Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na, a többit priviben, ide már csak képeket és ahhoz kapcsolódó kommenteket szeretnék kérni és látni
köszi

Bocsass meg, ugy ereztem erre reagalnom illene! Esetleg ram celoztal akkor amikor a kamuregelokrol tettel emlitest? Nekem ez az egyetlen felhasznalonevem van en mar nem tudom miota, a nap barmelyik perceben oda tudok barki ele allni! Ha olyanfoku szemelyeskedesben kell kitornod, amilyenben kitortel, egy negativ(-ish, mert ha megnezed annyira nem hordtalak am el) kritika miatt, akkor az rendkivul szomoru, es onertekelesi problemakra utal!

Ha nem nekem szolt, akkor tekintsd semmisnek a reakciom ( trollkodasom :S )

Reaper
<#nyes>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

kemszi2

<#banplz>
Mr_no_NaMe
biztosan nem trollkodott Kata. A kicsi trollt bünteted, de a trollvezért nem? 😄
Pár éve azért már olvasgatok a fórumon, és mindig megcsodáltam, hogy drága Katánk milyen egyszerûen képes veszekedni bárkivel, és bármirõl. Ezt én is megtapasztaltam. Köszönöm :]
na, eljött az idõ, aki folytatja a trollkodást, annak törlöm a kommentjeit

zoliapu
Lépeket nem akrnátok link-elni inkább.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Sugam
lehet

Õt kérem szépen, köszönöm szépen! :*
Kata
Látod még mindig nem bírod abbahagyni és még mindig generálod. Teljesen tipikus fajtája vagy a fórum trolloknak.
Mellesleg nem tapostál érzékeny pontomra, csak elkezdtél kötekedni baromsággal. Másrészrõl nem rólad írtam a kamureges hsz-t, ha esetleg ez nem jutott volna el a tudatodig zsenikém.
De most már igazán befejezhetnéd, túl vagy rajta, és már mindenki unja. Rakj inkább képeket, vagy nézz körül más topikokban ahol még kiélheted magad.

[/cserf][/fülünyúl]

Mr_no_NaMe
Aranybogár, ha az enyém kamureg, akkor a tiéd meg újreg <#nevetes1>
De igazad van, ne trollkodjunk, ne flémeljünk...de nem bírtam ki, hogy ne kövessem a példádat 😄
Ne haragudj amúgy, nem akartam a fájó/érzékeny pontodba taposni. Máskor tapintatosabb leszek :]
chopin42
ez egy kissebbfajta kamureg...de azért jó😄
Csordás Orsolya

Reaper
<#eljen>

<#wave><#integet2>

clio1616v
pózolj a konyhakövön vol. 1

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
így van ennyire azért nem fontos, hogy kinek milyen a melle

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Kata
Így van. Másik érdekesség, hogy a sok jellemtelen, gyáva, kispöcsû retek ilyenkor elõrángatja a kamuregjeit és arról ugat, fikáz, generálja a flémet, trollkodik. De valahol meg lehet érteni õket, hiszen végre valami történés van az életükben.

[/cserf][/fülünyúl]

zoliapu
Megnézed az is milyen anomália széségkirálynõk mind magas/közepes csajok. Sztem viszont a közepes/alacsonyak között sokkal szebbek vannak.

a poén az egészben h tényleg 2 felé "néznek" az említett képen látható csaj mellei 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Reaper
Pláne, hogy semmi olyat nem írt, amiért neki kellett volna támadni...

Sugam
erdekes hogy posztol egy lany nevezetesen kata , valamit/valaha egybol egy vita vagy flame vagy bármi uti fel a fejet , emberi

Azert annyira nem extra a holgy..nyilvan egy sg forumon kuriozumnak szamit, de ennnyi 😊

Amit az elobb irtam az egy velemeny ( !!! ), ha barki ugy erzi, hogy megsertem vele, kerem ne habozzon azt jelezni

áú!

anti hero

bocs, offfff

kata képére? :o nehéz lesz xdd

Reaper
..ha már a tiédre senki sem akar, mi?:-D

Rejszoljatok valamelyik képére aztán hagyjuk már a témát.

Reaper
lángol Kata melle?😊

HTS s3rg1nh00
Kata melle flém?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

lang14
Lehet tudni ki Õ, vagy csak valaki a nagyvilágból?

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Reaper
<#eljen>

szerintem meg nyalná a popsidat trollkodás közben 😉
Kata
Most is trollkodsz. Szó nem volt ilyesmirõl amit próbálsz belekeverni. Szerintem hagyd abba és a topik hadd térjen vissza a kerékvágásába, sok lesz a felesleges off. kettõspontdé

[/cserf][/fülünyúl]

Mr_no_NaMe
Aki már nem a popsidat nyalja az már trollkodik? 😄
Reaper
Akkor neked marad az, hogy megpróbálod elhinni eredeti mivoltukat (mivel azok..)😄

zoliapu
Eresdeti mivoltát azokból a képekbõl nem lehet kideríteni, legalább vizespólóba lenne vagy hasonló, akkor igen.

Reaper
Esetleg nézzél bele a galériájába...

zoliapu
Miért te láttál? Ha igen,illõ lenne megosztani.<#zavart1>