5
  • waterman
    #5
    elkaptad a lényegét! egy cikk után a fórumban tényleg több véleményt láthat az ember felvillanni, és esetleg olyan vélemények is szóba kerülnek, amiket a cikk szerzője nem tartott fontosnak, vagy nem is szerepelt. ha egy cikk után van fórum, elkerülhető a "birka effektus" is, hiszen ha más hozzászólásokat is látok, lehet hogy nem hiszem el, szőröstül-bőröstül amit olvasok.
    mellesleg mióta netezek, alig veszek nyomtatott sajtós lapokat. régen még vettem lakáskultúrát, de azok is átmentek egy újságnyi reklám szemétté. szvsz. márpedig én nem a színes reklámért akarok fizetni, akkor inkább eltűröm a lap szélén villódzó bannereket.
  • sathinel
    #4
    A netet jobban szeretem. Főleg ahol így oldják meg mint az SG-n. Rögtön a cikk után sok linket láthatsz a hírrel kapcsolatban, és sok véleményt is. Ez sokkal több infó mint egy újságíró akármilyen szubjektív véleménye. Az írott sajtóról meg van a véleményem. A politika alakítja sokszor az újságokat, és inkább nem mosatom az agyam. Megvan a magam véleménye, és nem akarok bírka módon beállni 2-4 csoport valmelyikébe akik veszekednek valamin. Szerintem egy országban a nép véleménye sokkal bonyolultabb mint azt láthatjuk a TV-ben. Mindent lebontanak (manapság kétfelé) részekre, és mindegyik mögé áll egy érdekképviselet. Na ezután mind a saját igazát védi, és nincs kompromisszum. De ahány ember annyi véleménynek kéne lennie, nem pedig néhány jól elkülöníthető értékről szól a nép véleménye.
  • Gerygrey
    #3
    Ez lehet hogy igaz, de ha például valami jó csöcsös csaj képe illusztrálja mondjuk az új blu-ray lejátszóról szóló hírt az SG-n, akkor az egy kissé elvonja a figyelmet, és nem biztos hogy pár perc múlva emlékezni fogok a hír tartalmára, a bluray meghajtó paramétereire (a csajéra viszont egész biztos) :D
  • Szefmester
    #2
    lol
  • AranyKéz
    #1
    Nem olvastam el a cikket, valaki össze tudná foglalni miről szól ? :)