Telefon nélküli ADSL árusításba kezd az Interware

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jimbo5
Nekem még így is megéri, és csak egy csekket kell fizetni majd! <#vigyor3> Pl.: Az Interware akciós Szereld magad ADSL 1 3360 Ft + a T-Com legolcsóbb havidíja 3300 Ft, vagyis együtt kb. 6700 Ft.
Szóval az Interware tisztaDSL Szereld magad ADSL 1-es csomag havi 5900 Ft, és ingyé kiépítik a T-Com vonalat a házba, 0 Ft a belépési díj! <#email>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

paleeca
Sajnos én olyan területen lakom, ahol csak 1 szolgáltató van, s neki nincs ilyen csomagja. De megnézve ezeket az árakat, nekem még mindig olcsóbb a telefon+net elõfizetésem, mint ezek a vonal nélküli "csak net" csomagok. dsl rendszerek

Üdv: Palee | Tartalomkezelők, CMS rendszerek. http://cmsaward.hu

toyotakacsa01
"Áprilisi tréfába illõ árakkal érkeznek az elsõ telefonelõfizetés nélküli ADSL-csomagok "
Ezt egy másik oldalon találtam, nem írom be hol, nem reklámozom a konkurenciát.

toyotakacsa01
Ez nem az Interware talûlt ki, a T-com tette lehertõvé, minden internetszolgáltató számára.

Nézzetek utánna, milyen beugródíj (25000 körüli), és milyen havidíj (normál+3000ft "fenntartási díj) van hozzá, rögtön nem fogtok örülni. Ezek nem az interware árai, azokat nem találtam a honlapon,de nem huszem hogy sokkal jobbak lennének, a t-com diktálja az árakat.

Nesze semmi, fogd meg jól.

és mindenhol igénybe vehetõ????
HÛ.. Ez jó!