Hardware kölcsönzõ

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
úristen...ti nem hallottatok olyanról,h kaució?pl vannak ezek a kisgépkölcsönzõk,ahol néha többszázezer ft értékû dolgokat kölcsönöznek ki az emberek.a kaució mérete attól függ,h milyen értékû gépet visznek ki.ya,és persze van fénymásoló,lefénymásolják a személyidet...bár ez azt hiszem így nem törvényes(a személyi másolgatása),de akkor is hasznos,mivel ott van rajta a vásárló fényképe,valódi neve,lakcíme,stb.és mivel minden kölcsönbevételkor egy szerzõdést írtok alá,ezért,ha nem hozza vissza,akkor 1.ott a kaució vagy/és 2.kihívod a rendõrséget,és hivatkozol a szerzõdésre,ez így lopás,és a rendõrség hatáskörébe tartozik.

ha millió forintos gépekkel meglehet csinálni,akkor hardverekkel miért ne lehetne?

ReaL MaDRid x siempre

JAG1
Persze, mindenkinél van 150-200 ezer...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

természetesen kaucióként otthagyja a kuncsaft a hardware piaci értékét
így a kölcsönzõ biztosítva van

autoszimulator-nak igaza van #8, rizikósabb dolgot is lehet kölcsönözni

JAG1
Erre a #7 a válasz egy része. Itt nem olyan dolgokat kölcsönzöl, amiket viszonylag normális használat mellett nehéz tönkre tenni. Ez nem üttvefúró b+. :-)Teljesen igaza van Tinmannak. Sosem látod azt a pénzt, ha hazavágja vérpistike.
Ráadásul a HW-re a garancia csak akkor él, ha szakember szereli be...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

autoszimulator
Jajjmár ezer meg egy dolgot lehet kölcsönözni, sokkal rizikósabb dolgokat is.. Ha szimplán az autót vesszük.. Több tízmilliós autókat lehet bérelni, ott sokal nagyobb a rizikó, meg a beszállóösszeg is, mégis megéri nekik.
Most a kölcsönzõt üzemeltetõ megvesz egy videókártyát 150ezerért, esetleg van ismerõse nagykernél, és még olcsóbban, egy fix heti béráron kiadja, tegyük fel hogy 5-10ezer ft, elég haamr visszajönne az ára!
Az, hogy nem zuzza szét a bérlõ, meg vissza is hozza, azt papírban kell vele rögzíteni valamely módon, melynek aláírásával vállalja a következményeket, ha valami kárt okoz benne... Persze ki kell térni az önhibán kívüli károsodásra meg minden, de szerintem ez megvalósítható ötlet!

.: mobilize.hu :.

Tinman
Viccelsz????
Annyi a láma, mint égen a csillag. A "tékás" helyében hát a kis faxom adná oda a 8800 GTX-et Sanyikának.

Aláiratsz vele egy papírt, hogy térítse meg az okozott kárt, ha valami balul sül el?
És ha egyszerûen nem fizet? Megvereted? Peperled? Akár évekig tartó polgári per...

Halott ötlet az egész.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

JAG1
Nem érné meg, gondolj bele. Ezek törékeny, érzékeny mûszerek.
Te kiadnál bárkinek egy 150k értékû VGA-t?
Ráadásul ezekhez szoftvert is kell installálni, amihez valaki vagy ért, vagy nem. Ha elromlik, lehetettlen megfogni, hogy miért volt.
Ráadásul mennyiért érné meg a kölcsönzõsnek kiadni egy ilyet, úgy, hogy ha hazavágod ne jöjjön ki sza***l a dologból?

hát, nem lenne rossz, videókarit szívsn kölcsönöznék!:) Meg kell játszani, sztem nyereséges lenne

akyyy
ott a legtöbb helyen se szkenner, nyomtatás sem, és a gépekben meghajtó sincs:)

viszont nem lenne rossz egy ilyen, én használnám... sokkal ocslobban juthatnál hozzá cuccokhoz, bár igaz vissza kell vinni, de arra a hétre valakink lehet tökéletes lenne.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

internetkávézó

Vaxi
Nagyon érdekes!
Nemtudom, hogy létezik-e ilyen, de nem hülyeség amit mondasz!!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Szevasztok!

Vannak eszközök amire néha szükségem lenne de nem használnám állandóan.
Egy évben 2-3 játékkal játszok, azokkal is 1 hétnél nem tovább.
Ezért nem érdemes vennem sok tízezerért luxus videókártyát viszont ha lenne kölcsönzõ akkor fizetnék érte egy hétre.
Ilyen még a szkenner és a tv tuner kártya, amikre ritkán szükségem lenne.
Ismertek hardware kölcsönzõt? Létezik egyáltalán ilyen?

← ElőzőOldal 2 / 2