Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
...a busz azért jó, mert van rajta egyes ülés és közös ülés...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
(Ezért sántít nekem az a történet, hogy csak úgy, "véletlenül" rátaláltak 1 közösségi oldalon, mert ennyi erõvel minden 3. nõre rá lehetne találni...)
prá

(Közösségi oldalon bukkantak rá, mi?)
" A legnagyobb közösségi portálon látott meg Jarmo Pohjaniemi, a Playboy finn származású fotósa — mesélte a Borsnak Gyöngyi. "
egy elég ismert fotós a palija....... szal ez kamuszagú kissé ! (nem szólt pár szót az érdekében, áááádehogy)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
de a 2. az nem volt tuti😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Mert nekem egybõl az adatlapot adta.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: