Szekeres Viktor

Az új James Bond-film csúcsokat dönt

Ki hitte volna az előzetes fanyalgások után, hogy Daniel Craig lesz minden idők anyagilag legsikeresebb Bond-filmjének a főszereplője? Ki az a Pierce Brosnan?

Nem elég a film mozikban elért hatalmas sikere (167 millió dollár az USA-ban és 467 millió világszinten) a dvdextra.hu információi szerint minden eddigi HD-eladási rekordot megdöntött Amerikában a Casino Royale, amely a tengerentúlon a héten debütált Blu-rayen. A formátum történetében most először került be BD az amazon.com eladási Top10-be. A Sony örvendezik. A James Bond-film az első Blu-ray formátumú film lett, amely már a 100 ezer eladott példányszámot is meghaladta és ez persze csak a kezdet, hiszen alig pár napja került a korong az üzletekbe.

Magyarországon a film április 24-én jelenik meg 8990 forintos fogyasztói áron, ami nagyjából egy szinten van az amerikai 39 dolláros nyitóárral. A film 1920*1080 felbontásban, 5.1-es eredeti hanggal, DD5.1-es magyar szinkronnal és magyar felirattal jelenik meg, valamint a DVD-változattal megegyező extrákkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cavaldi #25
    Azt elfogadom, hogy váltani kelett valahogy (nehezen). De miért csináltak meleg filmet. A csajok meghalnak és Craig meztelen felsőteste a legnagyobb szám. Ez a film a legrosszabb James Bond. Inkább Dr. NO 60-szor
  • winnie #24
    nem kell megnézned, isten ments, csak van difi az összes gaggyi és, amit láttam gagyi között.
  • Molnibalage #23
    Bocs, tévedtem négyet láttam, csak a két Brosnanes összefolyt. Volt egy Sean Connery-s, egy Roger Moore-os és két B-s. Namármost, ha 3(!) eltérő színésszel szar, akkor miért nézzem meg 18(!!!!)-at? Azért nem vagyok mazo.... Egyedül egynek emlékszem egyáltalán a címére. Asszem a "Világ nem elég" címet viselte.
  • winnie #22
    "Megnéztem 3-at eltérő korokból, hogy ne a levegőbe beszéljek."

    és ezért kijelented a többi 18-ra is, hogy "A James Bond filmekre ez mind igaz." nokomment:)
  • Wittgen #21
    De legalább nem kell gondolkodni a filmek közben, hanem csak kikapcsolódik az ember és élvezi az eksönt.
  • Molnibalage #20
    Megnéztem 3-at eltérő korokból, hogy ne a levegőbe beszéljek. Tehát pusztán a fikázás kedvéért néztem meg.
  • Wittgen #19
    És pont ezért jó Craig erre a szerepre. Az emeber jobban elhiszi, hogy tud bunyózni, stb. Sokkal inkább ügynöknek való, mint Brosnan vagy Moore.

    Fikázóknak:
    Nem értem mit fikázzátok az alakját, arcát. Átlagember kell, mert róla jobban elképzelhető, hogy el tud vegyülni, ugye ezt csinálják az ügynökök.
    Egyébként meg dobjatok fel magatokról egy fotót, aztán kiderül van-e értelme gúnyolódnotok a kinézetén. Vagy jobban szeretnétek kockafejű, szemüveges, kólát piáló és csipszet zabáló pocakos csávókát látni, amint a túlsúlya miatt fújtatva próbál rohanni, mint amilyenek Ti vagytok???
  • Atisz #18
    A filme egyébként nekem tetszett, tény hogy kicsit más az eddig megszokott JB filmektől és valóban ahogy winnie is mondta a Craig által megszemélyesített fiura erősen hajaz Connery elegáns, ugyanakkor durva stílusára.
  • Atisz #17
    Nos igen, ez a "ki az a Pierce Brosnan" azért lehet hogy nem kellet volna, elvégre szperepelt 4 db filmben, a kedves cikkírónak lett volna alkalma megtekinteni akármelyiket...
    A HD eladási rekord ügyében egyetértek Gladiator-ral, a sok ember aki már nem tudja mire költeni a pénzét és beruházott a technikára az természetes hogy akar egy olyan filmet is ami kihasználja a rendszert.
  • Gladiator #16
    Szvsz blue-ray eladásának sikere egy részben annak tudható be, hogyha valaki megveszi több 100ezerért / millióért a HD tv-t, meg mellé több százért a bluerayt, akkor az már vmi ütős filmmel ki akarja használni, ami óriási vizuális élményt nyújt. Szvsz részben ennek is köszönhető.