227
csaj felszedése
-
eLiXir #27 ne higgyetek neki, olvassátok az aláírását :D -
#26 hogy érdemleges válaszokat tudjunk adni, mindenképpen szükség van egy képre, egy buszjáratszámra, és egy megállóranévre :) -
#25 Ezt a beszélgetést ki kezdi? mert nemhiszem hogy ő ráköszönne.Tehát odamegy hozzá:Szia! és mégegyszer: Szia, te is a buszra vársz? :)
tsa! buszra vársz-e? -
#24 XD elképzeltem -
#23 Fogd magad , es amikor ujra talakozol vele szepen odalsz , koszonsz , bemutatkozol es megkerdezed hogy nem szeretne e veled meginni egy uditot.
Mit kell ezen annyit filozni? Es ha aszongya hogy nem lehet , mert mitomen mi baja van akkor te ne kezdjel el csuggedni mert majd megkerded kovetkezo alkalommal. -
SeLFisCH #22 pontosan -
#21 na akkor nekem ez +fav -
#20 -Szia!
-Szia, te is a buszra vársz?
-Igen
-*squeeze*
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!explosm.net | nemtom ki érti ;DDD -
#19 a hotdog.hu arréb van. -
#18 Nem szeretnélek megbánani, de:
18 éves fiú nem kérdez ilyet nyílvános fórumon. Ha igen, akkor ott valami nem stimmel.
Ha meg 18 év alatti, akkor ott valami megint nem stimmel mert kamuzik az adatlapján.
Ha mégis komoly akkor:
Szólítsd meg, keress valami témát (pl. soxor látlak, te is utálod ezeket a tömött buszokat?, suliba mész? stbstb.), mert ha nem teszed kúvára megbánod késöbb a mulyaságot. -
#17 +fav kíváncsi vagyok a végkifejlettre -
#16 de elszalasztod a lehetőséget, az mégkínosabb lesz! -
asdfjkl #15 nem vele msneztem,hanem egy osztálytársával akivel 4.ig egy osztályba jártak.ő incs fenn se myvipen se iwiwen.amúgy meg azért most leszólítani a csajt...azért félek h nagyon kínosan sülne el a dolog. -
#14 nem vele csetel csak kiderítette hogy az iwiwen a buszos kategóriánál valakinek az ismerősének az unokatesója felismerte a képről -
#13 tied -
#12 kinek az alregje vagy? -
#11 itt nem értettem én sem....
ha msnezel is vele, akkor alap, hogyha mellette ott állsz, beszélgetsz is vele, vagy nem? -
#10 hát he, hívd el vhova =) ha elmegy akk az első, ha nem akk a 2dik... -
#9 April 1? -
#8 Van valami ilyen topik a lányok fiúk kapcsolatokban, ahol az ilyen nemü kérdésekre kaphatsz választ..
De azé azt nemvágom h ha msn-ezel vele, akkor legalább mér nem ksöznsz rá Elvégre is akkor má dumáltál vele = ismered.. Buszos téma meg... Ha nem állsz mellé hogy gyere utazzunk egy buszon, nem gondolhatja, hogy te vele akarsz hazáig menni. Ezért ment át másik buszra.. Neked meg menni kellett volna utána. -
Antrax #7 kis betűs topik... Pfuj :D -
#6 vagy csak nem akart kinyúlni a buszba és nem befojásolod a döntésben???? -
#5 Életkor: 18-25 között
komolyan még ezen gondolkozol? Öcsém
Menj oda hozzá, ne legyél besz@ri, max kiderül, hogy nem tetszel neki és kész -
#4 -
#3 olvasgasd ezt :D -
#2 Szerintem azt akarta, hogy a sok büdös izzadt ember ne dörgölözzön hozzá, ettől még neked utána kellett volna menned! Bukta. :D -
asdfjkl #1 Sziasztok.
Tudom,hogy ezt a dolgot nekem kell eldönteni meg kitalálni meg ilyenek,de azért szeretném kikérni a ti véleményeteket,hogy szerintetek mi tévő legyek.
SZóval,van egy csaj aki nagyon tetszik és a buszon szoktam látni.(egy kis iwiw és msnezés után)meg tudtam hogy ugyanannyi idős mint én és hogy még tavaly májusban volt pasija,de azt hogy most van-e azt nem tudom.szóval mivel gyakorlatilag napi szinten látom,ezért már tudom róla h eléggé visszafogott,gátlásos.de egyszer amikor a barátnőjével utazott úgy nézett rám,mintha...szóval értitek.én alapból mindig úgy nézek rá mintha... és ezt elég gyakran teszem hogy legalább a figyelmét felhívjam magamra-nem sok sikerrel.és múlt pénteken,délután ugyanazzal a busszal szoktunk menni,és ilyenkor a koleszosok miatt még az állóhelyért is harcolni kell.mivel én későn érek oda,ő meg nem tolakodik szóval mindketten ott álltunk a busz előtt én melléléptem,de csak úgy ahogy akárki mellé állna az ember,egyszer-kétszer ránéztem.aztán ő egy picit sasolta a buszt,hogy mennyi hely maradt még és-gondolom,bár ezt nem láttam- átment a másik buszhoz ami ilyen világjáró típusú,de mindig van rajta hely.aztán én fölszálltam az agyontömött buszra ő meg ugyebár nem.szerintetek azt akarta h utánamenjek v azt akarta h ne lássa a pofámat?mert én nagyon szeretném az elsőt hinni de valahogy azért ez az egész mégis csak sántít.