35
  • csorfab
    #35
    Úristen, most mi lesz? Borzasztó, egyes bizottságoknak mennyi fölös idejük van. Az adófizetők pénzéből. Ez komolyan nevetséges. Arról nem is beszélve, hogy a Google segített a NO-i károsultaknak. Pfff hülye idióta amcsik
  • formatuq
    #34
    "azért ott meghalt párezer ember"
    meg, de errol a kormany is tehetett, nem gondolod?
  • Tetsuo
    #33
    fuck USA politics
  • tar86
    #32
    A Google Earth kellet ahhoz, hogy kiderűljőn mennyi sunyi ország szeretné titokban tartani ember ellenes tevékenységét.
  • asdasdasd
    #31
    A Google Earth-en a Katrina után nem sokkal kint volt New Orleans vízzel borítottan is. Leszedték vona?
    A mi házunkról is csak tavaly nyári kép van, mégsem sírok érte...
  • Aspirin
    #30
    Ja, de nem ért itt senki a politikához!!!
    Albizottságot azért hoztak létre a kongreszzusban, mert látszanak a támaszpontok. A Guglisok ezt nem akarják levenni, ezért így fúrják őket.
    Vox populi, vox dei alapon, majd fríssíteniük kell az gészet, sa ztán volt támaszpont, nincs támaszpont, de leglább a pocsolya és a sarki petróleumos-hordó és a szociál-amcsi-dollár-heródes mjad belecolgate-ol a mosolyával.
  • cateran
    #29
    Az biztos is...ahol 20 évig éltem rengeteget változott a környezet,új kukákat kapott a lakótelep,meg elvittek 1 totál szétrohadt 100 évas skodát a parkolóból....le is csekkolom a guglin,rajta van-e már a változás és ha nincs perelek:P
  • DjDano
    #28
    Hát azért a 2002/2003-as térképeket illene már frissíteni.... mert 4-5 év alatt óriásit változik a környezet,ilyen szempontból teljesen jogos a kritika
  • bakagaijin
    #27
    Ööö, nem pont az amerikai kormány hmm. kérésére vannak régi képek kirakva, hogy ne lehessen a zupa-titkos bázisokat meg egyebeket kiszúrni? (Lehet látni SR71-est is, nem arról van szó, de azok már rég nincsenek ott, nomeg ha jól emlékszem nem is repülnek már.) Nem véletlen hogy a térkép felbontása is bizonyos helyeknél erősen gyengül...
  • BStage
    #26
    attól még hogy ingyen van, attól még nem kéne a userek pofájába hazudni. persze, te ehhez nyugodtan tapsikolhatsz, ha az jó neked, én meg nyugodtan megirom mindenhol ahol kedvem tartja. Ahogy user igények magasról letojását is.
  • hypno
    #25
    Irigylem a problémájukat. Ezek is csak politikusok. Annyi eszük van, amennyi kívülről látszik. Mint a mieinknek.
  • avman
    #24
    fizettél érte? nem. akkor meg kussolsz, mert nincs mire beugatni.
  • Wittgen
    #23
    "A Google Earth-ön lévő elavult New Orleans-i képek a Katrina hurrikán áldozataival szemben méltatlanok, mivel elhomályosítják a történteket." - közölte Brad Miller

    Az idióta, én sem dobtam ki anyám fényképeit csak mert meghalt. Örüljön neki, hogy van mire emlékezni. Méghogy sértő. F*sz amcsi senkiháziak. Emlékszem, WTC terror után a filmekből nagyüzemben elkezdték kitörölni digitálisan a WTC-t ábrázoló képeket, mivel az bántja őket.
    Na ja, ha nincs róla kép, akkor meg sem történt a hurrikán.

    Nem tudom az emberek a bizottság tagjainak kivételével mit szólna ahhoz, hogy nem engedik őket emlékezni.

    Hülyeség határtalan.
  • snorbi
    #22
    Asszem nem kötelező használni ezt a szolgáltatást.

