227
csaj felszedése
  • SNAKE01
    úgya,hát nem jön össze,ez van,mész tovább újabb csaj,valami tenni kell ezügyben :-c
  • TommyC
    LoL
  • Nyarlathotep
    Jah, én is beégtem már párszor... de kit érdekel? Legalább megprobáltam.
  • SNAKE01
    igaz,igaz,én utcán is képes voltam :D_SAD_AS
    igaz szarul jött ki de elértem amit akartam ^^
  • Nyarlathotep
    Úgy gondolom, hogy neked teljesen mindegy, mert ha azt mondanám, hogy az xy utcában, a xy szám alatt csak téged vár 50 csaj, és neked csak választani kell akkor sem mennél oda. Ha nem vagy képes utcán, metrón, villamoson, vagy bárhol odamenni ahoz aki tetszik, és legalább megprobálni elkérni a számát, akkor ne is álmodozzál, hogy "jó" csajod lesz... vagy esetleg még "nőiesen telt interneten ismerkedős" csajod lehet még!
  • vegicsek
    Nemtom, de én biztos ott lennék :P
  • Subakka
    Hali all!
    Lenne egy kérdésem, hol lehet jó lányokkal ismerkedni (tehát nem plázacicákkal)??
  • Dhanny
    a régi kapcsolaokról, a csajokról,emberi kapcsolatokról, buliról, ismerősökről..........szabadidőbeli tevékenységről lehet dumcsizni
  • Dhanny
    az nem jó. lükének fog tartani, és még a cicijét sem foghatod meg 2 évig..........
  • PíszLávJuniti
    beszéljetek a dugásról -
  • petyka2
    Szerinted késöbb fogsz vele közös témát találni?
  • passatgt
    Táncos filmeket biztos nézett, keress infót step up és egyéb táncikálós filmekről:)
  • Hegi90
    Hi! Figyuzzatok már! Mostanság adtam meg egy csajnak az msn-em myvipen. És amikor elküldtem a levelet rá 10 mp-re rögtön felvett:D. na de nem ez a lényeg. Alig találok közös témát. Légyszi segítsetek miről lehetne beszélni vele :). Tánc pl érdekli de abban nem igazán vagyok otthon xD. És ilyen bulizós diszkós fajta :P.
  • Dhanny
    én is amellett vagyok,h ne egy plázacicára,vagy egy modellre nyomuljunk,hanem egy normális csajra,akivel el lehet dumálni, ésakivel jól érzed magad.bár őket nehezebb meghódítani, de megéri. mert ha majd eljön az az este.......és olyat kapsz tőle,h ......................egész életedre maradandó marad,és kitartasz mellette tűzön vízen,és leszarod magasről majd a csajokat, csak ő kell................
    és nem is mindegy h ki polírozza a faszodat. egy qrva,akitől sok mindent elkaphatsz,v egy tiszta csaj, akit szeretsz
  • toysoldier
  • toni1790731
    molett csajok írjatok!
  • MaSzKa
    casanovatitkok.hu
  • TommyC
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1068616214
  • TommyC
    favba van rakva a topik, látom van egy új üzenet, gonolom rámegyek a topikra és beírom, hogy két napja elhagyott a csajom, erre Te is pont ezzel vagy itt!

nincs kedved mesélni?küldd el privibe az msn-ed...
  • martin55
    a qurva életbe ott hagyott a csajom nem értem miért én mindent megtettem:(
  • csukaviv
    nem , én nem reklámozok semmit, mnár bocsika, csak megakartam mutatni, hogy mit kaptam, hová megyünk végül bulizni. Ha nem érdekel, akkor nem érdekel.
  • johspeed
    mert ez ugye nem a reklám helye...:)
  • csukaviv
    Hm, kaptam is egy jó helyet, köszike a segítséget!
    Július 7. Club Azték, Szarvas

