Kompatibilitási gondok a HD-formátumoknál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem: a HDMI-n nem igazán lehet átküldeni tömörített adatot, egy egyszerû drive-ban meg nincs dekódoló elektronika..
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vagyis inkább technológiailag igénytelen, mert inkább költök ruhára, kertre, bulira, stb. mint ilyen technológiai hájtek szarokra, amiknek a télleges értéke majd 2-3 év múlva derül ki, amikor a hozzá való lejátszók 10 rugóért lesznek (és lejátszák akár a sajtos pizzát is...), a hozzá való TV-k meg mondjuk 50-ért és egy lemez meg 200ért.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
A sonyrol meg ne is beszéljünk... félkész szabványt sikerült 1 év késés után piacra dobni... grats! it's a sony.
Forza.
Ja, igen, mielõtt más mondaná rám: igénytelen vagyok. <#bohoc>#bohoc>
Csak h264 -es HD -t és azt is a megszokott .mkv formátumban!
Amúgy én szerintem majd maradok a HD Ready TV + valami PC szerûség mellett mint pl. az Mvix MX-760HD!
Nekem tökéletesek a HD, HDTV + Blue-ray Rip -ek is! Így is verik még az origi DVDk minõségét is.
Bár szerintem marad egy jó ideig a PC -n való HD film nézegetés mert õsöket annyira nem érdekli a minõség mint engemet 😄 Azért meg nem fognak HD Ready TV -t venni mert én minõség buzi vagyok... majd talán ha én összegyûjtök egyre akkor lesz 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
1. drága
2. gyerek betegségekkel küszködik
3. kevésbé támogatott
4. hamar veszít az értékébõl és nagyot
5. számos járulékos többlet költséget hoz
AVI-ba meg nem nagyon szoktak h.264-et tenni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
AZéé vesz az ember jóminõségû HDTV-t, hogy igenfos .avi-t meg divx-et nézzen rajta??????? 😞 LOL
www.digimomentsvideography.com
IJB. <#idiota>#idiota>
"Timeo Danaos et dona ferentes."
http://www.raphirek.hu
AMD Athlon X2 AM2