Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trisztin
"Zene
Modern Táncene = Bárány Attila

Könyv
Nem könyv! Magazin - Ha hiszed ha nem CKM "

Hát látszik is rajta,hogy nem Mozartot hallgatva olvassa az 1984-et... de õ (elõször ez-t irtam...) legalább az adatlapja szerint betöltötte a 18at...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Szega87
nemsokára jön egy árvíz és elmossa az emberi söpredéket, még ha mesterséges is lesz <#idiota><#banplz>

gabber_saviola
na találtam neked valamit 😊

+16

A következõ oldalon olyan képek is szerepelnek, amelyek 16 éven felülieknek készültek, ezért csak az lépjen be, aki már elmúlt 16 éves

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Reaper
Támogatom a javaslatod!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

mielõtt eljárás indulna az SG ellen, leszoknátok a gyerekfotókról?

http://gaborszantai.co.uk/

Botás Alexandra

Cserti Laura

n3whous3
OMFG, úgy látom ez szokása szegint pedofil topig 😄DDDDDDD
Sry, ha ti is a korosztályba tartoztok, de akkó én nem nézem itt tovább a felhozatalt 😄 bb

púúúúú

gabber_saviola
így jártál, alvás elött akkor nem fogod kicsapni 😄ddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

várjál majd nézek neked valamit.<#nyes>

LasCar16
bammeg hazaérek az afterpáriból, mondom felnézek hátha vannak kellemes piksörök, erre büntivancsak-.-, h fogok így sleepelni?.p.<#shakehead>

#acm

egyetértek. és még, ha most 12 évesen ilyen képeket tesz fel, mi lesz 2 év múlva?<#fejvakaras>

The FlashBack
😄
valószínûleg nem, de itt úgyse a koron van a hangsúly. amúgy pont tegnap beszélgettünk haverommal ezekrõl a csajokról.

"lányok: nem kell utálnotok mert szép vagyok... utáljátok a pasijaitokat,mert õk is így gondolják ..!!😉"
"ideális társam:if you want to be my boy...lick my pussy for my joy...lick it up...lick it down...lick my pussy all around...♥
ha barátom akarsz lenni ...,elég sok dolgok meg kéne csinálnod..😉"

szóval hogy el lehet bohóckodni egy bizonyos határig az osztályba, (még talán neten is) de ezt az általam kijelölt határt már rég túllépték, komolyan mondom, hol élünk? Sok kis picsa jódolgában már nem tudja mihez kezdjen. ahelyett, hogy naponta x képet pakol fel magáról különbözõ közösségi oldalakra, inkább ülne le a tankönyv mellé, és tanulna, mert ilyenekre nagyon nincs szüksége az "új"magyarországnak. De semmilyen országnak se.
SZERINTEM
mit gondoltok?

😄

Öszintén sikít,nem szõrös és könnyü elásni <#banplz>

ezek után mik jönnek? csecsemõk képei? :p

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

The FlashBack
#6817 😉

The FlashBack
<#szeret><#szeret>

Facek
Nesze, ez egy picit idõsebb <#idiota>
John Cena
ez hány éves vagy 12 amit nagyal ki jeleztél nekünk?:S:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

szucsy89
túl fiatal még,de várnék még 2 évet és tuknám
Facek
!!!12!!! <#szeret><#szeret>
Dragooon
ismerem?<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

ehhez a topikhoz képest a bünti már csak levezetésnek jó...<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

Trisztin
"lányok: nem kell utálnotok mert szép vagyok... utáljátok a pasijaitokat,mert õk is így gondolják ..!!😉"
"ideális társam:if you want to be my boy...lick my pussy for my joy...lick it up...lick it down...lick my pussy all around...♥

Hát nem tudom,azért én azt az orrot megcsináltattnám...

pUszedly??? akkor már inkább puszedlee <#falbav><#guluszem1><#falbav> részemrõl ennek is Headshot!

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

tommyg
pfff 😄😄😄😄😄😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

AntiHero
Aj hogy mindig este kergültök meg:=(

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

http://mydate.hu/nitchy

OMGGG , ezt szét************* 😄 jó a szövege
"Az ideális társam:
if you want to be my boy...lick my pussy for my joy...lick it up...lick it down...lick my pussy all around...♥

http://mydate.hu/biciccus20

nézzétek meg 😄 képet nem merek linkelni 😄

offkorz
ismerem ezt a csajt,pénteken õ is ottvolt. :-c
egészen büntetés volt az összescsaj értelmiség szintje,inkább csak ittam a söröm és hallgattam a zenét.5 lány temérdek fassággal amit fostak a szájukon.borzasztó. :I

ez az srácok 😄 jó a hangulat , ezt már szeretem 😄

adatlapot, vagy meg se történt.
Sugam
NEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

PíszLávJuniti
énis hyppye vagyok dugunk

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Végre új kép az ismerõsünkrõl, mily régóta várunk, vágyunk rá, pici öröm, de bearanyozza az estém <#smile>kinyomtatva, albumbarakva.
Rockynhooo
<#banplz>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Büntiiii

tommyg
dekutya xD

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

D4nY
vau vau

xP

AntiHero
<#puszis>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n3whous3
Azottan Kata E??? 😄 Ha jól látom...

púúúúú

autoszimulator
nemtom kiaz, nekem nemaggya <#nemtudom>

.: mobilize.hu :.

toysoldier
akurvaéletbe <#ijedt>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Reaper
WCG-s kép alsó sor bal 2-es begyere!<#vigyor>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

autoszimulator
na õt tényleg ne bántsuk, bántotta már az élet :C

D4nY
Nemakarom bántani szegényt...
De erre biztos szükség van?

...

xP

autoszimulator

itt is itt van valahol, meg egy bónusz ismerõs is, akkomá 😄

szucsy89
pazmek de sok jó picsa van ezen a mydate-en, mostmár iwiw helyett ezt fogom böngészni😛P
autoszimulator
<#puszis>

D4nY
IE-vel nekem megy a feltöltés 😉

xP