Naruto
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönöm! :)
Akit érdekel, az kukkantsa meg a Naruto Fórumos Szerepjáték honlapomat. :)
www.narutofrpg-hun.proboards.com
arra gondoltam, hogy készítek egy Naruto fórum szerepjáték oldalt, de nincsenek még emberek hozzá.
akinek lenne kedve játszani, az írjon nekem msn-en! [email protected]
Moricka mondj nekem egy kerdoszavas kerdest es egy nevmast. Ki? En?
Kösz elõre is
Egyébként van uzumaki chronicles 3 már?
a Dragonball örök!
Feltöltõket, fordítókat, stb...keresek. Akit érdekel és jelentkezne, írjon nekem privát mailt, vagy írjon az [email protected] oldalra:D
a Dragonball örök!
Úgy tudom hogy psp-re lesz Accel 3
ln amikor belépek a játékba akor 5 másodperc mulva kilép a menünél és nem tudom az okát
kérlek ha tudtok segitsetek!
http://s3.battleknight.hu/index.php?loc=hire&ref=MjM5NTM1 lehet ,hogy nem naruto de jó próbáljátok ki nembánjátok meg.
mert vanegy fal asszema 10. helységnél amit chidorival átkel ütni.ésaztírja ki h még fejlõdnikell a deaktiválásához.pedig már 50es vagyok :D
õm a vidikhez nincs sok közekijátszottam mindet megszereztem de semijen plusz nincs..esetleg lehet hogy azzal találod meg a kis sasukét és yondaimét mmint ha összegyûjtöd õket
Abban kérek segítséget hogy az Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4 -ben a Master módból hogy lehet kilépni mert a játékkal PS2 emulátorral játszom és ki akarok lépni hogy elmentsem csak nem tudom hogy mit tegyek.
A segítséget elõre is köszönöm.
スラッグ
az kár....:D
de legalább tudtam segíteni
PS3 ID:ggeerryy87
A naruto shippuuden 5-eb az egy egy elleni harcban hogy lehet narutot a 9 farkú rókává alakítani? a ps 2 emulátorral.
Elõre is köszönöm
Ennyi van csak special missionból meg egy se és nem találok senkit akit adna nekem küldit már bejártam az egész világot se sehol senki csak guy sensei meg iruka de azok nem küldik úgyjogy lécc help,ja és m,ég vmi tsunadét nem találom amikor vmi sasukes kunait kell megkeresni és nem találom tsunadét hol van mert õt már régóta keresem
mondd mejik küldetést csinálod mi jelenkik meg
am meg itt van az msn em akik akarnak felvehetnek és kérezhetnek közvetlenül
[email protected]
Ja és emberek annak aki nem tudja én felfedeztem hogyha a narutóval a master módba bunyózól a banditákkal akkor ha lenyomod az R3+L3-mat akkor narutó átváltozik rókadémonná és hú te hát ez naon durvaXD
na mind1 LÉCCCCCCCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIII HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!