Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
amúgy viccen kívül tényleg igaz de ez nem nagyotmondó verseny
szóval nemkell mondani mint a király tette h : hiszem fiam, hiszem😊
problem?😄

meg õ veri rá
XXXXXXD
most veri rá a pöcsét folyamat, engem nem izgat, képek meg még nem voltak róla
end of story?😄
ui: szeretem a csokoládét... 😄

prá

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
anti hero

név + hütõ tetejére mivan firkantva? 😄
am utsó kép alapján simán halálra kurnám xD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu