58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
Paranoia #2420 19?!hmm
fîncsa^^ -
blackgamer #2419 link
-
#2418 óanyám -
#2417 i must be emo,ha ha ,you are my hero (N) -
Paranoia #2416 -
-
#2414 nem rá gondoltam, csak nem voltam egyértelmű... -
#2413 azér ez nagyoon messze van a lógó tőgytől, ez még a formás kategória, szerintem -
#2412 Jézus!
Hogy nyerhetett ő? Már a 3. helyezett is simán lemossa, sőt... Utálom a bundát.
-----------
# 2395 Abban Trance Angelnek adok igazat, hogy a női mell inkább legyen kicsi, de formás, mint nagy lógó tőgy, de azért ez a lány sem rossz...
-
#2411 lehet, hogy nem neked akar tetszeni -
#2410 Sorry, szerintem ami nem szép azt nem kéne mutogatni. -
#2409 gondolom prog matos gyík és csinált magának egy selfvoter macro-t....
Egy routerrel egy egér és bill macro kezelővel símán automatizálható a szavazás. Aki erre a tyúkra szavazott annak üveg volt a szeme helyén... -
#2408 csak trensz angyal finnyáskodik -
nedudu #2407 Nekem tetszik. -
#2406 páczki mit finnyáskodtok! Ez egy első osztályú nő mindannyiotoknak -
#2405 túlöltözött *.* -
#2404 K. Kata -
#2403 de itt most ez van, ezt kell szeretni (vagy nem) -
Mirk #2402 szerintem is -
#2401 Szerintem szebb egy valamivel kisebb, de feszes mell... -
#2400 legalább van minek lógni :D -
#2399 jóaz -
#2398 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2397 20 -
#2396 Jujjj, hány éves, hogy ennyire lógnak a mellei? -
#2395 de mostmá képt!
-
#2394 én is csak áldozat vagyok -
#2393 mongyále .-c -
#2392 köcsög lóherések! }:c- -
#2391 Üdv. Nem olyan rég,talán 1-2 hete volt egy videó,amit keresek,de nem találom. Youtuberol volt,és a bolygók méretét mutatta be :O Talán 1:37 volt a hossza,de úgy 1.5 perc.. Címe meg vmi spanyol lehetett,nem emlexem.
Ha valaki megtalalna,nagy koszonet jar erte :) -
#2390 - boom headshot, gg lol
- omg stfu haxxor n00b -
#2389 jah, nem tudni, lehet hogy Kata belövi 1on1-ben. -
#2388 Akkor most ez a csaj jobban tud heccsátolni, vagy jól PvP-zik? -
#2387 Éppen ezt szolgálná a döntő, melyen zsűri értékel, hogy ki tudják szűrni az olyan lányokat, akiknek semmi keresnivalójuk szépségversenyen. Csakhogy itt megválasztották elsőnek... :D -
#2386 egyébként ma azt írták nekem msnen, hogy a győztes csaj a lóhere adminjának a nője, és állítólag minden lóherés oldalletöltéssel kapott egy szavazatot :-c -
#2385 Az a mondat szvsz csak arra szolgált, hogy kiszűrjék vele a noob lányokat, hiszen mégiscsak egy cybersport rendezvény keretein belül rendezték a szépségversenyt. -
"A World Cyber Girls 2007 azonban nem csupán egy egyszerű szépségverseny: minket az is érdekel, hogy a bombázó külső mögött miféle egyéb értékek rejtőznek. Természetesen nem egzotikus nyelvek ismeretére vagy akár villanyszerelésre gondolunk: az internetes szavazással döntőbe jutott versenyzőknek szakértő zsűri előtt játéktudásukkat is össze kell mérniük"
(lenyeg az utolso mondat gondlom ez dontott)
EGyebkent tenyleg radobhattak volna valami goncot mert ez igy eleg esetlen lett.
-
Mirk #2383 én nem mondom hogy kinek kellett volna nyerni, de biztos hogy nem neki! 10 perc alatt 30 nála jobb nőt összegyűjtök az utcán és nem is kell sokat gyalogolnom -
#2382 mindenki nagy csinos volt, tűsarkú, csini szoknya/nadrág, ez meg koszos sportcipő, kb sulibajárós gatya, meg egy szar felső. SZÉGYEN! -
#2381 valszeg nagyrésze katát