Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
"Há' és akkó' átvátozott egy 13 éves kislyánnyá', így történt az eset tiszte't bíróság."

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Rockynhooo
yaya erre én is kiváncsi vok! pár hete rámhajtott egy csaj akirõl azt hittem 17 éves és erre kiderült ,hogy 13 :\ mondom htx :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Kata
No de aki 15 évesen néz ki úgy mint egy 20 éves, hogy fog kinézni 20 évesen? Néha érdemes elmélázni ilyesmin.

[/cserf][/fülünyúl]

tugyiti
de bezzeg amikor melltartó van rajta akkor hátra tudja rakni a haját <#ticking>
Trance Angel
Azért rajzolta így a szemöldökét, hgoy mérgesnek tûnjön?

Sadist
És mellette soha nem iszik, és nem is dohányzik. Én meg a dalai láma vagyok 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nem is iq versenyre szeretnénkl vele benevezni.
Gladiator

kraawz
egyszer jól meghúzod,ragaszkodik utána az ien 😛

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

passatgt
általánosban oszttárs, most is tartom vele kapcsolatot, de olyan buta mint egy másnapos láma

Korom beli 😄

PS3 ID: kolb@szman

Gladiator
elméletileg 15. családi állapothoz ezt írta: független, jóképû és sexyyy!

okos...

Enyire nem ismered a myvipet esélyed sicsen náluk 😄

Gladiator
mindig elfelejtem hogy kell myvipeset megtalálni. az alant lévõ hölgynek pl. mi a user "száma"? meg hova írjam?

akkor várjad, a többiekkel addig végez, úgysem ér rá mindenkire.
LasCar16
de elvárom

#acm

Sajnálom, ezekszerint nem jelölted be ismerõsnek, nem várod-e el, hogy ezt is õ tegye meg?
Rockynhooo
szerintem is!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasCar16
enkem kihagyott<#zavart2>

#acm

Emlékeztet volt barátnõmre 😊

xD ez így van, de nagy hírnévre csak az ilyen "sintér vagy"-osok számíthatnak, akiket tényleg a nagytöbség megjegyez, de ez a hülyepicsa végigkefélte a baratikort témásokra a kutya nem fog emlékezni egy hétnél tovább, még akkor se ha egy szál nyálazoval a nyakában megy be a studióba.
gabber_saviola
<#eljen><#finom>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tommyg
jóóóóóféleee

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

passatgt
16

autoszimulator
hát az nem a többség, inkább a süreje, úgy mondanám 😄

.: mobilize.hu :.

ates84
váá de utálom a mónikasót - überprimitív

De ha belegondoltok valamennyire nyújt egy kórképet a mai magyar társadalom többségét alkotó rétegekrõl...

Kata
akinek pénze van, melleket csináltat és playboyba megy, akinek nincs, az meg mónika showban kezd 😊

[/cserf][/fülünyúl]

De OTT?
D4nY
hm.. ott nem barbi volt a neve? xD

xP

D4nY
ez nem "mien nõd van kérdése", nekem se teccik az a csaj...

xP

<#ejnye1>

Kata
valahol el kell kezdeni a médiás pályafutást... <#hehe>

[/cserf][/fülünyúl]

tugyiti
<#bdead>
Szega87
ha ennyire sürgõs akkor tessék!

BlackShadow
tegnap uezt beszélgettük haverokkal itt nálam, h hova fajul a világ.. feljöttem ide megmutatni nekik ezt az oldalt véleményem alátámasztására ^^

#6844: ááh uccsó képen meg ott bújkál a faszi ^^ <#nevetes1>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Linket kérek ! MOST ! 😄

Szega87
most komolyan, még ha nem is nézem azt a tényt, hogy egy buta sz**e pi**a, elég csak ránézni a képre és a kép magáért beszél, elmond mindent a jellemérõl, a kép neve tökéletesre meg már nem is szeretnék reagálni

tommyg
akkor biztos fogatlan :S

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Tufa
pár napja szerepelt a mónika showban

szucsy89
kép neve: "egyszerûen TÖKÉLETES" ...

cukivagyok

Voltan
Ez a Cserti Laura azért erõsen odab*sz! <#finom>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

The FlashBack
XD

PíszLávJuniti
a hivatalos kurvákkal is emelkedik a gdp, nem ?😮

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

autoszimulator
votkérdés?

Reaper
Linkelj már mostmár tényleg a nõdrõl képet, mert kecire kíváncsiak vagyunk, te adonisz!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

autoszimulator
parizercsecs

autoszimulator
aztaqrva de rühellem az ilyen kis picsákat, jól fejbekéne lõni<#wow3><#wow3>

LasCar16
az ilyen csajoknak is megvannak az értékei, én mindig meg is találom akkor amikor szerelmi bánatom van<#eplus2>

#acm

LasCar16
most erre mondhatnék egy olyat amit megirigyelhetné<#idiota>, süt a nap, felétek még magasabb is a temptécsör^^ ergo mennyé szépen biciklizni^^

#acm

Trisztin
ugyan már a szilikon fennmarad a vízen 😊 no meg a levegõvel teli fej és elég erõs fenntartó....

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören