Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi
Ha nem nekem szolt, akkor tekintsd semmisnek a reakciom ( trollkodasom :S )
Pár éve azért már olvasgatok a fórumon, és mindig megcsodáltam, hogy drága Katánk milyen egyszerûen képes veszekedni bárkivel, és bármirõl. Ezt én is megtapasztaltam. Köszönöm :]
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Mellesleg nem tapostál érzékeny pontomra, csak elkezdtél kötekedni baromsággal. Másrészrõl nem rólad írtam a kamureges hsz-t, ha esetleg ez nem jutott volna el a tudatodig zsenikém.
De most már igazán befejezhetnéd, túl vagy rajta, és már mindenki unja. Rakj inkább képeket, vagy nézz körül más topikokban ahol még kiélheted magad.
[/cserf][/fülünyúl]
De igazad van, ne trollkodjunk, ne flémeljünk...de nem bírtam ki, hogy ne kövessem a példádat 😄
Ne haragudj amúgy, nem akartam a fájó/érzékeny pontodba taposni. Máskor tapintatosabb leszek :]

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[/cserf][/fülünyúl]
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Amit az elobb irtam az egy velemeny ( !!! ), ha barki ugy erzi, hogy megsertem vele, kerem ne habozzon azt jelezni
anti hero

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
[/cserf][/fülünyúl]