58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
Neofita666 #2901 Nem tudja vki az MSN-jét?
16 éves...
-
Neofita666 #2900 Na jó van fiuk én is beszálok.
Egyébként vki tudnak nekem küldeni egy IWIW meghívót?
-
Neofita666 #2899 nyami mind2 -
#2898 bocs, hogy eltértem a topic témájától
dugnám dugnám dugnám -
#2897 én nem is válogatok, beletörődtem hogy jön mind a kettő:) -
efem #2896 hm, nem is tudom meiket valasszam :) -
#2895 -
-
Neofita666 #2893 nagyon tündéri a kiscsaj! -
Neofita666 #2892 Üdv mindenkinek! Most nézem milyen jó kis topic! És milyen szuperek a képek! -
efem #2891 -
#2890 -
#2889 -
#2888 [keresi a szemgolyóját] -
#2887 ő a TERMÉSZETBEN érzi jól magát :DDD
-
#2886 hoppáá:D -
#2885 -
#2884 Fél 4-re már elfogyott a Xanax? -
#2883 lányként ráadásul, amikor kapsz akár kétezer forintért tök jó toppot, meg akármit, meg nem egy bolt épít lányokra, és láttam jó dolgokat mikor nézelődtem magamnak, egyszerűen nem értem, hogy a francba lehet valaki rákényszerítve, hogy ezt a szar tescos mellényt hordja -
#2882 azért fáj mert igénytelen, azért mert proli, azért mert abszolút panelszökevénykinézete van (mielőtt valaki belekapaszkodna, nem érdekel hol lakik), azért mert egyszerűen ronda.
mint minden igénytelen szart, gondolom ezt is lehet kapni 50 rugóért, nem azért occsó mert 1000 forintért vette, hanem mert occsó kinézete van és általában suhogós és/vagy egyenfarmeros eklubos cicamicák hordják.
nem, nem gáz, hogyha apuci nem ad jóreggeltpuszi helyett Louis Vuitton táskát, nekem sem nő a fenekem alá, ahhoz, hogy egy pici stílusod legyen, vagy szépérzéked, vagy csak egy hangyányit, tényleg nem sokat, csak egy icipicit ne occsó tömegtermék legyél, ahhoz nem pénz kell. persze pénzzel meg lehet venni, de ha nincs akkor is el lehet érni. hát neki nem sikerült. ennyi. -
Janek II #2881 jól van, nem néztem rá, max 1 század másodpercig :) -
#2880 arab?
a cirillre esetleg hasonlít :) -
#2879 Első, második csajnak tök jól van kifestve a szeme. :)
Emosnak viszont csak a 2-at mondanám, meg a 3. kép stílusát, de a csajt nem. -
Janek II #2878 Dik, először azt hittem hogy arab betűk, aztán kijött hoy molnár ramóna :D -
Janek II #2877 Nekem az emostyle csajok tetszenek :)
pl.
(ő még nem is annyira)
-
#2876 Sajnos vannak olyan emberek, akik így gondolják. -
#2875 Nem tudom, miért fáj mindenkinek az a mellény. :D
Sokan hordanak ilyet, az meg egy másik dolog, hogy ő mennyiért szerezhette be.
Vagy gáz, ha valaki esetleg nem milliomos apuciék pénzét szórja mindennap a plázákban, és pl. a táskája sem minimum 300.000-es Louis Vuitton??? :O -
#2874 -"és abszolút" -
#2873 valamiért nem túl szimpatikus az arca/tekintete
és amúgy igénytelenségre és abszolút és a jóízlés felé abszolút antitalentumságot mutató az az occsó szar mellény -
#2872 szvsz barna hajjal jobban nézne ki -
#2871 Áááááá, FÚJ, párizsicsöcs -
#2870 aztakurva -
#2869 мσℓηáя яαмóηα (copy paste:D) -
#2868 akkor esetleg megoszthatnád velem
-
#2867 ááááá :) Gyönyörű:) -
#2866 Már rég tudom a nevét.-.- -
#2865 a vicc az hogy nevet még mindig nemtudunk, de már 20000 oldalon keresztül ő van:)
nem mondom hogy nemteccik, de akkoris:D -
#2864 Majd meg nő-.- -
Paranoia #2863 kislány... -.- -
#2862 ez a képe tetszik
Amúgy ha annyira meseszép, ismerd meg. Ott egy üzifal eme remek oldal alján [idiota]