58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
#7450 tisztára beleszerettem...abba a gyertyatartóba :| -
ugot2know #7449 szerelem első látásra
-
Bennie #7448 http://www.jptestmorecambe.co.uk/test/ ilyen oldalakra gondolok amúgy -
#7447 az lesz a legegyszerűbb, ha megcsinálod PSben...szerintem:) -
Bennie #7446 de én is hazsnálok photoshopot csak ez így egyszerűbb meg van is, kell hogy legyen, de mondom kössz szépen mindent meg bocs ha felidegesítettelek titeket majd akkor valahogy megoldom -
#7445 picit hasonlít rá azért....mint te Bruce Willisre :P -
G_ArchAngel #7444 ez kb annyira van Eva Mendes-től, mint én Bruce Willistől... -
#7443 szerintem jobb lenne, ha az egyik PhotoShop topicba megkérnéd a nagyfejeseket, hip-hopp összedobják, ha rendesen, szépen megírod nekik! -
Bennie #7442 berakom a képet ő meg beiileszti -
#7441 és egy program honnan fogja tudni hogy mit kell kivágnia? -
Bennie #7440 http://www.fodey.com/generators/newspaper/snippet.asp ilyesmi oldalara gondolok én csak képekkel nem szövegel -
Bennie #7439 sztem van de nem jó ez itt nekem csajok kellenek akik meg kivülről vágják eztXD de azért thx a segítséget -
#7438 lehet ők nem értenek hozzá,de sztem kb mindekinek van ismerőse aki meg tudja neki csinálni ps-ben,kétlem hogy an ilyen oldal,ilyen faszságért létrehozni egyet... -
Bennie #7437 jah az lehet, de egy, nem nekem kell, kettő meg sztem kell lenni ilyen oldalaknak mert nem hiszem hogy annyi csaj értene a photoshphoz -
#7436 Vagy a Fedél Nélkül címlapján. -
#7435 fogalmazsásal va még gond,de te olyan képet akarsz mintha a playboyban te szerepelztél volna,úgy híjják photoshop -
#7434 te is pléjboj címlapon akarsz lenni? -
Bennie #7433 például amikor myvipen meg stb a lányok olyan képeket raknak fel mintha ők lennének a playboyba meg stb de csak kép nem jelenik emg na sztem most már érted -
Bennie #7432 úgy értem hog csak olyan kép mintha te lennél raja
-
#7431 lehet hogy egyedül vagyok, de nemértelek
egy honlapon hol vannak 'címlapok vagy plakátok' ahova fel lehet magadat rakni :S:S -
Bennie #7430 hello bocsi de azért írok ide mert.Nem tudtok olyan oldalakat mondani nekem ahol a címlapokra és plakátokra lehet a képemet bevágni fontos lenne? köszi -
ugot2know #7429
-
#7428 olyan gyönyörű vagy minn egy mázsa sz*r:{{ -
#7427 a lábán patavédő -
#7426 Családon belüli erőszak ? :D -
cucmalajmc #7425 Eva Mendez beütés !? -
Hajnalcat #7424 Tejóég!...mik vannak...
Biztos az apja mondta neki, hogy csináljon úgy, mint egy kutya, aztán utána feltette a képeit a netre.... -
Mr. Perfect #7423 Hmmmm... Ez nagyon fincsi
Imádom az ilyen kis teddide-teddoda csajokat!!! -
#7422 Jobb oldalit pakolnam -
Doktor Lucsok #7421
-
#7420 azt az allat..... -
ugot2know #7419 -
Takezó #7418 akkor majd oszd meg a többit is velünk:D -
-
jupa #7416 fake -
#7415 Szegény csaj... -
#7414 csak simán hülye. -