Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.czekoart.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Az unokatesómnak épp most csinálják a haját a VIVA-n!<#wow1>#wow1><#csodalk>#csodalk>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sõt szerintem azon látszik a magabiztosság, aki pózol a kamerának, és a pózolós képet, felteszi azt pl. az iwiw-re...!
Nem az a gond a nem szép lánnyal, hogy nem pózol, és nem magabiztos, mert a kép alapján nagyon is az!
Az a gond ha csinálsz valamit, és más emberek látogatottságát is szeretnéd, akkor a szépet kell kirakni, nem pedig a csúnyát!
Gondolom te is inkább a szép lányok fotóit várod ide, mint a jobboldali csaj kategóriáját...!
Ezt az általad linkelt képek alapján tudom, ugyanis 99%-ban csak jó nõket linkelsz be!
Mi alapján állítom hogy nem tetszik senkinek? Hát talán azért, mert körülbelül a századik hszt-t olvasom arról, hogy mennyire szar a bannerben az a kép, viszont egy olyat sem olvastam, hogy "hé, nekem tetszik!" Mi ez ha nem a szignifikáns többség? Nem értem miért ragaszkodsz hozzá, és ha valaki hozzád mer szólni emiatt, azonnal leugatod az arrogáns stílusodban... hát ne haragudj, de szerintem te vagy gyerekes. Részemrõl ennyi.
Mivel elõször a bannert tölti be a net, ezért azt nézem elõször, és a legtöbbször, mivel az összes többi képet 1x nézem csak meg, a bannert pedig minden egyes topikba lépéskor...
De tudjuk nem akarod lecserélni az asszony képét, mert az utcára kerülsz!<#mf2>#mf2>
Te most bannert nézegetsz vagy a beszúrt képeket ? <#wilting>#wilting>
"láthatóan senkinek" .. ezt te mi alapján állítod ? megkérdezted mindegyik júzertõl egyesével ?
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
(jut eszembe a banner még mindig nagyon rossz!)<#levele>#levele>