Elavult New Orleans-i képek a Google Earth-on
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
meg, de errol a kormany is tehetett, nem gondolod?
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
A mi házunkról is csak tavaly nyári kép van, mégsem sírok érte...
Albizottságot azért hoztak létre a kongreszzusban, mert látszanak a támaszpontok. A Guglisok ezt nem akarják levenni, ezért így fúrják õket.
Vox populi, vox dei alapon, majd fríssíteniük kell az gészet, sa ztán volt támaszpont, nincs támaszpont, de leglább a pocsolya és a sarki petróleumos-hordó és a szociál-amcsi-dollár-heródes mjad belecolgate-ol a mosolyával.
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
Az idióta, én sem dobtam ki anyám fényképeit csak mert meghalt. Örüljön neki, hogy van mire emlékezni. Méghogy sértõ. F*sz amcsi senkiháziak. Emlékszem, WTC terror után a filmekbõl nagyüzemben elkezdték kitörölni digitálisan a WTC-t ábrázoló képeket, mivel az bántja õket.
Na ja, ha nincs róla kép, akkor meg sem történt a hurrikán.
Nem tudom az emberek a bizottság tagjainak kivételével mit szólna ahhoz, hogy nem engedik õket emlékezni.
Hülyeség határtalan.
Egyébként ez amolyan tipikus "bizottságos" dolog: pár kiválasztott (tûzhöz közel levõ) beül egy bizottságba, ahol triviális/idegesítõ/piszkálódós/fölösleges következtetésre jutnak - persze hosszú idõ alatt és komoly summáért, de minimális munkával.
Egyébként is a "Tudományos és Technológiai Bizottság" mi a fakkért ilyenekkel foglalkozik?!? Még a végén elveszik a munkát az "Etikai és Erkölcsi Bizottság"-tól! 😊
A másik meg az utak pl magyarországon. (és jópár országban ez a helyzet) Majdnem egy éve fentvan a google maps-on (tehát rendelkezik az adatokkal a google) mégsem rakják át az earth-re, pedig eszméletlen sokan kérik, de nyilván nincs benne pénz, igy tojik rá magasról.
Várjunk csak, hiszen most is azt nézem, már legalább 4 éves kép van fenn 2006-osnak nevezve. A Google mondjon le. <#vigyor4>#vigyor4>
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
AMD Athlon X2 AM2
"A katonai vezetõk - érthetõen - aggódtak amiatt, hogy egyes titkos létesítményeik megjelentek az interneten, például az angol hadsereg iraki táborai."
hát ez ciki.....😄DD
Idõgépes Google Earth! Ha kiválasztottál egy területet, akkor egy csúszkával tudod változtatni, hogy mikori kép legyen ott, így nyomon tudod követni, hogy mi történt.
Egyébként üzenem a kongresszusi albizottságnak, hogy ha "friss" képekre vágyik akkor fizessen, vagy lõjön fel magának egy kémmûholdat.
Én meg követelem a Google-tõl, hogy úgy készítsen képet a házamról, hogy én is látszom rajta, majd küldök nekik egy e-mail-t, hogy most kint vagyok a kertbe, jöhet a fotó!
Arrafelé ilyen szarságokkal etetik az embereket, h törõdnek velük meg stb.. sztán már tök birkák..
Errefelé meg, hm.. tudja úgyis mindenki.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
AMD Athlon X2 AM2
AMD Athlon X2 AM2
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL