" veled annak a hulyeseg hatassal van mondjuk a kovetkezo kapcsolatodra ,ahhol pl. teljesen normalisan all hozzad a lany... Viszont Te egy rossz tapasztalat,emlek miatt alapbol tartod a 2 meter lepestavolsagot. Ez reszben a Te hibad es az ove is. De en megertelek... ebben a cipoben jarok en is es amint elkezdek valamit erezni osszeszarom magam es hatralok ,mert nem akarok megegyszer elcsuszni... Most "kezelnek" 😊 Es erzem ,hogy el fog mulni csak elotte latnom kell ,hogy mennyire bizhatok es mennyi erzelmet vihetek bele. Ezeknek van jo es rossz oldala is. A jo ,hogy edzodsz egy bizonyos ertelemben es jobban kezeled a kovetkezo veszteseget es a rossz ,hogy alapbol igy startolsz "lehet ez is at fog baszni"

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

TheRock18
igen,ez biztos a korodból fakad,a mai 16-22 közötti generáció nagyban eltér a 30-40 közöttiektõl sajna

BMW Über Alles!

N3TuddKi
lehet, hogy koromnál fogva én nem ezt látom és nem ezt gondolom. biztos így is lehet, de szerintem nem ez a helyes hozzáállás.

autoszimulator
<#rinya>

#36049: 😄Dd

TheRock18
jah,csak mikor úgy érzed,hogy a legjobb is ilyen,hogy cserben hagy,meg stb. akkor elgondolkozol,hogy milyen a többi?! 😞 😞

BMW Über Alles!

Ez meg hülye hozzáállás..Azért nem kell átesni a ló másik oldalára sem,mert akkor megint ott vagy ahol a part szakad..Amúgy meg tényleg nem kéne általánosítani.Nekem is volt olyan kapcsolatom ahol egyoldalúnak éreztem a dolgot,de abból is tanul az ember és majd legközelebb másképp választ..

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

TheRock18
igen...most jött el az a pont,hogy én többé senkinek nem fogom "kinyalni a seggét"..hanem értem fog megtenni mindent..különben csá...
mert én megtettem mindent,és nem volt elég...
gondolj már bele,buszt nem is ismerte,kocsival vittem mindenhova...
ne kényeztessétek el a nõket,mert hozzászoknak keci 😄

BMW Über Alles!

OrioN the S
nah igen :S tapasztaltam en is.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

N3TuddKi
lehet, hogy ebben nem csak az adott lány hibás...

TheRock18
ebben a "vannak még rendes lányok a Földön"-be már nem nagyon hiszek :S
akirõl 2,5évig azt hittem,hogy õ a legjobb,rájöttem,hogy õ is olyan mint a többi,és én nála csak rosszabbakat láttam,akkor mégis mire számítsak?
hihetetlen amúgy,hogy valaki 1-2 év alatt annyit tud változni,hogy teljesen kiesik a szimpátiámból 😞

BMW Über Alles!

lol 😄 hát ez nagyon jó <#zavart1><#zavart1>

HTS s3rg1nh00
én még nem tudom.sosem volt semmilyen:-)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

N3TuddKi
nem egészen így történt 😊

ezt elképzelem...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Én pont ezért szoktam minden kapcsolatom elején leülni az illetõvel beszélgetni és elmondom,hogy mi várható tõlem ill. kiváncsi vagyok,hogy mi várható tõle. Ez ennyire egyszerû 😊
Amúgy meg nem érzem,hogy egy 2 hetes kapcsolat az én világom lenne. 😊

OrioN the S
jah... vagy tisztaba kell lenni vele ,hogy mire megy ki a jatek es ugy viszonyulni hozza.

N3TuddKi
jól kell tudni választani 😊

OrioN the S
persze, ez igy van. minden ember mas... engem csak azert zavar ,ha egy no nagyon faszcentrikus ,mert ki tudja ,hogy egy buliba amin nem lennek ott mit muvelne par feles utan ,ha valaki szimpi neki...

N3TuddKi
nem lehet általánosítani. van akivel az elsõ ranids szex után is együtt lehet lenni több évig és van olyan is akivel 1-2 hét esetleg hónap után fekszel le és addig is tart.

OrioN the S
persze ,nem kell szo szerint erteni ,hogy mindenki... de eleg sokan 😊

a tulelesi oszton utan a szexualis oszton a legerosebb 😊

N3TuddKi
kösd fel a gatyát... 😊

offkorzreg
hát ha komolyabb terveim lennének vele,akkor valószínûleg nem kurnám meg hanem odébb állnék,egyrészt csalódnék benne,mert gondolom csak ott szembesülsz a dologgal.ha pedig énis erre vágyom persze megdugnám énis.de az csak arra jó.ez hogy mindenki kefél jobbra-balra észnélkül.nemhiszem hogy ígyvan azért.van aki igen,de azért jópáran nem

OrioN the S
Hat figy... gondolom Te is meghuznad azt a csajt amelyik hajlik ra es kaphato... Sztem ok is ugyanugy akarnak ,mint a ferfiak. Vegulis nincs benne semmi rossz csak lazan elbassza a kapcsolatot ,ha mar az elejen kapurarugas van.... Szoval nem mondanam rajuk ,hogy kurvak... ennyi erovel mi is kurvak vagyunk. Egyszeruen csak mindenki kefel jobra-balra esz nelkul 😄 Ez van...

offkorzreg
igazából nemtom mitlehet az ilyenre mondani

OrioN the S
azert azt nem mondanam

offkorzreg
kurvák

OrioN the S
nimfoman mindegyik :\ eskuszom mar olyat nehez talalni amelyik nem az... vagy csak en vagyok ilyen "szerencsetlen" 😄 elso randin dugas.. azert az eros 😄

autoszimulator
nincs kedved két heteshez? D:

Vannak rendes lányok még ezen a Földön,nem kell aggódnotok 😊 Szerencsére az én baráti társoságomban nincsenek pénzéhes csajok,azokat csak hírbõl ismerjük 😄 Én meg sosem tervezek,hogy beadjam e a derekam így "fiatalon" vagy sem és így is a legrövidebb kapcsolatom 1 év a leghosszabb 2és fél év volt 😄 Szóval fiúk fel a fejjel és irány válogatni 😉

autoszimulator
én is mindig ezt érzem valahogy, meg nem is kívánom beadni a derekamat fiatalon, de én legalább a három hetes maximumot már elértem, kapcsolat hosszát illetõen 😄 Igaz az ebbõl együtt töltött napok száma egy hetet éppen kitenne...

gameplusz
Úhh az csúnya... Persze a remény hal meg utoljára.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Mr_no_NaMe
Érdekes, eddig én is csak nagy többségben rongyrázókkal futottam össze.
Nem vagyok az a talpnyaló papucs fajta, egyszerûen én éreztem magam kihasználva. Vigyél el moziba, nézzed meg velem a filmet, dugjál meg, menj a picsába 😄
Ez szép és jó addig, amíg az ember úgy elgondolkodik azon, hogy a leghosszabb kapcsolata eddig 1 hét volt.
N3TuddKi
izé... ebbe most ne menjünk bele<#zavart1>