Szekeres Viktor

Készül a Valami Amerika 2

Az utóbbi idők legsikeresebb magyar filmjének folytatása már előkészítő fázisban van. Nemsokára tehát visszatérnek sokak hazai kedvencei.

A Valami Amerika közönségsikeréhez nem férhet kétség és mivel Herendi Gábor legutóbbi filmje csúnyán megbukott, így önmegvalósítás helyett a biztos pénzhez nyúl, hiszen a tervezett Valami Amerika-folytatás minden bizonnyal még az Üvegtigris 2. részének a rekordnyitását is meg fogja dönteni.

A Blikk információi szerint a forgatókönyv íródik, a színészeket már felkérték, és keresik a befektetőket. Oroszlán Szonja, Pindroch Csaba, Szabó Győző, Ónodi Eszter és Hujber Feri is vissza fog térni a tervek szerint. Herendi Gábor rendező elmondta, hogy a VA2 előkészítésében már huszonnegyedik órában tart, mostantól kezdve minden csak azon múlik, hogy milyen gyorsan tudják előteremteni a mozi gazdasági hátterét. Lázasan keresik a befektetőket

Az első részt csak moziban több mint félmillióan látták, a másodikra meglátjuk mennyien lesznek kíváncsiak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #19
    attólmég rosszul válogatsz. hollywood is készít folyamatosam jó filmeket és nem csak kettő volt "nem sz*r". ha megnézed miket láttál, kiderül, hogy rosszul merítettél. rosszul dönöttél a reklámok alapján, stb.
  • cateran #18
    hmm, szerinted csak hollywoodban készülnek amerikai filmek? HOLLYWOODOT írtam,nem amerikait.....
  • Hesztia #17
    Ne aggódj, semmi baj az ilyen irányú készségemmel. De tudom, ez az amcsi filmek 99%-a xar szöveg nagyon divatos mostanság.
  • Sance231 #16
    Ó bocs, elkaptam a nemtokhelyesenfilmcímetleírni betegséget Loverman-től, a film címe természetesen Lora, és nem Lola.
  • Sance231 #15
    Hát, én a Lolában nem nagyon találok súlyos témákat, amikre azt mondanám, hogy igen, ezt most bevállalta, fú de merész, ésatöbbi. Ehelyett egy középszerű romantikus dráma képsorai peregnek le szemem előtt. Attól, hogy vmit azzal reklámoznak, hogy hú ez most de komoly és súlyos téma, még nem lesz az. Igazad van, nem vagyok esztéta, nem is szeretnék az lenni, és főleg nem én fogom megállapítani neked hogy miben van művészet, vagy miben nincs. Csak a véleményemet írtam le. Számomra Herendi összes eddigi filmje szar, egyedül a humorért adok neki egy piros pontot, de hát az meg ugye nem feltétlenül a rendező érdeme. És lehet hogy bölcsész, kamarazseni elméd meg fog lepődni ezen, de még Hálivúdban sem minden közönségszar. Nem is beszélve a Távol-Kelet "közönségfilmjeiről". Nem kéne sznobnak és korlátoltnak lenni, erről van itt szó.
  • cateran #14
    mintha nem 100%-ot írtam volna ,de sebaj..megszoktam már,hogy az itteniek szövegértelmezésből eléggé xarul állnak.....
  • Hesztia #13
    Az csakis a Te problémád, ha az amcsi filmtermésből nem tudod kiválogatni a színvonalasabb darabokat.
  • Tinman #12
    Efogyott' a pénz Gabikám? Biztosra is kell menni ebben a mai világban
  • winnie #11
    ronny: exactly, pontosan ezt írtam én is.
  • Ronny #10
    az is magyar sajátosság, hogy valami tipikusan emberi viselkedést(esetünkben fikázódás) magyar sajátosságnak állítunk be.