49
-
Carbine #9 A "WoW Fanatik" kifejezést kérek, mindenkitől akire nem vonatkozik, de negem csak az elmúlt 1 hétben legalább, 4-en hívtak, hogy vegyem meg, és nyomhatjuk eggyütt, és minnél aggresszívabban utasítom vissza annál jobban nyomatják. Így a beírás igaz, minden játékra, mely "büszkélkedhet" akár egyetlen "HARDCORE" játékossal is. -
Carbine #8 Én sem értem mi ez állandóan, ez a jobb, mert szebb, meg nevesebb, meg bla bla bla... Meg a játékok több, vagy jobb, mega megint a hardcore jákékos duma is... Háát böccs, hogy tölem kell megtudnia, annak, aki nem tudta, de a játékfüggöség igenis szenvedély betegség, ugyan úgy, mint a dohányzás, az alkoholizmus.
Szóval, ha valaki nekem azt, mondj mert hardcore gémer, vagyok, ezért mondom, azt hogy ez jó cucc!(Például WoW fanatikok) Ez ugyan olyan, mintha egy belőtt fel alá pattogó drogos ecsetelné, hogy legalizálni kell a drogokat, meg most ő meg érti a világot, meg minden happy, szép és jó!!!
Szal a Wii-nek az baja, hogy azt akarja nyújtani, amit a többiek már elfelejtettek... szórakoztatni, hogy egy pár baráttal szombat délután össze üljünk, jót gameljünk, vagy meló után mennyünk pár kört a kedvenc autónkal. Mert az lehetetlen, hogy valaki csak azért vegyen egy konzolt, hogy néha ha éppen van főlős 1 órája, akkor szórakozzon egy kicsit, le vezesse a fölös energiáit. -
#7 De izé, most már nem április van??? Ez több mint egy hónapja volt!
Amúgy a Wii, marhára nem nextgen konzol, megjelenítés, teljesítmény, netes szolgáltatások egyebek tekíntetében. És ha már itt tartunk hol a PS2? Asszem olyan 290 ezret adhattak el februárban amcsiban.
A hír valójában azt jelenti hogy az előző gen konzolokra, még mindíg nagyobb a kereslet mint az új generációsakra.
Bár közben ugye Európában a PS3 minden idők egyik legjobb indítását produkálta, pl jelenleg több PS3 van euban mint japánban. (2 hét vs. 4 hónap.) Kicsit lehetne aktuálisabb a cikk. -
#6 Nekem is van PC-m, és nagyon jó lenne mellé egy ilyen kis gép.
Azon túl, hogy gamer vagy nem gamer használja az mindegy, a lényeg
a szórakozás. Ugyanis erre élezte ki a Nintendo a Wii-t. -
Zenty #5 Jajj ez csak megint anti fun duma ,és gáz hogy a hír is ilyen! Egyszerüen a nintendo most mindekit megcélzott!És fel kéne fogni ,hogy azért sikeres ,mert másban( a hangulatba ) jpbbat nyujt! másik:
A legtöbb wii-s pc-és ( de ez mar többször le lett írva)
MIért? Mert senki nem akar elavult nem valódi gamernek való kontrollerel gamelni pl...
Akim meg szidja wii mote írányithatóságágt az egy lame ,és tuti nem láttott még eleget pc-ét :D
Wii online erősödés
/Komment/
Legutóbb épp a Gamepro faggatta mindenki kedvenc Shiggy-jét (Shigeru Miyamoto) a Wii-vel kapcsolatos online elképzeléseiről. "Hiszem, hogy a Wii igenis képes a nagyobb hangvételű csatamezőkön is felvenni a harcot a játékosok kegyeiért. Van néhány igen nagyot durranó fejlesztésünk, amit pontosan még nem tártunk a nyilvánosság elé, sőt: további bővítések várhatóak a Wii felhasználói felületét és a benne rejlő lehetőségeket illetően, amellyel a szórakoztató játékainkat még közelebb hozhatjuk a hardcore játékos rétegekhez. Nagyon sok ember félreértette azon korábbi kijelentésünket, hogy a Nintendo-t nem érdekli az online hálózati játék fogalma."
Ezért nem értem miért kell állandoan hangoztatni azt ,hogy ilyen családos kid -nek készül a konzol? Mikor hivatalosan nem ez a szitu... -
Johny Bravo #4 a wii arra jo hogy ne tunyulj be a fotelba.. szerintem nagyon jo dolog amikor a pcn csinalok valamit es akarok egy csoppet mozogni.. igaz nem olyan mozgas mintha kimennek futni vagy valami de egy wii box siman megmozgat abban a 10-20 percben! -
Mberke #3 Miért lenne az hülye aki nem akarja az életét konzol vagy gép elött tölteni, de néha szeretne szórakozni pár órát a barátnaival?!!!!!
Az emberek többsége azért játszik, h kikapcsolódjon!!!!
Erre tökéletes a Wii!!!
Ja és ezen a "komoly játékos" szövegen csak röhögni lehet:))))) -
Szefmester #2 persze persze... a fun game-k nem valók komoly játékosoknak.. az FPS-ek konzolra viszont azoknak készültek igaz? kár hogy azokat kissé frusztráló irányítani.. mire ráfordulsz az enemyre pc-n hatszor kinyírtad.. és talán majd ha Wii-n is lesz valami komolyabb FPS akkor ott is gyorsabban fogsz célozni.. ja hogy a grafikája nem olyan szép? na bumm a profi játékosoknak úgy sem a grafika a lényeg hanem a teljesítmény -
#1 Wii-t komoly játékos nem vesz. Van rá 2db gamereknek való játék... A nintendó akár vécékefét is eladna konzolnak, csak hogy megszedje magát a hülyéken.