Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
sokkal kenyelmesebb, mint barmilyen farmer+polo kombo 40fokban es meg tobbet is mutat ..
anti hero
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Fasza jó álló farmer + fasza jó álló poló és kész.
Annyira túl tudják variálni a nõk néha az öltözködést....
Bp-n 1 idõbe gumi csizma volt a menõ, most meg a virág mintás ( de az a virág minta, ami déd anyám szoba falán lógott falvédõ meg ilyesmi ) rucik, és a legjobb amikor ilyen mintás gumicsizma van a csajon....hát az agyam eltudom dobni a metrón.
Ilyesmire gondolok:
Ne a csajt nézzétek, ne a ruhát, csak a mintázatot hogy 1 ruhára ilyet rá nyomatnak, szerintem borzalmas...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nekem nem vonzó, az ilyenfajta stílus: cipõ - napszemüveg, harisnya!!! azok a színek, nem beszélve arról, hogy melltartó van rajta és az hogyan látszik át...
ultra kicsi lerágott hatású körmök; bugyuta testtartás
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

..bár az utsó képen lehet inkább egy pofon kellene neki <#gonosz3>#gonosz3>

anti hero
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3