Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

A topic bannerja már jó ideje nem jó, most hogy ránéztem feltűnt, hogy azért mert rosszúl van megadva a linkje!
Ez lenne a helyes:
http://oi43.tinypic.com/fnu4b7.jpg
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
De most komolyan! Tegyük fel, hogy Kim Kardashian az említett hölgy (azért annak a szutyoknak a nevét írom, mert szinte mindenki ismeri). Ha itt húszan azt mondják, hogy veszett jó csaj, akkor az neked is jó lesz? Annak ellenére, hogy - SZERINTEM - az a bolygónyi segg a hátulján randa, mint a bűn.
Vagy inkább várjak még néhány évet (tapasztalatszerzés részedről...), és utána kérdezzem meg?
Utoljára szerkesztette: Mentol, 2015.05.08. 12:10:28
Persze lehet vannak skilljei amik csodalatra meltoak lehetnek, de nem mennek oda hozza, hogy kideritsem!
A lentebb emlitett elkurvulas / modernebb / picsasabb oltozes sem segitene rajta szerintem. Bar megneznem combfixben tusarokkal. :-P
Þór vígi þessi rúnar
van aki a gebéket szereti, van aki a ducikat, van aki a kövéreket, ahány ember annyi fajta ízlésvilág
#hhwnd
#hhwnd
Szép?Csúnya? Miért ez miért az? Stb stb stb, fejtsétek ki nyugodtan, várom a véleményeket.
Profilja

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB