291
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
  • csupor11
    a benszülöt nőn túl jutottam most a krakent kell legyőznöm miután ágyukkal meglőtem utána meddig kell nyomogatni a gombokat mikor a sarokban mutatja mit kell nyomni.
  • csupor11
    valaki tudna segíteni ? a szigeten hogy kell legyőzni azt a fehérhaju benszülötet ? már mindent probáltam mégse sikerült...
  • Davy Jones98
    még 1x naon köszi!!! megcsináltam és maradt még kb 70hp.-m!!! én esetleg nem tudnék valahogy vmiben neked segíteni?
  • kakasdaparhant
    Nicsmit !
  • Davy Jones98
    rendben ki fogom próbálni! köszi a segítséget!
  • kakasdaparhant
    Én ugy csináltam hogy (nálam) X billentyűvel nagyot üdsz a kardal mind (nálam az y billentyű) a másikkal.
    És még valami a csirkét akkor nyomd be mikor 50 vagy az alatt van az életed. Mert a csirke 50 életett ad.
    És az én taktikám hogy csak néha védekezek kardozás közben!
  • Davy Jones98
    Hali! Lehet hogy lúzernak fogtok tartani de elakadtam a Tortuga (4.) pálya utolsó részénél. amikor a dagi hapi meg én (Sparrow kapitány) párbajozunk akko mindig ki nyír! amikor a tornácon duelingolunk akkor neki 80 hp-ja nekem 8 hp-m van és nincs több pulykám! esetleg vmi taktika vagy iesmi? esetleg cheats? lécci valaki segítsen!!!
  • TekkenMaster
    Helló!!!!!
    Valaki le tudná írni nekem annak a kockázós játéknak a szabályait mert nem nagyon értem:S
  • Grétíí
    Naah Valaki sígetsen!!!!!! könyörgöm!!!PLZPLZ
  • Grétíí
    Légyi valaki segítsen Pls..mit kell a Karkkenes résznél csinánli?Amikor már az összes ágyút elvitte és a hajó alján vagyunkés nyomkdni kell az ENTERT és az X-C betűket..már egy órája csinálom..és semmi:S:S:SPLS
    PLS segítsen valaki
  • Grétíí
    Halli..én a Krakken-es résznél alakdtam el.Ott vagyok h a Kraken elvitte az összes ágyút,és a hajó alján vagyunk,és képeket ad és nyomkodni kell az entert meg a C-X betűket..de már gey órája csinálom és semmi,Pls segsítsen valaki,vagy adjon egy jó ötletet h mit csináljak!!PLS
  • TekkenMaster
    HAIL!
    Az lenne a kérésem hogy:küldjetek 1 linket hogy honnan lehet letölteni,(lehetőleg torrentes oldalt)mert már 3-ik napja keresgélek a googlén és semmi!

HELP PLS!
  • Ninovics
    ps2 nem tudjátok hogyan lehet belelökni a fazékba azt a nőt?
  • david146
    hogy lehet beállitani azt hogy kivel legyek?
  • david146
    meg kell nyomni azokat a gombokat amelyiket jelez pl ! = enter
  • david146
    már meg van csak a bal shiftet kellett nyomni és belelökte nem rossz játék csak kicsit rövid kb 6 óra alatt már az utolso pályán vok
  • david146
    hello elakadtam a 2. pályán ahol van a "mama" mit kell ott nyomni hogy Jack megdobja ?
    elöre is Kösz
  • yakisha
    na jó én közben rájöttem..:) viszont van a video a pálya végén (2.) és folyamatosan játsza egymás után és nem megy tovább.. miért van ez? hogy lehet úgy megcsinálni h ne legyen ismételt visszajátszás?
  • yakisha
    LOL pont ezért jöttem én is.. fogalmam nincs mit kell ott csinálni h jack megmozduljon:S help plíz
  • szalacska
    igen nekem is ez a gondom:S
  • mac83
    második pályán mikor meg kell ölni egy "fő"ellenséget, Jacknak elvileg kókuszdiót kéen rá dobálnia de meg sem mozdul, én meg lent kardozok vele de nem akar megdögleni!mi a megoldás? thx :)
  • Kongy
    Hát,figyelj,ha kicírtad a benszülött 'mamát' akkor menj fel a hídra,és aztán már egy tutajos rész fog követlezni,ott csak le kell gyakni az enemyket,és mehetsz tovább...
  • kem001
    Sziaszttok, van 1 kérdésem! A kannibálok szigetén vagyok és amikor az a feladat jön hogy a szőkehajú nőt belekell 3-szor lökni a fazékba utána jön a videó majd a videóban 1-szőr felkiáltójelnél enter-t kell nyomni, majd tána 1 ábra jön ki amin 2 ember fog kezet, és nem tudom it kell nyomni, ezért mindig újra kezdi a videót! Valaki please segítsen, vagy ha lehet küldjön végigjátszást, előre is köszönöm!
  • tomas10
    kösz
  • Kongy
    A benszülöttet nemtod kinyírni? Akkor próbálkozzál mert csak hagyni kell hogy kövessen...
    ----
    Én kb 1 hete játszottam ki,de most újrakezdtem,mert Davy Jones-szal lehetek akármelyik pályán! Azon a pályán is amikor Davy Jones-t kell kinyírni. Nagyon LOL. Mintha ikrek lennének XD
  • tomas10
    help aná a résznél tartok amikor egy halhatatlan embernek fejére cserepet kell dobni nekem az a dolgom hogy a cserép alá vigye de sehogy se megy.help
  • Darukezelő
    Sziasztok! Hol tárolja a játék a mentéseket? Nem találom sehol!
  • Ice Cortez
    Jah
    Király vagy!
    Én még nem jutottam túl azon a pályán amit írtam, de azóta nem nagyon próbáltam... de majd nekiesek neki valamikor!
  • C7
    ja 100%ra...a shipwreck city combo challengeben meg legend sworddal lenyomtam egy 105ös kombót... a pókert nem nagyon értem, de force foldot néha használok és soxor nyerek. kockába kockacserélő kártyát használok (sajátjaim átírom) és abba verhetetlen vok:D
  • Ice Cortez
    Köszi szépen!

