Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

A topic bannerja már jó ideje nem jó, most hogy ránéztem feltűnt, hogy azért mert rosszúl van megadva a linkje!
Ez lenne a helyes:
http://oi43.tinypic.com/fnu4b7.jpg
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
De most komolyan! Tegyük fel, hogy Kim Kardashian az említett hölgy (azért annak a szutyoknak a nevét írom, mert szinte mindenki ismeri). Ha itt húszan azt mondják, hogy veszett jó csaj, akkor az neked is jó lesz? Annak ellenére, hogy - SZERINTEM - az a bolygónyi segg a hátulján randa, mint a bűn.
Vagy inkább várjak még néhány évet (tapasztalatszerzés részedről...), és utána kérdezzem meg?
Utoljára szerkesztette: Mentol, 2015.05.08. 12:10:28
Persze lehet vannak skilljei amik csodalatra meltoak lehetnek, de nem mennek oda hozza, hogy kideritsem!
A lentebb emlitett elkurvulas / modernebb / picsasabb oltozes sem segitene rajta szerintem. Bar megneznem combfixben tusarokkal. :-P
Þór vígi þessi rúnar
van aki a gebéket szereti, van aki a ducikat, van aki a kövéreket, ahány ember annyi fajta ízlésvilág
#hhwnd
#hhwnd
Szép?Csúnya? Miért ez miért az? Stb stb stb, fejtsétek ki nyugodtan, várom a véleményeket.
Profilja

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB