58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
#6443 Monnyuk arcán nagyon látszik, hogy fiatalka. De második képen a rucija az jó. -
#6442 Én azt hittem, a szmájlira utal, mert amúgy nem tom miért kérdez ilyeneket. :D -
#6441 nálunk töritanát ezt úgy mondta,hogy már megvolt pukkasztva:DDD -
#6440 Hát ha a szmájlin (:o) poénkodsz, akkor biztos tréfarépát vacsiztál.
Amúgy nem kell hülyének nézni. Köszi, puszi. -
#6439 [szűz-e még]
ergo kilyukaszottták-e má a szűzhártyáját :D -
#6438 valakinek majd leesik,és ő elmondja neked:D -
#6437 -
#6436 szted lyukas? -
#6435 15 éves :o
link -
#6434 a helyiek tényleg nem olyan szépek, de sok a túrista xD -
Paranoia #6433 képet4
-
#6432 Cimborám 3 hónapig volt Londonban és ő sem jó tapasztalatokról számolt be... -
G_ArchAngel #6431 Londonban 1 hónap alatt több szebb lányt látok, mint 10 év alatt magyart - jó helyen kell keresni őket: menj be este a Leicester square-re, de vigyázz, sokáig ne maradjon a kezed a zsebedben, mert lebuksz a CCTV hálózaton...
Arról nem is beszélve mennyivel igényesebbek, jobban öltöznek és nincsenek elhízva...
De ez London, ahol keverednek a népek, ha Skóciában voltál, akkor megértelek... -
bracsek #6430 ez van, vizuális típus vagyok el is képzeltem, az utolsó másodpercig. -
Skill #6429 beteg állat! :DDD -
#6428 :DDDDDDDDDd -
bracsek #6427 akár sziámi ikrek is lehetnek, képzeld el mikor az egyikkel vagy és a másik is élvezi... -
bracsek #6426 kitudja? kicsi az esély, de a remény hal meg utojára. -
#6425 Aha, meg pont van webkamerájuk, és pont meg akarják mutatni neked, ahogy lenyomnak egy leszbiorgiát. -
#6424 irsz rájuk php scriptet, hogy kettéváljanak, és külön külön copjanak :O -
bracsek #6423 dehogynem, az msn képén két csaj van, úgyhogy még jol is elsülhet a dolog. -
#6422 sok mindent nem értessz még -
#6421 Énis voltam egy hetet Angliában és kurvajócsajokat láttam, csak...túristák voltak :D:D
Tegnap a WC-n ülve kitaláltam hogy csinálok egy ilyen topicot...errre meg már van :D:D tökjó -
#6420 dehisz ez nem is volt vicces :( -
#6419 :D:D::DD:DDDDDDDDD:D:D:DDDDDDDDDDDDDD:D:DDdddddd -
#6418 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd
hülyeállat :DDDDDDDd -
bracsek #6417 Pedig valaki felvet Láv névvel, majd kiderül ki ha feljön, mert mikor felvett nem volt időm dumálni. -
#6416 igen szivi, ez az egyetlen vágyam
na húzzpicsába htx -
bracsek #6415 te vettél fel msn-re? -
#6414 aki ennyit buzizik az is gyanus :o -
#6413 dután pedomaci, este meg randa nők plusz homoszekszualitás:> ájjatokmále:} -
#6412 talán csak örülnél ha énis homoszexuális lennék -.- -
#6411 Talán nem kéne saját homoszexualitásod másokra vetíteni -.- -
#6410 :DDDDDDDD -
#6409 talán nem csak a pasikat kellett volna néznetek -.- -
#6408 Kötve hiszem, hogy a finneknél rondább nők lennének, mint az angoloknál. Bő 1 hétig voltam kint angliában, egyetlen egy jó nőt nem láttunk az alatt. Komolyan, egyetlen egyet sem. -
#6407 -
bracsek #6406 De hogy a magyarok a legszebbek az tuti. -
#6405 nem az angolok a legrosszabbak..
tessék megnézni a finneket -
#6404 szurnak