Te már végigvitted a játékot?
  • C7
    nemtom mit kell haverozni. nemtod és kész. nem szégyen. látnátok, a Harry Potter 5. fórumba mmennyi láma van két oldalon át kérdezik ugyanazt és két oldalon át válaszolom ugyanazt... én minden bemutatóba a sarkot figyelem így egyből sikerült:D amikor jönnek a forgószelek, mindig arra van ahol te időzöl, mint a villámok, csak ez gyorsabb és halálosabb... gyakrabban tölts életet, és lehet megúszod 10-20 hpval. legyél mindig minél balrább, így jobban látod, hol kezd élénkebb lenni a szél, mert akkor nemsokára indul
  • Ice Cortez
    Én most ott ragadtam el amikor a csajjal vagyok és harcolni kell a bolygó hollandin és mindíg jönnek ilyen hülye forgószelek és kinyírnak... egyszerűen mindíg meghalok, pedig próbálom kikerülni azokat a szarokat...!
  • Ice Cortez
    Ja haverod mi?!
    Legalább válald már fel hogy hülye vagy és nem tudod mit kell cinálni!

Amúgy az a rész engem is megfogott, de aztán 1 perc után rájöttem hogy ott kell is valamit csinálni és nem csak megakad a játék!
  • kirol
    Melyiket?
  • C7
    gyorsabban kőne nyomni a gombot
  • kirol
    Havernak kelle egy kis segítség. A 2. pályán ját, aho legy csávót 3x ele kell lökni egy üstbe, majd Jack rádob egy kókuszdiót.
    Na ezután elfutnak a hídhoz és feljön egy felkiáltójel, és a következő pillanatban megint visszaugrik oda, hogy futnak a hídhoz és ez így megy a végtelenségig.

Ez valami programhiba?
    Mit lehet itt csinálni, hogy továbbmenjen?
  • C7
    mindig legyél minél balrább, figyeld a levegőben a világos villanásokat, meg ne legyél túl sok ideig egy helyen, met akkor neked annyi... elég morbid, h beléd szúrja a kardod
    Tudna valaki segíteni? A "Maelstrom" pályán elakadtam. Mikor Elizabeth átmegy a másik hajóra hogy kell továbbmenni? A forgószél mindig kinyír!
  • C7
    pedig átugrik... dudusrac! a filmek topikjába leírtam, de azér leírom: mindenkinek van öt dobókockája és pohárba, ezt megrázza. aztán valaki kezd, elkezdi mondani, hogy a közös középretolt kockák mennyik leszenk meg mond pl.: egy négyest. először azt hittem, annyi négyes kell, de nem, ez nekem se világos. aztán a következő is licitál. mindig csak nagyobb számot lehet mondani. addig, amíg valaki az előzőnek nem mondja azt hogy pont annyi kocka lesz, vagy hazudsz.akkor hazudik csak, ha többet mond mint amennyi lesz. és aztán megnézik, ki mondta a helyeset, például mond valaki 5öt és azt modnom, hazudik, és 7 lesz, akkor én vesztek, mert nem mondott többet. na és a győztes fizet. azért van dedósoknak írva h mindenkinek öt kockája van meg midnen, mer akik kérdezték azelőtt, abszolúte semmit se tuttak, csak a filmbe látták
  • dudusrac
    Hogy kell ezt a kockás játékot játszani? Aki tudja írja már meg legyen szíves.