Szekeres Viktor

Sunshine: Világpremier Budapesten

Vagyis Magyarországon, de az első vetítés mégiscsak a fővárosban lesz, hogy adjunk egy kicsit a Budapest-centrikus országképnek.

A Trainspotting és a 28 nappal később rendezőjének, Danny Boyle-nak az új látványscifije, a Napfény április 5-én robban be a magyar mozikba, megelőzve egy nappal az angol premiert és a többi európai ország bemutatóját (éljen a csütörtöki mozis hét kezdet) és majdnem fél évvel az amerikai nyitányt. (persze, ha precízek akarunk lenni, akkor az időeltolódás miatt pár országban ugyanúgy 5-én, de valamivel korábban bemutatják a filmet.

A nagy érdeklődéssel várt apokaliptikus beütésű scifi egy olyan világba kalauzolja el a nézőt, ahol is a Nap kihűlőfélben van és ezért egy űrexpedíciót indítnak hatalmas mennyiségű robbanótöltettel, hogy "újraindítsák" a csillagot. Az Ikarosz nem tér vissza küldetéséről, nyoma veszik, ezért a Föld utolsó reményként 8 szakemberrel a fedélzetén elindítja az Ikarosz-2-t, mely a bolygó utolsó hasadó anyagaiból készül, Manhattan sziget nagyságú bombával kel útra a Nap felé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tecnamo #15
    Méghogy 5.e pfö...
    Holnap fogják előszőr leadni itthon, nekem már megvan 10.e óta és felirat még mindig nincs. Borzasztó.
  • Kelta #14
    Nincs hozzá egy magyar trailer valahol?

    egyébként elég bugyuta ötlet, napot ujrarobbantani? vagymi :) ha kialszik az azért van, mert elfogyott a hidrogén, nincs fuzios üzemanyag, azt nem lehet egy a nap méretéhez képest elenyészö méretü bombával potolni :)
    A nap másodpercenként kb 11millió tonna hidrogént használ el, mi ahhoz képest egy bomba?? bármekkora is :) de leirás alapján a film érdekesnek tünik, föleg ilyen inséges sci-fi idökben :)
  • Rudicsek #13
    előfetése=aláfestése :P
  • Rudicsek #12
    Talán, mert pokolian jó zene. Clint Mansell tudhat valamit:)
    Még szerencse, hogy nem tudom megunni, mert a napokban már vagy 15 olyan klippet láttam különböző videómegosztókon amiknek ez volt az előfetése :P
  • DJ Boss #11
    a nagyjából ezt akarta jelenteni. nem írták át ugye, csak pofoztak rajta.
    Sose értettem, miért ezzel támogatják meg a trailereket, főleg pl. a Gyűrűk Uráét, aminek önmagában fennséges a zenéje...
    Hányszor veszik még elő? :)
  • ZeemanX #10
    " április 5-én robban be a magyar mozikba,"
    Khmm, izé, fogalmazzunk pontosan, merezmostitt idő előtt beizgatott, nah. MoziKba. Műsor szerint ez 2 db vetítést jelent a Lurdy házban, és ott is 6.-án és 7.-én. A sajtóvetítést meg ugye magasról leszarjuk. Ez inkább csak 12.-én gyűn a hun mozikba.
    Szóval na. De ez biztos arra hajaz, hogy az első tömeges vetítés mégiscsak magyarföldön lesz.
    De nem kötözködöm, nemazémondom. Én kérek elnézést.
    Amúgy bazira várom én is.
  • humaninsect #9
    hát nagyjából, mert a two towers trailerhez nagyzenekarral feljátszott változata, de tényleg clint szerezte.
  • DJ Boss #8
    Jajj.. Ejnye. Hát nem láttad a Rekviem egy álomért c. alapművet???
    Na annak a zenéje. Clint Mansell zeneszerző munkája (többnyire).
  • Tecnamo #7
    Valaki nem tudja az előzetes alatt szóló zenének a címét? Az valami óriási hangulatot adott a trailernek :) Előreis köszi!
  • Wittgen #6
    Uhh, nagyon jó film lesz, remélem.