Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
egy nevet esetleg, ha nem tré?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(Kiss Klaudia Zalaegerszeg 19 éves)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

idézzem "gangszta zoli" szexuális jellegû szövegeit, hogy még nyilvánvalóbb legyen, vagy mi? 😊
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
én máshol szúrtam volna meg <#eplus2>#eplus2>
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!