Az új James Bond-film csúcsokat dönt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha eltűnik az összes démon, az angyalok is tovaszállnak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
és ezért kijelented a többi 18-ra is, hogy "A James Bond filmekre ez mind igaz." nokomment😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Fikázóknak:
Nem értem mit fikázzátok az alakját, arcát. Átlagember kell, mert róla jobban elképzelhetõ, hogy el tud vegyülni, ugye ezt csinálják az ügynökök.
Egyébként meg dobjatok fel magatokról egy fotót, aztán kiderül van-e értelme gúnyolódnotok a kinézetén. Vagy jobban szeretnétek kockafejû, szemüveges, kólát piáló és csipszet zabáló pocakos csávókát látni, amint a túlsúlya miatt fújtatva próbál rohanni, mint amilyenek Ti vagytok???
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A HD eladási rekord ügyében egyetértek Gladiator-ral, a sok ember aki már nem tudja mire költeni a pénzét és beruházott a technikára az természetes hogy akar egy olyan filmet is ami kihasználja a rendszert.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az elsõ James Bond, amit nem veszek meg.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
persze a cikkírók biztonságban érzik magukat, de néha több pofont is megérdemelnének
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szerintem a messzelegjobb Bond filmek Roger Moore-al voltak.
igen is õ a legjobb 'új' James Bond, Daniel Craig egy fos....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"