19
-
winnie #19 attólmég rosszul válogatsz. hollywood is készít folyamatosam jó filmeket és nem csak kettő volt "nem sz*r". ha megnézed miket láttál, kiderül, hogy rosszul merítettél. rosszul dönöttél a reklámok alapján, stb. -
cateran #18 hmm, szerinted csak hollywoodban készülnek amerikai filmek? HOLLYWOODOT írtam,nem amerikait..... -
Hesztia #17 Ne aggódj, semmi baj az ilyen irányú készségemmel. De tudom, ez az amcsi filmek 99%-a xar szöveg nagyon divatos mostanság. -
Sance231 #16 Ó bocs, elkaptam a nemtokhelyesenfilmcímetleírni betegséget Loverman-től, a film címe természetesen Lora, és nem Lola. -
Sance231 #15 Hát, én a Lolában nem nagyon találok súlyos témákat, amikre azt mondanám, hogy igen, ezt most bevállalta, fú de merész, ésatöbbi. Ehelyett egy középszerű romantikus dráma képsorai peregnek le szemem előtt. Attól, hogy vmit azzal reklámoznak, hogy hú ez most de komoly és súlyos téma, még nem lesz az. Igazad van, nem vagyok esztéta, nem is szeretnék az lenni, és főleg nem én fogom megállapítani neked hogy miben van művészet, vagy miben nincs. Csak a véleményemet írtam le. Számomra Herendi összes eddigi filmje szar, egyedül a humorért adok neki egy piros pontot, de hát az meg ugye nem feltétlenül a rendező érdeme. És lehet hogy bölcsész, kamarazseni elméd meg fog lepődni ezen, de még Hálivúdban sem minden közönségszar. Nem is beszélve a Távol-Kelet "közönségfilmjeiről". Nem kéne sznobnak és korlátoltnak lenni, erről van itt szó. -
cateran #14 mintha nem 100%-ot írtam volna ,de sebaj..megszoktam már,hogy az itteniek szövegértelmezésből eléggé xarul állnak..... -
Hesztia #13 Az csakis a Te problémád, ha az amcsi filmtermésből nem tudod kiválogatni a színvonalasabb darabokat. -
#12 Efogyott' a pénz Gabikám? Biztosra is kell menni ebben a mai világban -
winnie #11 ronny: exactly, pontosan ezt írtam én is. -
Ronny #10 az is magyar sajátosság, hogy valami tipikusan emberi viselkedést(esetünkben fikázódás) magyar sajátosságnak állítunk be. -
cateran #9 Nos,engem a Valami Amerika elszórakoztatott,ami már több mint amit a hollywoodi filmek 99% elmondhat magáról..... -
Loverman #8 ja mert a lola olyan röhögsz kettőt aztán kijössz film volt,mi? egy tipikus nem-közönségfilmmel próbálkozott, és bebukta. amúgy mutass már az elmúlt 20 évből 1 olyan hollywoodi mozit amiben találsz művészetet. bár talán nem vagy esztéta h kitaláld miben van vagy nincs. -
Hesztia #7 Legjobb magyar film? Na ne...
Nem láttál még akkor jó magyar filmeket. -
Sance231 #6 Hát, ha Herendiből indulok ki, nem kell világmegváltást várni. Ez is olyan "bemész a moziba, röhögsz kettőt aztán kijössz"-szerűség lesz. Művészet sehol, dehát kit érdekel. -
winnie #5 harly18: "Egy újabb gagyi magyar film van készülőben... "
egy újabb f*kagép van születőben. (az lenne csak a tipikus magyar dolog, ha most a tipikus magyar hozzállásról kommentelnék.:) most komolyan, milyen lelkiszegénység az, hogy "úgyis sz*r lesz"? te nyilvá nme nézed meg, másik meg igen.) -
#4 Ezért csinálja ;) -
Attie #3 A legjobb magyar film az első része! Én tuti megnézem moziban ahogy megjelenik :) -
#2 Egy újabb gagyi magyar film van készülőben... -
#1 Ajjaj..