58269

IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!

((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
  • Kovács legény
    Mind amelett hogy, 30%-ban igazad van, miután a tankönyveidben felfedezed az inzulin, rezisztencia, MSH, POMC, II. típusú diabétesz szavakat kérjél bocsánatot;)
  • YMan
    mEkLaU: szégyen hogy az én adómból is olyan sötét emberek tanulnak orvosnak mint te.
    Esetleg a metabolikusX szindróma mond valamit? Lehet csavarni a szavakat de jazzy egyértelműen az ilyenekről beszélt.
  • mEkLaU
    Ez mar sarkitas :)
    En ugy ertem, hogy nincs kaloriabevitel, hogy iszonyatos tultaplalkozas nelkuli, napi szuksegleteket fedezo bevitel! :)
  • NessieGraf
    Viszont vegyszer (beletartoznak a gyógyszernek csúfolt legális drogok is) bevitel nélkül az elhízás - pontosabban az elzsírosodás - mértéke töredék, bármilyen kalória mellett.
  • clio1616v
    this looks shopped :D abit
  • jazzy
    Perzse, csak élő embereknél viszonylag ritka a 0 tápanyagbevitel, ezért bátorkodtam reagálni, belátom balga módon, lehet rossz embereket ismerek.
    Off vége.
  • mEkLaU
    Ez a te balszerencsed :)
    Amugy mindosszesen csak annyirol volt szo, hogy en beszeltem x dologrol ( taplalekfelvetelszabalyozas genetikaja -> nincs elhizas kaloriabevitel nelkul ), te pedig y dologgal akartad cafolni ( pajzsmirigybetegsegek -> minimalis kaloriabevitel mellett elhizas ), es persze amit irsz igaz, csak nem errol volt szo :)
    Na reszemrol ennyi, sok lesz az off
  • jazzy
    Rendben Draga baratom, ennek én örülök. A mondat amit írtál igaz. Amit én írtam azt viszont beláthatod és ennyi. Leülhetek egyessel, nem fogok vitatkozni, úgyis mindig mindenki mindenben szakavatott. Akárkivel állok le vitázni mindig fura módon a témában végez éppen.
  • mEkLaU
    :)
    Draga baratom...te most rossz ajton kopogtatsz :)
    En az orvosin fogok vegezni, de egy egyszeru kozepiskolai tudassal is fel lehet fogni azt amit irtam. Kaloriabevetel nelkul nincs elhizas pont.
    Felolem belemehetunk itt a pajzsmirigybe es az endokrinologiaba, de le kell ulnod egyessel tobb mint valoszinu
  • pajti

jó e?
  • jazzy
    De nyilván ennek az ellenpéldáját is látni, amire nem mondják ezt a sztereotípiát, miszerint "a hülye kövérek önuralomhiány miatt erre meg arra fogják", amikor vannak a 70 kilós 180 centis emberek. Nekem volt osztálytársam régebben, aki annyit zabált mint 1 nagyobb ólnyi hízódisznó és egy kilót sem hízott.
  • jazzy
    Nem dehogy állítom ezt, feltételeztem, hogy ez egy nem degenerált minimális aggyal rendelkező embernel normális, hogy akkor nem hízol. Viszont vannak bizonyos pajzsmirigy megbetegedések, ahol minimális kalóriabevitellel is hízik.
  • ronesz
    tehát te azt állítod, hogy ha valaki nem eszik, akkor is hízhat?
    szerintem ha ezt bebizonyítod, nobel-díj jár érte, szal go
    az már más kérdés, hogy van akinek kevesebb is elég az elhízáshoz (ecto, mezo, endo), de olyan nincs, hogy valakinek lehetetlen legyen soványnak lennie, a genetika meg minden fos csak a lusta emberek szar kifogása
  • jazzy
    Pajzsmirigyről és hormonokról hallottál már?
  • mEkLaU
    Csak kozlom, hogy akarmilyen genetikaval rendelkezik az ember, kaloriabevetel nelkul nincs elhizas
  • salsoul
    Szavamra!, ebből függőség lesz ...
  • NessieGraf
    Francért nincs itt lájk, vagy +1 :D
  • Kata
    Ez a Land Rover szafaris terepjáró reflektorfényétől meglepődő párduc, amint a csattanás előtt arcára ül az "apicsába" életérzés.
  • NessieGraf
    Szóval azért világmegváltó szuperhős...
  • NessieGraf
    A kiírás: Úgy érzed, az arcod pont olyan, mint egy szuperhősé, vagy szuperhősnőé?
    Olyan vonásaid vannak, amilyennek egy világmegmentőnek lennie kell?
    Akár te is lehetnél az első magyar szuperhős?
    Akkor nosza, küldj magadról egy olyan fényképet, ami ezt hűen tükrözi!
    Ezzel máris beneveztél a PÁRDUCARC versenyre. A fényképed feltöltjük a Párduc Projekt oldalon a Párducarc mappába. A verseny 2011. szeptember 1-ig tart! Akinek a fényképe a határidőig a legtöbb lájkot kapja, az egy teljes hónapig a Projekt hivatalos profil képe lesz, valamint értékes ajándékcsomagot nyer!
    Legyél te a legpárducabb Párducarc!

