Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
[/cserf][/fülünyúl]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
PS3 ID: kolb@szman
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
De ha belegondoltok valamennyire nyújt egy kórképet a mai magyar társadalom többségét alkotó rétegekrõl...
[/cserf][/fülünyúl]
#6844: ááh uccsó képen meg ott bújkál a faszi ^^ <#nevetes1>#nevetes1>
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
.: mobilize.hu :.
#acm
#acm