Gyorshajtás

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Demagóg szöveg. Ha normális korlátozások lennének, akkor jóval kevesebben keresnék a kiskapukat.

Ausztriában miért tudnak 30/40/60/70/80/100/110-es táblákat is kirakni, szakasztól függõen, nálunk meg miért csak a 30-ast ismerik, mikor valahol felbasszák az utat pl? Máshol meg 90%-ban az általános sebességkorlátozás van, holott a lakott területek egy részén többet is lehetne engedni, nem beszélve a fõutakról.

Ez is csak tipikus magyar hozzáállás, rossz az út? tosszunk ki egy 30-as táblát, azt jóvan. Meg még egy rendõrt is odaállítunk, hogy legyen bevétel is. Vicc, de MO-n autópályán is egy sáv le van zárva, egybõl 60. Ausztriában meg addig 60, amíg beterelik a sávodat, után az építkezés hosszán 80/100. Itt is pl a határon. Megépítettek kb 2 km hosszana határátkelõtõl 2x2 sávos autóutat. Erre mit csinál? A határ után vagy a feléig 70-es tábla van. Aztán ki a rák tartja be? Senki. Mert semmi értelme nincsen. Nade mindegy. Ezen mindig felbaszom magam, amikor 1-2 évente cserélhetem a fél futómûvet a magyar útépítõ mûvészek miatt.
Landren
A héten bûntettek meg gyorshajtásért, 43km/h val mentem 30 helyett. lol Bár ha nem röhögöm ki, lehet megúsztam volna.

sose nyomd fullba a kretént

Davidus
nem lehet minden utcára meg településre külön szabályokat hozni

V9ykn8_TZL0

Davidus
a kiskapu keresés az megy. majd ha folyik le az agyad a fatörzsrö akkor örülnél a rendõrnek^^

V9ykn8_TZL0

JAG1
Jajjmááá...
Mintha te még nem mentél volna a városba sosem 50-nél többel...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Hát, azért a világ nem oylan fekete és fehér, mint ahogy azt a sebességkorlátozó táblákkal szeretnék feltüntetni.
Város és város között is van különbség, ráadásul ilyen faluból kivezetõ út, meg külvárosi iparterület stb már bõven nem kéne az 50-be tartozzon.
Néhány éve engem is ilyen úton nyomtak le városban 72-vel, az 20 pénzembe fájt. Pedig azon az úton se gyalogosforgalom, se keresztirányú autósforgalom nem létezett, de tudták a köcsögök, hogy ott senkise megy 100 alatt, szal odaálltak. Nekem még mákom is volt pont a 72-vel. 75 felett ugye a jogsit is elveszik egy idõre :)
mondjuk falu határán kifelé történt... és ha olyan kihalt mint általában az ilyen helyek, bár sose lehet tudni :DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Punker
az ilyennek a lábát kel eltörni akkor majd nem megy gyorsan többet, mi a f@sznak kell a városban száguldozni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

amig ugy mond mögötte voltam képesek e képet csinálni

ha egy kamera van, ami nem feléd van fordítva, akkor nem tud mérni téged, mire gondoltál? :) Nyugi :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

JAG1
Ez egy jogos kérdés...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Neki hátrafelé nem jellemzõ a mérés. Általában az autó elejébe építve, vagy mûszerfalra szerelt mûszerekkel dolgoznak. Az lehet, hogy a jóember kiszáll a verdából és kézikészülékkel mér, de ahhoz lusták.

de ha baloldalt volt, és a szembejövõket nézte, akkor te amikor megláttad akkor még mögötte kellett lenned, miért nem lassítottál? :)

Skynet85
Mondom a ,,kameraman" menetírány szerinti bal oldalon volt... szal ha nem vami über szuper fotómasinával mértek akkor max a hátsom kaphatta le... de ott emg már tábla után és a 80 ott meg már lassunak is modható..szal itt az a lényeg hogy amig ugy mond mögötte voltam képesek e képet csinálni

JAG1
Minden esélyed meg van rá. Ráadásul, ha szembe fotóztak, akkor letagadni sem tudod. Ellenkezõ esetben simán azt lehet mondani, hogy nem te vezettél, hanem egy családtag és õt nem vagy köteles bemártani, szal benyalhatnak. Bár mintha hallottam volna olyat, hogy ezen már változtattak és simán ráhúzzák a vizes lepedõt a verda tulajdonosára.

Skynet85
hátruról csinálhatot elhagytam a lakott területet szal hajrá... de hogy érted hogy nem én vezettem a kocsit fater nevén van szal érted családban marad...

M@TriX
de akko rmeg jöhet a nem én vezettem duma és kész.
ez a kiskapu még megvan csak az új gépek már nagyon jó képet cisnálnak de jelen esetben hátulról csonálhatnak jó képet ;)

szerintem nem lesz semmi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

bertino
ha nincs szerencséd küldik a csekket :)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

M@TriX
tudtommal csak egy oldalba szoktak mérni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Skynet85
Üdv. Remélem nics iylen topik néztem keresõvel elvielg nem talált vagy én vagyok béna ez estben majd törlik,de jelenleg nem tud izgatni. Szóval a kövi kérdésem lenne ma reggel jó szokásomhoz híven elindultam kocsikámmal a poros kis falumból és kb olyan 75-80-nál a lakott terület tábal elõt kb 100 méterrel velem szemben megláttam azt... jelent esetben egy fû zöld skodát amiben csak úgy virított a jard igaz bal oldalon voltak és veszettül vizslaták a szembejövõt de azért a 80 látványosan több mint az 50 de a szemeb jövõ is sürû volt kérdezném én mennyi az esélye hogy bemértek... akinek volt hasonló tapsztalata ossza meg pls

← ElőzőOldal 7 / 7