69
  • HAF Rigel
    Dez ne mond hogy nincs hangja , mert van. Nekem a galériára van rakva ahol van a nagy Lcd Tv . Kedvesem meg nagyon érzékeny a hangokra . Igy ő felébred rá sajnos . Mint írtam én elalszok ha be van kapcsolva őt szokta zavarni.

Márc. 23 pénteken reggel vettem 9 óra körül , ha érdekel . Tök jol esik az embernek hogy mindenféle idegen "beszol" hogy biztos nincs nem nincs hangja .
    Le kell fotozni és elküldeni minden forumtagnak , hogy elhidd .
  • sisuno
    aha persze
  • BiG G
    Ezt jól benézted öcsisajt. Egyiket sem preferálom, csak renegeteg cikket és hozzászólást olvastam a témában, hallom amit hallok, és látom amit látok. Egyszerűen perpill a xbox360 jobb választás, és ez egy ideig így is marad.

Persze ha te új plutónium-izotópokat akarsz keresni, akkor nyugodtan vegyél PS3-at!
  • dez
    Te 24/7-ben játszol, hogy nem mehet más a gépen?
  • dez
    Ha csak minden 3. nap megy 1-1 északát ps3-on ez a program, az minimális költség és elhasználódás, mégis kiváltja egy átlag pc folyamatos munkáját...
  • BiroAndras
    Remek dolog, hogy a PS3 jobb ilyen tudományos célokra. Csak hát az ember nem ezért veszi őket, hanem játékra, ami egy teljesen más dolog.
  • MPeter3
    Mondtam én, hogy te hülye vagy bazeg? :)

Nem mondtam, csak a (szerintem) visszáságokat írtam le. Igen a pénz arra való, hogy elköltsük.

Te figyusz van egy cég(em)*, ami éppen egy terméket fejleszt. Felesleges elfáradni a boltba megvenni a gépet installálni a szoftvert stb. Simán utalhatod a fizetésed x %-át. Mondhatom a bankszámlaszámot?
    És az x szabadon szabadon választható.

Izé van aki rossz üzletet akar csinálni? Te ilyen vagy?
    Pont van egy eladó telefonom... :)

*csak a példa kedvéért írtam
  • NEXUS6
    Az ő pénze, az ő gépe azt csinál vele amit akar.

A pénz nem arra való, hogy halmozzuk, hanem hogy elköltsük. Bár van aki genetikailag máshogy van kódolva.

Ha mindenki csak jó üzletet akarna csinálni akkor senki nem csinálna üzletet.
  • NEXUS6
    Ez épp egy önkritika volt!LOL
  • MPeter3
    Jól hangzik. Nagyon rendes vagy, hogy gondolsz a tudományra, a rák elleni gyógyszer kutatására és a rengeteg nagyon fontos, eloszott rendszerrekkel támogatott projektre, de...

-a gépet te vetted a saját pénzedből
    -ha hamarabb tönkre megy, akkor te fizeted a javítását a saját pénzedből
    -az el nem hagyagolható (energia) költségeket te fizeted a saját pénzedből