    Egyébként ez amolyan tipikus "bizottságos" dolog: pár kiválasztott (tűzhöz közel levő) beül egy bizottságba, ahol triviális/idegesítő/piszkálódós/fölösleges következtetésre jutnak - persze hosszú idő alatt és komoly summáért, de minimális munkával.
    Egyébként is a "Tudományos és Technológiai Bizottság" mi a fakkért ilyenekkel foglalkozik?!? Még a végén elveszik a munkát az "Etikai és Erkölcsi Bizottság"-tól! :)
  • BStage
    #21
    bár a hir nem arról szól, az azért tényleg pofátlanság, hogy röhejes évszámokat hazudik be a google a képek idejéről. Szinte mindre behazudik 2005-2006-os évszámot és 5-6 éves tárgyak/utak nincsenek rajta... Lehet, hogy a katrinásoknál is ez verte ki a biztositékot, hogy odahazudják, hogy 2007-ben milyen szépen is néz ki a terület. Irja oda, hogy a kilencvenes évekből van a fotó, azt kész, de ha hazudozzon össze-vissza.

    A másik meg az utak pl magyarországon. (és jópár országban ez a helyzet) Majdnem egy éve fentvan a google maps-on (tehát rendelkezik az adatokkal a google) mégsem rakják át az earth-re, pedig eszméletlen sokan kérik, de nyilván nincs benne pénz, igy tojik rá magasról.
  • mad mind
    #20
    Ez mondjuk nem is lenne rossz. Megnézném a környékünket mutató régi felvételeket.
    Várjunk csak, hiszen most is azt nézem, már legalább 4 éves kép van fenn 2006-osnak nevezve. A Google mondjon le.
  • bunny
    #19
    Hihetetlen, tényleg van egy frankó, és ingyenes szolgáltatás, nehogymár felelősségre vonják Őket! Persze, lehet adni pénzt a konkgresszusnak arra, hogy friss térképet várásoljanak, nade könyörgöm ez így nonszensz.
  • LADA Kalina
    #18
    én értem az érzelmeked, és nem is vitatom hogy vannak akiknek rossz érzés lehet, de szerintem vannak, akik meg szivesebben néznék a régit, ez egy dolog, ennek azonban nem sok köze van a google-hoz... ugyanis a fényképeket elkészíteni pénz, ráadásul sok... ha minden egyes ilyen esetet vizsgálunk, tehát MINDEN lavinát ami házakat sodor el, MINDEN vihart, ami házakat sodor el, MINDEN árvizet..., MINDEN háborút... körülbelül az egész földet újra kéne fényképezni naponta! na jó lehet hogy ez most túlzás, de remélem érted a lényeget, a dolog nem könnyen megoldható, ráadásul felesleges, a városok 90%-a nem változik jelentősen 3-4 év alatt sem, így aztán semmi joguk nincs háborogni az amcsiknak, bezzeg, ha ez mondjuk kínában, vagy akár itthon történt volna, mindenki szarna bele, szerintem az amcsik se érdemelnek nálunk több figyelmet... továbbra is azt kell mondanom, jó dolgukba nem tudnak mit kezdeni magukkal, ráadásként, aki nyilatkozott, úgytom személyesen nem is érintett, hátakkormeg mit akar?????
  • Taxy01
    #17
    Amerika sem jobb, mint kishazánk. Guglis gyerekek rendesek, csinálnak egy frankó szolgáltatást ingyen, erre kúrogatják őket....
  • cateran
    #16
    Faxnak nézegetik a neten,ahelyett hogy próbálnák helyreállítani....wazz,ezt nevezem arcoskodásnak(nem ez volt az 1. hurrikán a világon,mégis mit vártak,kikerüli őket?)
    "A katonai vezetők - érthetően - aggódtak amiatt, hogy egyes titkos létesítményeik megjelentek az interneten, például az angol hadsereg iraki táborai."
    hát ez ciki.....:DDD
  • Theodora
    #15
    Én már látom is az újabb verzió legújabb fícsőrét.
    Időgépes Google Earth! Ha kiválasztottál egy területet, akkor egy csúszkával tudod változtatni, hogy mikori kép legyen ott, így nyomon tudod követni, hogy mi történt.

