58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
#50203 I have a bad news for you...
-
#50202 a laptop se rossz! Vajon hány BIGAGIGA herces lehet a processzorja? -
#50201 de jó segge van! -
sdaemon #50200 -
#50199 -
#50198 Lehet én sem létezek mert még engem sem láttál :) -
#50197 Srácok !
Szerintem ilyen nő nem létezik.
Ha igen akkor örülök h én még nem láttam ! -
#50196 Ez férfi :| -
#50195 Magabiztos. Kapott két lufit, azt hiszi, az minden. Tükör meg nincs otthon, mert belenézett és az inkább szétvetette magát. -
#50194 meg a szemöldökével? -
#50193 és az orrával? -
Culram #50192 Mi baj van a szájával? -
öregember #50191 -
Borg18754 #50190 köszi ezek tényleg jó oldalak :D -
#50189 "ez tényleg érdekes, mert nekem kocsi, lakás, meg mindenféle éttermezés nélkül összejött 25-30 az oldalakról, és nem csak 20 alattiak"
Akkor te egy jóképü izmos csávó vagy? De a csajok többsége a pénzes pasira megy.
"nem csak 20 alattiak voltak meg" Szerinted a 20 alatti tiniket könnyebb megdönteni?
Ez egy baromság, pont ellenkezőleg. Az idősebb 25 feletti csajok sokkal hamarabb lefexenek.
Régen én is azt hittem a a tiniket könnyebb, mert ezt mondják sokan, de ez nem igaz. -
öregember #50188 -
öregember #50187 -
#50186 -
öregember #50185 LYaaaaaaLY -
#50184 " muszáLY " -
Bhalage #50183 attol h valakinek az apja millirdos attol lehet hgoy a lanya a kornyeken a legnagyobb troger kurva nulla hol a zosszefugges? D: -
#50182 hat benezted, az apja milliardos, kecskemeti... -
#50181 UCCSO KEP GECI:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#50180 Nem is muszály előfizetni, használd az ingyenes oldalakat. Szerintem semmivel sincs több esély egy fizetős oldalon, mint egy ingyenesen. Most megnéztem a Loveboxon mennyi környékembeli lány van, és kevesebb mint pl. a Páratlanon.
De az is jó módszer, ha regelsz bárhova, megnézed a nevét, képét, korát, megkeresed iwiwen, vagy facebookon és írsz neki ott levelet. Hátha ez is bejön.
Ja még az Iwiwen a Lovehunter társkeresőt nem is mondtam, onnan is volt tavaly egy kapcsolatom. Azon lehet jelölgetni, ha egyezésed van, írhatsz neki levelet. -
#50179 A Páratlan.hu a legjobb. Ingyenes minden rajta és jól áttekinthető az adatlap és a képek. Akit lejjebb linkeltem, az is arról van.
A Párom.hu az se rossz, de 1 hónapba 7 levelet küldhetsz. Levélben érdemes e-mail vagy msn cimet adni. A Csajok és Pasik.hu oldal is jó, ott úgy tudom először küldhetsz üzeneteket. Utána ott is elő kell fizetni, hogy tudj üzenetet küldeni és a képeket nagyban megnézni.
A Loveboxot nekem is ajánlották, de sose fizettem elő. Azt mondják azért jó, mert aki komolyan ismerkedni akar, az előfizet, így ki lehet szűrni. -
Borg18754 #50178 tudod hallgatóként nekem még nincs ám sok pénzem és nem tudom hetente feltölteni a kártyámat.... -
öregember #50177
-
#50176 Kis pénz, kis foci. -
Borg18754 #50175 nincs pénz a telómon szal elég nehezen tudnék így smsezni :D -
öregember #50174 mekkora sóher vagy h még egy sms-t se vagy képes elküldeni -,- -
Borg18754 #50173 lóboxon még azért is fizessek hogy írok neki? -.-" na ezt kihagyom :D -
Borg18754 #50172 veszem én a fáradságot nem arról van szó..... csak kérdeztem hogy ezen is van ilyen gomb amivel látja acsaj hogy teccik aztán ő is rányomhat vagy nincs ilyen gomb.... mert amikor 200 csajra nyomnál tecciket azért elég macerár minegyiknek kapásból üzenetet küldeni
szerintem írok 1 sablonlevelet aztán mindegyiknek elküldöm :D:D -
#50171 Ha már meg akarod dugni, vedd már a fáradtságot, hogy írsz neki. -
Borg18754 #50170 jó pinák vannak rajta én ugye csak viprandin voltam fent eddig...lóboxon is van lyan mint a viprandin hogy tetszik gomb??? vagy itt mindenképp üzenetet kell írni? -
öregember #50169 én a lóboxra esküszöm, régen naponta fenn lógtam :D -
Borg18754 #50168 melyik a legjobb társkereső?? mert most regisztráltam pár ilyenre de nemtom melyik a legjobb :D eddig csak erre a hülye viprandis izéra mentem fel az is egész jó :D -
#50167 és melyik kapcsid változtatott buzivá, hogy ilyen szavakat használsz? -
#50166 Inkább a Bahamákon, ez az ottani Atlantis-hotel. De van 1 szinte ugyanilyen Dubaiban is... -
Ferenc4 #50165 -
#50164 Pedig elég sokan társkeresőkön ismerkednek. Más kérdés, hogy sok csaj poénnak van fent, kiváncsi hány pasinak tetszik. De a többség az komolyan társat keres. Csak sokszor a távolság miatt nem lehet össze jönni valakivel.
Nekem is voltak kapcsolataim ilyen társkeresőkről, chatről 4-5 biztosan. De a leghosszabb az 7 éves kapcsi volt, és az is netről. Persze ehhez szerencse is kell.