Sztárvendégek: Dundika, Harsányi Levente, Kustánczi Lia, Gianni
  • johspeed
    Hát barátom, ide kattints aztán jó böngészést!
  • csukaviv
    Azt akarom kérdezni, hogy mikor lessz a következő party és hol?
    Tudsz erről bővebb információt?
  • johspeed
    Máriafürdőn voltunk, starnight partin! Végigmennek mindenfelé az országban, a Ganxta a Harsányi Levi meg jó csajok!
  • csukaviv
    Hát megnézném azokat a csajokat, mert olyan lelkesen beszélsz róluk, hogy az eszméletlen. Hol szolgált fel a Gangszta? Nagy sor volt előtte?
    Milyen volt az a buli? Hogy telt?
  • johspeed
    Legutóbb is voltunk buliban, aztán voltak ott ilyen hosstess csajok, illetve hát modellek. Azokra lehetett csorgatni a nyálad. Ja, meg a Ganxta volt a pultos. Egy cseppet meglepődtem, mikor oda állt felvenni a rendelést!:P
  • csukaviv
    Persze, értelek, a pasikat nem zavarja, hogy ilyen sok a könnyűvérű lány van, de mi jó abban, ha szertnél valakivel beszélgetni, egy lánnyal.Sajnálatos módon vele nem tudsz, mert annyira zokniagyú szegény, hogy még összedni és kivonni is csak segítséggel tud. A hosstess csajok általában jól néznek ki, mert ez a munkájuk. Szóval mellékesen azt tudom mondani, hogy érdemeseb normális hétköznapi lányokkal ismerkedni.
  • johspeed
    Könnyűvérűnek lenni, hát néha nem zavar, ha ilyen lánnyal akadok össze!:) Én attól tudok kiakadni, mikor lemegyünk tesókkal buliba, és ott vannak a hosstess csajok, nagyon fullosak, flörtölsz velük, de tudod, sosem lesznek meg...:S
  • csukaviv
    Igen vannak ilyen lányok is, de én úgy gondolom személy szerint, hogy aki egyszer megtette ezt a dolgot az nem nagyon tud változtatni. Ugyanis könnyen megszokja azt, hogy így könnyebben befogadják a pasik az ágyukba az álítólagos jó nőt.
    Tudtok nekem mondani valamilyen bulizós helyet, mert bigét akarok szerezni magamnak, szórakozni.
  • johspeed
    Abszolút igaz! Mondjuk nekem vannak pozitív élményeim. Annak idején 5 évvel ezelőtt, egy koleszos bulin megláttam egy lányt, leszólítottam, csacsogtunk, 15 perc múúlva pedig már smároltunk és az este meg is történt a dolog. Ami a különbség, hogy majd egy évig együtt is voltunk utánna. Szal, az, hogy valakit hamar megkapsz még nem jelenti, hogy könnyűvérű. Azt, persze tudom, hogy nem ez az átlag, de azért jó tudni, hogy van ilyen is.
  • Vlala #195
    Jó későn, de:

Megszerezni, de nem tudsz lefeküdni vele? Akkor hogy "szerzed meg?" Visszaköszön?

Persze, ha megszólítod, egy tánc, vagy egy ital erejéig bárki a társad lehet, de ettől még nem "szerezted meg", csak az előszoba ajtajában vagy. A legtöbb lány - hozzátenném: szerencsére - nem fekszik könnyen, szép is lenne, ha az első órában bárkivel elvonulna a hálószobába. Lehetne bízni bennük, mint a kenderkötélben Bungee-jumping közben...

Kitartóbbnak kell lenned, bizonyítanod, hogy csak Ő számít. Vigyázz, olvasnak a gondolataidban, ne próbálj másnak látszani... és főleg ne hangoztasd nekik, hogy "akarkit megtudok szerezni magamnak akit csak akarok".
  • Savmacska
    EZT NÉZZÉTEK!

IDE KATT
  • FrezeR
    "akarkit megtudok szerezni magamnak akit csak akarok" és talán ne ird le ezt ilyen merészen addig amig tényleg nem igy van. amúgy meg hajrá előre nem bántás akart lenni csak szúrta a szemem és kicsit ellentmondásos volt a hsz-od:)
  • Skill
    amugy meg javaslom hogy igyál valamit egy erös koktél is tud segiteni
  • Skill
    na ja tul feszült vagy. nekem elsö csaj legyintett mikor mondtam nem megy. beszélgettünk meg simogattuk egymást. hamar ráéreztem utánna. ;)
  • Zotya900405
    Hello....van 1problemam a csajokkal...akarkit megtudok szerezni magamnak akit csak akarok,de ne mtudok odaig eljutni hogy lefekudjek vele....nem tudnatok par jo tanaccsal ellatni???kerlek ha valaki tud akkor erre:[email protected]
    koszi szepen
  • DrAkula123
    Ha valaki még akar csajozásról tanácsokat olvasni, akkor annak tudom ajánlani a Donjuan.blogter.hu oldalat. Üdv.
  • Skill
    az éppen elég ha megérzi a másik nöstény parfümjét :(