    Egyébként üzenem a kongresszusi albizottságnak, hogy ha "friss" képekre vágyik akkor fizessen, vagy lőjön fel magának egy kémműholdat.

    Én meg követelem a Google-től, hogy úgy készítsen képet a házamról, hogy én is látszom rajta, majd küldök nekik egy e-mail-t, hogy most kint vagyok a kertbe, jöhet a fotó!
  • Tetsuo
    #14
    1átalán a homeless amcsi idióta, mi a faxért lesegeti a háza helyét a neten? Mérnem a www.job.com-ot?
    Arrafelé ilyen szarságokkal etetik az embereket, h törődnek velük meg stb.. sztán már tök birkák..
    Errefelé meg, hm.. tudja úgyis mindenki.
  • Lynx_TWL
    #13
    nem kell rákeresni...
  • Gladiator
    #12
    ennyi erőve laz sem lehet jobb érzés mikor googlen rákeresel a házadra, és csak azt látod, hogy a helyén egy bazinagy pocsolya van.
  • Sadist
    #11
    Sőt, mi az, hogy csak a látható fénytartományban készült képeket raknak föl? Infravörös meg termál képeket is a guglira, hát mi az, hogy nem látható, amint kitör egy vulkán? Mondjon le!
  • Sadist
    #10
    Dögöljön meg az egész Google, mi az, hogy nem nézhetek élő (na jó, egy perc késés még belefér) műhold képet a világ bármely részéről? Máglyára velük! Mit meg nem engednek maguknak, rohadt banda.
  • Drawain
    #9
    Ennyi erővel az összes képet amit azelőtt készítettek a helyszínen, vagy a katasztrófa idején, és megjelent valahol a médiában, be kéne zúzni.
  • Yv@n
    #8
    Erre jó megoldás lehet, hogy az említett kongresszusi albizottság tagjai felajánlják önként 2 havi jövedelmüket, amiből megfinanszírozhatják az adott területről készült felvételek frissítését.
  • marositech
    #7
    Még ilyet! Mi Magyarok ne ugassunk? Gúúgli Earthon még mindig a félkész Papp László Aréna köszön ránk. Már ne haragudjatok ez már nagyon vastag bőr a pofájukon.
  • Tripax
    #6
    Bocs az írási és stilisztikai hibákért, de engem meg ez érint érzékenyen.
  • Tripax
    #5
    Mindig ez az érzékenykedés. Irakban miért nem volt mindenki olyan érzékeny. Hát igen önzőnek lenni kényelmesebb. Most nem azért de edzeniu kell az érzelmeinket. Ráadásul is a rádiók is ezzel vannak tele - erősödj meg lelkiekben.
  • Cat #4
    azért ott meghalt párezer ember, szóval egy családtagnak megnézni a helyszínt igenis megrendítő lehet. Vagy gondolj bele abba, hogy ott laktál egy házban amit elmosott a víz, nincstelenné, földönfutóvá váltál, és Googlen azt látod, hogy semmi nem történt, és minden ugy van még mindig, ahogy volt...
  • LADA Kalina
    #3
    hehe tejjesen 1etértek
  • LADA Kalina
    #2
    bazz néhány régi kép miatt így sz*rakodni... én hozzászoktam, hogy ha menni akarok valahova, még régi uccanevek köszönnek rám a térképen, nincsenek rajta a 4-5 éve épült elkerülő utak, néha a helyeket csak alig lehet behatárolni, mert azóta épült mondjuk 1 pláza, vagy épp lebontottak 1 épületet... ehhez képest hogy 1 régi kép miatt "méltatlan"kodjanak... láccik hogy a hülye amcsik nem tudnak micsinálni jódógukba...
  • AranyKéz
    #1
    Ki kéne rúgni pár embert abból a kongresszusi albizottságból hogy van idejük ilyenek fikázására.