32
anyag kellene
-
cobranco #32 Úgy tünik rég halott a fórum,azért,hátha valakit érdekel:
Itt egy monumentálisra sikeredett túravideó a Bükkből, idén májusból.Nagyrészt Szilvásvárad illetve a Szalajka-völgy,próbáltam mindent górcső alá venni,turisztika,természeti látványosságok,sport,gasztromómia.Van hozzá kommentár is,néhol kicsit egyedi,de hátha valakit érdekel.
Igaz,nem rövid,cserébe viszont jó hosszú,de talán/legalábbis remélem/nem unalmas.
Útvonal:
Bányahegy/Répáshuta/-Olaszkapu-Gerennavár-Milleneumi kilátó-Szalajka völgy/Vadaspark-Pisztráng tenyészet-Alsó tó-Szikla forrás-Erdei muzeum-Fátyol vízesés-Gloriette tisztás-Felső tó-Szalajka forrás-Istállós barlang-Kisvasút-Büfésor/-Horotna völgy-Katonasirok-Bélapátfalva-Balaton-Borsodnádasd-Járdánháza-Csernely-Bükkmogyorósd-Szilvásvárad-Tótfalusi völgy-Olaszkapu-Bányahegy
Térkép és néhány fotó:
Jó szórakozást és egyben Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok mindenkinek! -
Andriola #31 Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a Szalajka-völgyben van valamiféle nyitva tartás?
Előre is köszi! -
#30 penge egy hely... -
#29 Én is voltam ott:). Gyönyörű:). -
#28 hm... 7 éve volt, h tesómmal kimentünk másik tesóm anyósáékhoz Szilvásra lovas napokra... meglestük a lovakat... aztán este 7kor gondoltuk, felmegyünk a fátyolig .... :D
hát már mindenki visszafelé jött..... mi meg még akkor kezdtünk neki a túrának... hát, ha azt mondom, h olyan Twin Peaks feeling volt ott, h egy egy-egy levél zörrenéstől is volt bennünk olyan para...
na, miután felértünk, gyorsan hátraarc... :D
amúgy voltam már ezerszer... egertől nincs messze, szóval...
-
gtom #27 Szalajka völgy térkép kellene sürgősen. ha valaki tudna scannelni és feltenni ide azt nagyon megköszönném -
#26 Hát nemtudom, szerintem nem az, igen is szép hely, föleg a vízesés... -
HUmanHunter #25 én is voltam már ott csomószor, már nagyon uncsi:S -
gtom #24 egyéb hasznos segítség? -
#23 Sziasztok. Nyáron voltunk Szilvásváradon nyaralni egy hetet, sokfelé jártunk arra, szerintem igen szép hely nekem nagyon tetszett az egséz környék.
-
#22 képek itt -
gtom #21 ok -
#20 mindjárt csinálok egy állapotfelmérést aztán elküldöm neked. úgy jó lesz? -
gtom #19 valami könyv nincs valakinek pdf-ben vagy doc-ban? azt is belinkelhetné. -
#18 nagyon szép hely szerintem is, mindenképpen látni kell!
majd este, ha hazaértem linkelek képeket... -
#17 jó hely:)
pont vmelyik nap akartunk kimenni haverokkal kocsival. -
Goth #16 igaazd van, anyaggal valóban hangulatosabb -
#15 anyagot nem adok. az nekem is kell -
Csesza #14 "anyag kell" :ASDSADSADDDDDDDDDDD:DDDDDSAD_ASdasdsad -
#13 itt is találsz: link
idén (is) tervezzük hogy megyünk a környékre. Szép hely. -
#12 biztos szép hely:) -
#11 nagyon szép hely, érdemes oda elmenni! saját fotóim onnan: link link2 (o: -
#10 én osztállyal voltam ami mégjobb :P -
#9 én voltam már 5ször,és nagyon bejön,eger is ott van nem messze -
blackgamer #8 -
#7 vótunkmá ott caláddal, tökjo:) -
blackgamer #6 megy oda busz és kisvonat
voltál már ott? mert ha nem akkor ne hagyd ki
ha igen, akkor meg miért akarod kihagyni -
Thanatos #5 ha már forumra irsz, meg topicot nyitsz miért e-mail-ban akarod hogy válaszoljunk? -
#4 a bükki nemzeti parkra keress rá akkor, szilvásvárad.hu? -
gtom #3 nincs semmi normális anyag. már kerestem egy csomót. nem sok mindent találtam -
#2 google? [csak megkérdezi, nem akar rosszindulatú lenni]
anyag kellene ez LOOL :DDD -
gtom #1 Ha valakinek van gépen valami anyag szilvásváradról és a szalajka völgyről írjon már egy linket vagy küldje el emilben. állapot felmérést kell csinálni amibe minden beletartozik. Főleg a környezeti, földrajzi és bioilógiai tényezők. Ha valakinek véletlenül van pdf-es könyv iylen témában azt is nagyon szívesen venném. Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét.
emil: [email protected]