6
  • jimbo5
    Nekem még így is megéri, és csak egy csekket kell fizetni majd! Pl.: Az Interware akciós Szereld magad ADSL 1 3360 Ft + a T-Com legolcsóbb havidíja 3300 Ft, vagyis együtt kb. 6700 Ft.
    Szóval az Interware tisztaDSL Szereld magad ADSL 1-es csomag havi 5900 Ft, és ingyé kiépítik a T-Com vonalat a házba, 0 Ft a belépési díj!
  • paleeca
    Sajnos én olyan területen lakom, ahol csak 1 szolgáltató van, s neki nincs ilyen csomagja. De megnézve ezeket az árakat, nekem még mindig olcsóbb a telefon+net előfizetésem, mint ezek a vonal nélküli "csak net" csomagok. dsl rendszerek
  • toyotakacsa01
    "Áprilisi tréfába illő árakkal érkeznek az első telefonelőfizetés nélküli ADSL-csomagok "
    Ezt egy másik oldalon találtam, nem írom be hol, nem reklámozom a konkurenciát.
  • toyotakacsa01
    Ez nem az Interware talűlt ki, a T-com tette lehertővé, minden internetszolgáltató számára.

Nézzetek utánna, milyen beugródíj (25000 körüli), és milyen havidíj (normál+3000ft "fenntartási díj) van hozzá, rögtön nem fogtok örülni. Ezek nem az interware árai, azokat nem találtam a honlapon,de nem huszem hogy sokkal jobbak lennének, a t-com diktálja az árakat.

Nesze semmi, fogd meg jól.
  • szombi
    és mindenhol igénybe vehető????
  • HJPOWER
    HŰ.. Ez jó!