Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

habár ez lényegében csak viszonyítás kérdése
mert ha pl. választanom kellene,h kivel dugjak...mondjuk Torgyánnal vagy ezzel a csajjal...nem lenne kérdés, hogy a csajjal mókáznék 😄
de ha jó pasi vagy jó nõ közt kellene választani,akkor evidens,h pasi
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nem csücsörít, nincs tele szilikonnal, nem póthajas, nem pucsít, nem tükörbõl fényképezi magát,akkor már nem is jó?
www.icewebhu
de,amíg nem tudtam hogy õ,már akkor látszott,hogy vagy õ az,vagy a hasonmása...te meg eztércsedmár
BMW Über Alles!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi