15
-
Tecnamo #15 Méghogy 5.e pfö...
Holnap fogják előszőr leadni itthon, nekem már megvan 10.e óta és felirat még mindig nincs. Borzasztó. -
#14 Nincs hozzá egy magyar trailer valahol?
egyébként elég bugyuta ötlet, napot ujrarobbantani? vagymi :) ha kialszik az azért van, mert elfogyott a hidrogén, nincs fuzios üzemanyag, azt nem lehet egy a nap méretéhez képest elenyészö méretü bombával potolni :)
A nap másodpercenként kb 11millió tonna hidrogént használ el, mi ahhoz képest egy bomba?? bármekkora is :) de leirás alapján a film érdekesnek tünik, föleg ilyen inséges sci-fi idökben :) -
Rudicsek #13 előfetése=aláfestése :P -
Rudicsek #12 Talán, mert pokolian jó zene. Clint Mansell tudhat valamit:)
Még szerencse, hogy nem tudom megunni, mert a napokban már vagy 15 olyan klippet láttam különböző videómegosztókon amiknek ez volt az előfetése :P -
#11 a nagyjából ezt akarta jelenteni. nem írták át ugye, csak pofoztak rajta.
Sose értettem, miért ezzel támogatják meg a trailereket, főleg pl. a Gyűrűk Uráét, aminek önmagában fennséges a zenéje...
Hányszor veszik még elő? :) -
ZeemanX #10 " április 5-én robban be a magyar mozikba,"
Khmm, izé, fogalmazzunk pontosan, merezmostitt idő előtt beizgatott, nah. MoziKba. Műsor szerint ez 2 db vetítést jelent a Lurdy házban, és ott is 6.-án és 7.-én. A sajtóvetítést meg ugye magasról leszarjuk. Ez inkább csak 12.-én gyűn a hun mozikba.
Szóval na. De ez biztos arra hajaz, hogy az első tömeges vetítés mégiscsak magyarföldön lesz.
De nem kötözködöm, nemazémondom. Én kérek elnézést.
Amúgy bazira várom én is. -
humaninsect #9 hát nagyjából, mert a two towers trailerhez nagyzenekarral feljátszott változata, de tényleg clint szerezte. -
#8 Jajj.. Ejnye. Hát nem láttad a Rekviem egy álomért c. alapművet???
Na annak a zenéje. Clint Mansell zeneszerző munkája (többnyire). -
Tecnamo #7 Valaki nem tudja az előzetes alatt szóló zenének a címét? Az valami óriási hangulatot adott a trailernek :) Előreis köszi! -
Wittgen #6 Uhh, nagyon jó film lesz, remélem. -
Atomy #5 "újraindítsák a csillagot"
Ez annyira távoli jövőben játszódik amikor már a nap is windows alapon működik majd? -
#4 Atom kis filmecskének ígérkezik. :) -
profchaos #3 Ez a film nagyon emlékeztet a Mag c. filmre.
Ott a nap helyett a földet kellett újraindítani.
-
neptum #2 nagyon ott van a film az előzetesek alapján