Fényképed erre a címre küldd neveddel és facebook profilod elérhetőségével:
    [email protected]
    A levél tárgya legyen ez: PÁRDUCARC!

Az egyik kedvenc kép:
  • Tigristank
    De el ám. :DD
  • Sir Quno Jedi
    Nyilván őt is elzavarnád, mer' "túlsúlyos", értem én... :D
  • Sir Quno Jedi
    Ezek nem túlsúlyosak, hanem betegek. Az nem ugyanaz.
  • öregember
    csak neked :DDDD
  • Sir Quno Jedi
    Nem különösebben, mint mondottam. DE van akire gerjednék, akkor is ha 120+ lenne, meg akkor is 42-.
  • öregember
    gerjedsz a 80+ -ra ? :D
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy én pl. nem különösebben komázom a dagadt nőket (pedig magam is dagadt vagyok), de van amelyiknek jól áll, el kell ismernem. Ha jól van rajta elosztva és jól viseli magát, meg tud öltözni, jó az illata, szép a haja, a bőre, netán még intelligens beszélgetőpartner is, akkor egy túlsúlyos nehézcirkáló is lehet ám nőies és vonzó. Viselkedés kérdése.

Cégemnél is van olyan nő, aki képes ezzel élni.
  • Kata
    mindjárt kapsz tőle, nyugi :)
  • öregember
    javaslok két hét ban-t ... :D
  • Sir Quno Jedi
    Látod nem csináltam róla képet! :DDDD Most én lennék itt a derminátor! Bárkit le tudnék vele dermeszteni!
  • Sir Quno Jedi
    Én nem ölök/ütök/bántok nőket, ha lehetséges. Az a nőknek van fenntartva. :D

Az meg, ha te ülsz a volánnál, nekem csak jó nem?! Pl. kevésbé szúrod ki ha belekukkangatok a dekoltázsodba, avagy meggusztálom a combjaidat stb. Szeretem ha a nő vezet, mert bár életveszélyes, de látványos legalább.

Harmadrészt meg igen, "gyáva" vagyok. Az előzetesbben összeraknak pár vérnősző niggával és a zuhanyzóban leesik a szappan, sosem heverném ki...
  • öregember
    asszem elmarad az ebéd ha ilyenekkel sokkolsz...... :D
  • Sir Quno Jedi
    Jah, nekem még be is jött így is, mert jó helyen is volt rajta ami kell. Kicsit rengett ahogy keményen nyomult előre, de jó erős sonkái voltak, szal. belefért (ilyen rövid bermudaszerűben tolta). Még mindig inkább őt választottam volna, mint a rasnyafejű discobulákat. Hamár... :D
  • Kata
    gyáva voltál megtenni, vagy miért nekem kellett volna a volán mögött ülni? :D
  • öregember
    az az igazi donnatonna ?
  • Sir Quno Jedi
    Teknap állok a lámpánál a keletinél és balra átmegy egy overweighted amazon spártaisaruban, jobbra meg két discobula ujjkibújós magastipegőben (megtörtént a középkeresztezés), szóval szerintem ha Kata ült volna a volánnál, simán közéjük hajt padlógázzal! :DDD Szal. meglettek volna egy lövésből is!
  • Carlos
    Önélzetes a kis latol...
  • Kata
    ssshh!
  • öregember
  • Lacika 79
    leodblak a padlóla de dulván!