Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://gaborszantai.co.uk/
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.: mobilize.hu :.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Kumiho #2179
http://gaborszantai.co.uk/
#hhwnd
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Osztom az elveidet.<#eljen>#eljen>
Én se teszek fel volt, vagy jelenlegi ismerõsök ,barátnõk képeit.
Pedig lenne mit.<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
én már elég sok ismerõs képét betettem mert nagyon dekoratív lánykák
aki netre teszi a képét, felvállalja (akarva v akaratlanul) hogy akárhol megjelenhet a fotója

az a has <#wow2>#wow2>
Széndékosan így.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM