5
  • Madve
    #5
    Hmmm... Most csak én vagyok a hülye, vagy rosszul élnek az emlékeimben több mint 10 évvel ezelőtt hasonló felépítésű céges gépstruktúrák?
    Vagy a proper 16 pl nem csak terminál volt kb 15-18 éve, és nem használták a véradóban is, hasonló jellegű hálózatokkal?
    Idejében eszmélnek, mint mindig... :)
  • WinfIlka
    #4
    Szerintem mindenkinek jó, ha fellépnek a kalózkodás ellen (persze leginkább azzal, hogy technikailag egyre nehezebbé teszik -a lakatnak mindig több visszatartó ereje van, mint az esetleges büntetésnek).
  • turul16
    #3
    Ha vesz valaki egy bika gépet (pl. két procival), azon futatt kiba. drága MS cumókat, és vesz pár olcsó (terminált) gépet(egy magos) pl. 5 öt (Akkár vinyó nélkül, ha a win tud ilyet), akkor hány licenset kell vennie ? XP+Office2003 ill. Vista+Office2007 esetében?
    És mondjuk 10 alakalmazotja van aki időnként a géphez ül.
    ??
  • AgentKis
    #2
    Eztafajtát nálunk is nyomják mezőgazdasági termékekkel (pl. krumpli) és energiahordozókkal (pl. földgáz) papíron kiviszik majd behozzák (ténylegesen persze nem mert az költséges), és mivel import a cucc, jó drágán lehet adni.
  • mousee
    #1
    "Előfordulhat, hogy a háttértároló egy adatközpontban kap elhelyezést, míg a gép maga egy másik épületben, a dolgozó asztalán foglal helyet - ezt a megoldást például eddig nem támogatta a Vista Enterprise licencelése."

    Ezt de hülyén csinálták meg :)