Paris Hilton

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiskeke
paris hilton gyenge hozzá képest!<#buck>

😊

de már nincs neves kiadó aki elvállalná, ezért keres kisebb kiadókat és olyanokat akik dalokat írnának neki

Mirtil
nanemár.. inkább nyávogjon egyedül.

paris hilton egy ribanc ahogy a többi😄

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

felröppent egy hír, hogy Sash! és Paris összeáll 😊 kicsit abszurd, majd kiderül mi lesz belõle
Sash!-nek nagyon kellene a reklám, viszont eddig igényesebb arcokkal zenélt
mondjuk azt se tudom amerikai célközönség mennyire fogadná be az elektronikus zenét
majd kiderül mi lesz 😊

Paris Hilton azt állította Larry King show-jában, hogy élete legmegalázóbb és legkellemetlenebb pillanata az volt, amikor börtönbe vonulásakor meztelenre vetkõztették.

Az elkényeztetett lányt egyébként több vezetõ amerikai napilap is egyenesen hazugnak nevezi az interjúban elhangzottak miatt.

Kirepült a kalitkába zárt madárka és máris azt hiszi, övé a világ. Lehet, hogy Paris Hilton azt képzeli magáról, hogy megváltozott, de úgy látszik, a Bibliát mégsem úgy forgatta, ahogyan kellett volna, de nem kizárt, hogy csak a hét fõ bûn kerülte el a figyelmét.

A szõkeség ugyanis a kapzsiság csapdájába esett, mivel az ingyenesnek kikiáltott Larry King által készített interjúért utólag 1 millió dollárt kért.

Nagyon jól koreografált válaszokkal érkezett a CNN stúdiójába, de Larry Kingnek mégis sikerült sarokba szorítania.

„Melyik a kedvenc idézeted a Bibliából?” – kérdezte a sokat megélt, ravasz mûsorvezetõ, amikor Paris arról kezdett beszélni, mennyi mindent köszönhetett a szentírásnak. Néhány, hosszú másodperces hallgatás, és jegyzeteiben való kutatás után sem tudott válaszolni erre a kérdésre.

A beszélgetésben felfedte, mi volt a legtraumásabb pillanata a börtön falai között: „az, hogy a motozás miatt meztelenre kellett vetkõznöm”. Egyes amerikai napilapok szerint ez is olyan „õszintének”, és „igaznak” hangzik, mint amikor azt állította, soha az életében nem ivott egyszerre sok alkoholt és nem élt drogokkal.

Ramadamammy rapidrandi

van vmi friss hír?

Ramadamammy rapidrandi

NeverwinterKING
heheheheheeeee

legszebb öröm a káröröm 😉

\"You are fucking crazy people!\"

GregSB
Visszarakták 45 napra 😄

Nem vagyok egy kárörvendõ típus, de sztem megérdemli 😊

NeverwinterKING
baffa meg!!! az ilyet annyira szeretem!! azért mert ilyen hires izé már mindet megtehet ez volt kobival is megerõszakolt vkit az mertz jó kosaras nem volt semmi ennyi ez a világ!!!! akinek pénze van mindent megtehet!!!!!

Paris "kisasszony" 2 napot volt börtönben.
"Egésségügyi" okokra hivatkozva kiengedték, igy a fenmaradó "büntetését" már otthonában töltheti le...

vegicsek
Fényképezni pedig tilos, szóval így jár Paris.Megérdemli...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

PíszLávJuniti
a smasszerek majd dugják 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

lol

"Paris Hilton június 5-én vonul be letölteni a rá kiszabott ittas vezetés miatti börtönbüntetést. A sztárnak már van cellatársa aki már nagyon várja hogy megismerhesse a botrányairól elhíresült szállodaörökösnõt. Az amerikai hatóságok kiválasztották már Paris cellatársát, aki már bent is van a börtönben, õ gondatlan vezetésért üli le a büntetését. A kiválasztásánál fontos szempont volt a diszkréció hiszen az újságírók és a riporterek milliókat fognak felajánlani miután kijön a börtönbõl a titokzatos hölgyemény hogy nyilatkozzon milyen volt Parissal raboskodni.

A börtön munkatársait is fokozott ellenõrzés alá vonják még a "celebrab" bent tartózkodik. Szeretnék elkerülni ugyanis azt,hogy paparazzi fotók és szaftos pletykák kerüljenek napvilágra még Paris bent van. A börtönben dolgozók nem nyilatkozhatnak nem fotózhatnak mert elbocsátás várja õket. Ennyit meg talán Paris sem ér meg. Kíváncsian várjuk mik lesznek a fejlemények börtönügyben."

NeverwinterKING
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Paris Hilton 2046

Dark Angel 666
Ha jobban megnézed , az

még nem jártam itt, de azért az éremnek két olala van, ami látszik, és ami fejjel lefelé van, általában az emberek a felsõt látják, és ezt is szeretik mutatni.kit érdekelne P.H., ha rusnya dög lenne???
Fenrir
Kultúra...

A halál csupán a kezdet...

vegicsek
Abból 140 szidalmazás, vagy valami benyögés

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

NeverwinterKING
azért elég érdekes h ez a topic eljutott 180 hszig.😄

norbert0002
A mai világvan, ki tudja<#vigyor>

A topic indítója nem leszboszi érzéseket táplál Paris iránt??<#beka2>

Carmen25

NeverwinterKING
húúúúúúúúúúúúúúú.érdekes<#fejvakaras>

majd meghallgatom ha lesz idõm

ezt véletlen találtam:
"A pletykák szerint Paris Hilton a napokban újabb hódítást könyvelhet maganának. A hírek szerint összejött Britney volt férjével Kevin Federline-nal!"

a turn it up nagyon jó és az i want you

Drephis
nem hiszem :|

help

Challanger
Hát ebben nem vagyok biztos....de ez õ lenne?

melyik számait ajánlanád?

mi a bajod még mindig velem?

vegicsek
HÁt te még mindig itt vagy?

imádom ezen a képen a mosolyát

azért imádom parist mert jól néz ki, zenéje szupi, klippjei is szupik õ paris hilton<#love11>

Hülye k..va, de aki szereti, az az õ dolga..max szar az ízlése<#csodalk>

NeverwinterKING
most mi van??😄nem lehet kérdezni??😄

King of Roads
<#vigyor3><#beka2>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

NeverwinterKING
ja láttam h kilett tiltva vagy mi.de azért megkérdeztem.😄

SNAKE01
vegicsek ez dúrva volt!<#idiota><#eljen>

King of Roads
1 hétig ne várj választ...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Csabesz6
<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

NeverwinterKING
és mit szeretsz benne???a zenéjét??vagy mit?

NeverwinterKING
ember azért ez durva.XD

ajem kisa
Mi a sza**rt beszéltek igy vele? Õ szereti PH-t, még fiatal, majd kinövi!
Titeket az ilyen mondatok minõsitenek le, mondhatni #*@-k vagytok, de akkor meg ti kapjátok fel a vizet...

te senkit se, annyit nem tudsz hogy egy lányt alapból kell tisztelni és nem lekurvázni, melléje még nem is ismersz, milyen alapon kurvázoll engem?

olvasottak alapján a 16 vagy az iq vagy a kor 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ez egyébként Paris Hilton topikja, nyugodjatok már meg

vegicsek
Oda ne legyél magadtól, mert lyuk van a lábad között.Azt pedig megválogatom kit tisztelek

Oldal 1 / 5Következő →