Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
...a busz azért jó, mert van rajta egyes ülés és közös ülés...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ott a csap a hipó meg a felmosószer is... 😄
hjajjj istenem 😞
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
beszólsz meghalsz