Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶

..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

nice niceeeeeeeeee

beszólsz meghalsz
pred
pred
Elsõ körben nem értem miért akadtál ki ennyire azon amit írtam, csak leírtam a véleményem. Nincs kiirva hogy a topicban tilos kommentelni a belinkelt csajokat, illetve hogy "csak szépségkirályok és királynõk, illetve tökéletes szépségû emberek". Nem akarok se flamet, se veszekedést, ne értsetek félre. Nekem nem jön be a csaj, de miért is kellene hogy mindenkinek ugyanaz teccen? Reaper a mellét fikáztam, szerintem meg az van rendben a csajon 😊
Plusz a 4773-as csaj se kellene, a szilikon mellért se vagyok oda.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Járólap márványból van, de szegélyre már nem telik, mert elvitte a TV az árát.
(Asztali gép: max. P2 Celeron 667MHz errõl megy az Avatar 1080p, Videó combó valószínûleg tudja a Full HD-t, már kábelcsatorna fedélre se telik)
...a busz azért jó, mert van rajta egyes ülés és közös ülés...

"A tevelábujja meg azért nem látszik szerintem mert olyan terpesszerûen áll a csaj." ez az ami nem tetszett nekem, ez már kicsit túlzás és szõrszálhasogatás szerintem. erre gondoltam, hogy aki ilyet ír, az elõbbb álljon a tükör elé és ha ott egy adonisz néz vissza rá, akkor írkáljon ilyeneket, de addig ne.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
beszólsz meghalsz