Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Modern Táncene = Bárány Attila
Könyv
Nem könyv! Magazin - Ha hiszed ha nem CKM "
Hát látszik is rajta,hogy nem Mozartot hallgatva olvassa az 1984-et... de õ (elõször ez-t irtam...) legalább az adatlapja szerint betöltötte a 18at...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
+16
A következõ oldalon olyan képek is szerepelnek, amelyek 16 éven felülieknek készültek, ezért csak az lépjen be, aki már elmúlt 16 éves
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://gaborszantai.co.uk/
Cserti Laura

Sry, ha ti is a korosztályba tartoztok, de akkó én nem nézem itt tovább a felhozatalt 😄 bb
púúúúú
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#acm
valószínûleg nem, de itt úgyse a koron van a hangsúly. amúgy pont tegnap beszélgettünk haverommal ezekrõl a csajokról.
"lányok: nem kell utálnotok mert szép vagyok... utáljátok a pasijaitokat,mert õk is így gondolják ..!!😉"
"ideális társam:if you want to be my boy...lick my pussy for my joy...lick it up...lick it down...lick my pussy all around...♥
ha barátom akarsz lenni ...,elég sok dolgok meg kéne csinálnod..😉"
szóval hogy el lehet bohóckodni egy bizonyos határig az osztályba, (még talán neten is) de ezt az általam kijelölt határt már rég túllépték, komolyan mondom, hol élünk? Sok kis picsa jódolgában már nem tudja mihez kezdjen. ahelyett, hogy naponta x képet pakol fel magáról különbözõ közösségi oldalakra, inkább ülne le a tankönyv mellé, és tanulna, mert ilyenekre nagyon nincs szüksége az "új"magyarországnak. De semmilyen országnak se.
SZERINTEM
mit gondoltok?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
http://gaborszantai.co.uk/
"ideális társam:if you want to be my boy...lick my pussy for my joy...lick it up...lick it down...lick my pussy all around...♥
Hát nem tudom,azért én azt az orrot megcsináltattnám...
pUszedly??? akkor már inkább puszedlee <#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1><#falbav>#falbav> részemrõl ennek is Headshot!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
OMGGG , ezt szét************* 😄 jó a szövege
"Az ideális társam:
if you want to be my boy...lick my pussy for my joy...lick it up...lick it down...lick my pussy all around...♥
nézzétek meg 😄 képet nem merek linkelni 😄
egészen büntetés volt az összescsaj értelmiség szintje,inkább csak ittam a söröm és hallgattam a zenét.5 lány temérdek fassággal amit fostak a szájukon.borzasztó. :I

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...