Ha pedig feltalálnak ezt-azt és a piacon esetleg mondjuk számodra is elérhető termék lesz belőle azt megveheted a saját pénzedből feltéve, hogy lesz annyid.
    Egyetlen ellenérvet látok. Ha rákos vagy, akkor nem lehet kifejezni pénzben a gyógyszer "értékét". De mondom, ha te is hozzájuthatsz
  • dez
    Most PC-ről beszélsz, vagy van PS3-ad? Bár szerintem nincs, mert akkor tudnád, hogy alig-alig van valami hangja. :)
  • dez
    Két ok is van. Az egyik az, hogy "erősen az x360-at preferálod". A másik meg az, hogy nem tudod felfogni ennek a dolognak a hasznát. :)
  • dez
    Elméleti FLOPS-ban nagyjából ugyanannyit tud az x360-ban lévő 3-magos proci 1-1 magja, mint a Cell 1-1 magja. Csakhogy, egy ilyen számítás-igényes feladat sem csak matekből áll, vannak kiegészítő feladatok is. Tegyük fel, Cellnél azt a PPE (főprocimag) végzi mondjuk fél időben, maradékban meg számol, ehhez hozzá jön a 7 használható SPE teljes teljesítménye (feltételezve, hogy ilyenkor az OS számára fenntartott SPE-t is használja a rendszer, eltérően a játékok futtatásától). Tehát 7,5 "egységnyi" FLOPS van. X360-nál hasonlóan lejön egy fél egység, marad 2,5. 7,5 / 2,5 = 4. Tehát a Cell elméletileg 3x gyorsabb, mint az x360 CPU-ja. (A gyakorlatban talán még gyorsabb, mert az SPE-k - egymás számára is látható - belső RAM-jai optimálisabban használhatók, mint a szokásos proci-cache.)
  • HAF Rigel
    Este mikor alszok nem nagyon szoktam elinditani a számolást , mert a kedvesemet zavarja a gép zugása , én simán elalszok ha be van kapcsolva akkor is . Viszont mikor munkába megyek be szoktam kapcsolni és hagyom számolni .
  • Su0my
    hát Nexus, pont tőled nem szoktam meg az ilyen hozzászólásokat lol
  • Su0my
    szerintem hülyeség a konzol, ízlés kérdése. az ötlet az jó, csak meg kéne csinálni háttérben futtathatónak.
  • Tetsuo
    Nintendo forver! ;)
  • BiG G
    na milyen indokból született a hozzászólásom? :))))

nincs xboxom, lol, nem is kellene. de a ps3 se. egyikse.
  • NEXUS6
    Ja, vannak ilyen nobok.
    Fingjuk sincs az egészről.
  • Sanyix
    Amúgy nem gyenge az xbox procija sem, csak egyes emberek ezt akarják elhitetni, különböző okokból visszavezethető elmezavar/tudatlanság miatt.
  • Tetsuo
    szvsz az nem baj, ha 1 gyenge procival is hasonló játékélményt nyújt mint a konkurens, sőt..
    Ha végignyomnám a STALKERT full grafikán és utána rájönnék, h csak egy 486-os proci van a gépemben.. :DD a zIntell nem csökkenne a szememben. :)
    Viszont kissé paranoid lennék! :)
  • Vers
    még jo hogy a m$ nem akar részt venni ebben , mert még kiderülne mekkora lótögy processzor van a boxban
  • dez
    Az x360 emlegetése után egyértelmű, milyen indokból született a hozzászólásod.
    Ehhez képest úgy vannak kialakítva a UNIT-ok (számítási csomag), hogy 8-9 óra alatt alatt lefusson (ez egy átlagpécének 3 nap!). Akár egész nap játszhat a tulaj, de aludnia csak kell, akkor meg számolhat a gép. Persze nem kötelező besegíteni a tudományos kutatásokba...

Folding@Home on the PS3
  • dez
    Kedves Balázs! Hányszor kell még leírni (nekem és másoknak), hogy az nem FLOP, hanem FLOPS? Az S az nem az angol többes szám jele itt, hanem a Second(s)-é. "330 Teraflop": ez kb. olyan, mint hogy "120 kilóméterrel megy" (km/h helyett).

BTW, itt van az OS-enkénti összesítés (itt is TFLOPS szerepel):
  • NEXUS6
    Tipikus Xbox tulaj a Túl a sövényenből:

Játék! Játék! Játék!
  • gabore
    fuuuu ha a BOINC is futni fog a PS3on akkor nem lehet kérdés melyik konzol a nyerő
    (ti nem akarjátok megmenteni az emberiséget a BOINC által?)
  • NEXUS6
    Höhöhö. Akkor vegyél PS2-t annak a legjóbb az ár érték aránya. Az X-é seholse nincs még a PS3-is jobb.

PS3 Xbox árkalkulátor
  • BiG G
    ha konzolt vennék, akkor játszanék vele, nem ilyen szarokra használnám. játszásra pedig az xbox360 jobb mint a ps3, mivel jobb az ár/érték aránya, ennyi.
  • Richard90
    hehe xbox360 gyenge lenne ennek a programnak :P