Hardware kölcsönzõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyet tud valaki kölcsönözni?
vagy ha én veszek egyet hányan kölcsönöznétek mondjuk napi ezer forintos áron? (Budapesten)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azonban alkatrészeket csak egyedi bérlésbe, a kész konfigokhoz adnak, külön nekik sem éri meg és így is bõven megkérik az árát. Kb. olyan mint egy hitel/lízing, csak rosszabb...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akyyyy, úgy látom nagyon ragaszkodsz az elképzeléshez, hát vágj bele és szólj ha megvagy, majd ha alkalomadtán a munkám során egy-egy nagyobb projekthez kéne egy kis szufla a Premiere alá, majd bérlek tõled ramot és procit, persze csak ha óccsóér' adod :)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Istenem...
Amugy bizonyos hardverekre nem is olyan rossz otlet.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
akyyy is írja nem feltétlen a legdrágábbal kell foglalkozni mert nem azt vinnék a legtöbben
ráadásul ahogy az ember felnõ, dolgozik, már nem 13 órakor végez mint a középsuliba, ideje sincs annyit játszani, szóval bõven lenne igény a mondjuk hosszú hétvégére bérelt videókártyáknak
babrálás ellen megoldás lehet valami fémráccsal bevonni a kártyát, lehet hülyeségnek hangzik, megvalósítást se tudom pontosan, de valami ilyen jutott eszembe, így nem tudnak alkatrészeket letörni
most nekem konkrétan tv tuner kellene
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az egy dolog, ha visszajön az ára (akkor vagy 0-ánál), de a haszon 4-5 hónap után eladott videókarin, amit el tudsz adni kb. 60-70k-ért (150k-ért vetted<--kb. felét biztosan bukod, hacsaknem olyannak adod el)
nos akkor a videókari, és egyéb alkatrészeken való bukáson kívül még az alkalmazottakat is kell fizetned, sõt egy helységet, és ügyvédet aki jól összeállítja a szabályzatot, nehogy a hardware meghibásodása vagy felszívódása után valaki is lelépjen
(lehet hogy sok oldalról nem helytálló amit írtam, de ezt hosszú lenne kifejteni<--meg nem is vagyok nagyon otthonos ilyenekben, mint sokan itt)
A türelem rozsdát terem.
Azér kéne egyszerre 5, mert egy darab videókártya soha a büdös életben nem fogja kitermelni a költségeidet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
akkor inkább kezdetnek olcsobbal kéne kezdeni, és szép lassan ha jön a bevétel, jöhetnek a drágább, majd frisebb cuccok..
szted egy dvd kölcsönzõnél mi a helyzet? beszisznek egy jó drága filmet, sokan kiveszik, páran meg pohár alátétnek használják...
1 hét játékra kölcsönözni hardvert szerintem nem egy értelmes dolog. De nem tartanám hülyeségnek, ha egy-egy izmosabb videórendereléshez néha kölcsönkaphatnék úgy 4 giga RAMot meg egy Athlon 64 X2 5000+ vagy még komolyabb procit.
Azért írtam amit írtam mert egy vga kölcsönbe adása kockázatosabb dolog, ezért nem is nagyon foglalkoznak vele.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
[/spam]™
DFTBA ಠ_ಠ
- gyere át vazze, van egy zsír karim, nézzük meg mit tud, úgyse az enyém.
- fúdejó...kölcsönadod? Addig kölcsön adom a medzsómat...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
a VGA-val az a baj, hogy drága a kártya, viszonylag sok pénz lenne a kaució és könnyen tönkre lehet tenni
mondjuk a kedves kölcsönzõ nem használja a kuplungot váltásnál
vagy 7000-es fordulattal használja, satöbbi
láncfûrésznél mondjuk agyonerõlteti pedig már füstöl az egész vagy áll a lánc
vagy vascsövet vág vele, esetleg a beton támasztékba is belenyes
puff, akkor nem csinálsz kiszállást, ha nem tudja mûködésbehozni akkor hozza be a gépet
tudod mennyi szutyok bontó és egyéb pc bolt van a belvárosban? én azt nem értem hogy azok mibõl élnek
ha lenne egy ilyen üzlet felfutna mint állat, dõlne a pénz, árrésbe pedig belefér néha egy-egy cucc amortizálása
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Kaució? 16 éves Jodzsikánál még 5k sincs, nem hogy értékelhetõ összegû kaució.
Kihívod a yardot, ha baj van? Felvesz egy jegyzõkönyvet -> polgári per -> sok idõ, sok pénz a semmibe.
Egy láncfûrészt viszonylag elég nehéz elcseszni, de egy VGA kártyát baromi könnyû, már attól lehet baja, ha teszkós zacsiba tömi bele vérpista mert nem érti miért ez az antisztatikus zacsi.
A másik a szakember kérdése. Felvesz a kölcsönzõs egy hozzáértõbb srácot, bejelenti minimálbérre. Ez 90k-ba kerül/hó a tulajnak. Hol éri ez meg? Hiszen kell árukészlet, kell szakember, kell egy bolt aminek durva a bérleti díja, stb.
Kihívja Steve Blood a szakit, hogy kéne neki egy SLI GTX a gépbe, persze mivel láma fogalma sincs róla, hogy milyen gépe van /tudjátok, hogy ilyen balfax van? 11111111+1 ! /
Szaki kiszáll a helyszínre ahol meglátja, hogy Celeron 1.8 dübörög /lál/ egy integrált VGA-s xar sulinetes gépben. Elmondja, hogy ebben, ez így, ebben a formában soha...
Mennyit kérjen? 1000 Ft-ot? 2000-et? Értelmetlen. Sok helyen nemes egyszerûséggel nem fognak fizetni neked semmit, mert kvázi nem csináltál semmit.
Már csak az elindulás kb. 2 milkát emészt fel és egy rohadt fillért nem láttál még.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
VÓTMÁ
így már megfelel?
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
de amúgy nekem nincs kölcsönzõ boltom, és nem is tervezem a nyitását :)
szóval a részletektõl szerintem eltekinthetünk
ezekszerint ti sem ismertek ilyen helyet