295
Hogyan fogjunk hozzá hízni?!
  • kulabácsi
    énis 182 és 54 kiló voltam, de egy kis kondizással meg a pár hszel elöbb említett étrendkiegészítővel fél év alatt feltornáztam majd 10 kilót ami sztem nem rossz, most 182/65 vok, de kb 2 éve stagnál:( megint elkezdtem kondizni, majd meglássuk mi lesz:D
  • Boconadi
    Hát rám is ráférne egy hízúkúra.
  • kulabácsi
    hasonló a helyzet, nekem is egy 10es kéne, de vhogy nem megy, mondjuk a dohányzás abbahagyása tényleg segítene, de szeretek dohányozni:(
  • Picar77
    én lennék annyi :D 187 vagyok és 55-57 kg
    Én vagyok az élő pálcika ember :D
  • kulabácsi
    hallod ha te látnád h én mennyi sört iszom 1 hétvége alatt akkor nem mondanád meg h sovány vok, de semmi:(
  • xotyi
    nekem min 10 kilót kéne híznom.. a 175cm hez kevés 61 kg..:S csak nekem sem megy a hízás..
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan, van aki ezt 30-40éven át tolja...
  • armageddon666
    Vagyis halálos ágyunk körül (jóesetben) sok ember fog sürgölődni? :K
  • Shadow_THH
    igyatok sok sört a tv vagy a gép elött és éjfél után egyetek csak valami mirelitet

1 hónap után már látható lesz a változás :)
  • kulabácsi
    amúgy én régen a "gyúrással" felszedtem jópár kilót, toltam ilyen izomtömegnövelőket, tudom mindenkinek ajánlani a volumass sorozatot a scitec-től, nem túl drága a kezdő dózisú de tényleg megéri! és persze sok mozgás, csak egy idő abbamarad a gyors fejlődés:( mondjuk én dohányzom is aktívan szal mostanában már nem várok sokat a dologtól, hízni már nem nagyon hízok csak az "izmaim" kerekednek kicsit...
  • tigeroo
    kezdj el gyúrni, izom által szedhetsz fel plusz kilókat.

meg egészségesen élj ez a lényeg (ami ebben a világban rohadt nehéz)
  • Picar77
    Jó topic :D 16,2 szép,
    Hát nekem is kéne hizni nem is keveset de nem megy pedig sokat eszek és túl sokat sem mozgok és mégse sikerül még 1 kilót se hizni
  • kulabácsi
    :DDD
  • kulabácsi
    amúgy 19.64, de vhogy ez sem az igazi
  • mila69en
    50 millios bankszámlávalxD
  • kulabácsi
    "Ezért kell kiegyensúlyozott, stresszmentes és egészséges életet élni." ha vki azt mondja nekem h ez ebben az országban 100milkós bankszámla nélkül lehetséges annak várom tanácsát h hogyan...
  • kulabácsi
    + fav, meglűtjuk mi lesz belőle:)
  • Phat Smoker
    jah..a profi testépítők is fölkelnek éjjel kajálni, mint pl. Jay Cutler
    bár kényelmesebb megoldásnak találom, lefekvés előtt meginni egy lassú felszívódású kazein turmixot, így biztosítva éjjelre is az izmok egyenletes fehérje és aminosav ellátását.
  • kas123
    18,89 , kéne hízni 7 kilót kb :S, de nem megy =(
  • Mirk
    1. Napi 3szori étkezés max. A sokszori étkezés felgyorsítja az anyagcserét így egyből eléget minden tápanyagot. Ez nem jó. A lassú anyagcserével a zsírok elraktározódnak a szervezetedben, ez jó.
    2. Este is egyél sokat, annyit mint ebédre
    3. Lehetőleg ne zöldségeket egyél és ne is norbi szeletet. Hús, tészták, cukor, ezek kellenek.
    4. Ne mozogj többet a kelleténél. Tehát ne vidd túlzásba a sportot. Itt attól függ, mit akarsz. Ha keményen sportolsz mellette akkor a normális kajamennyiség kétszeresét kell enned -> izom lesz belőle. Ha nem sportolsz akkor nem kell olyan sokat enned és zsír lesz belőle.
    5. Találj ki vmi játékot magadnak:)
    pl.: ha meg tudok enni 20 dkg szalonnát akkor jutalmul meg kell ennem 2 csokit:)
  • SeLFisCH
    Ja és szedek tömegnövelő port. Napi 2*3 DL tej, a porban van 60 g széndirát meg 10 g fehérje. Ehhez hozzájöna sok fehérje,ami tejben van,és már egész jó. Mondjuk erre sport miatt is szükségem van
  • Muki100
    18,3 de nem akarok hízni
    Miért nem örülünk annak inkább hogy nincs súlyproblémánk? Addig amíg nem anorexiás valaki csak simán sovány szerintem nincs baj (én utóbbi vagyok).
  • SeLFisCH
    Én is most kezdtem bele ebbe,2hét alatt 2 kiló,még kéne legalább 5-6 kiló. Szerintem én a stressz miatt nem hízok. Nem cigizek,nem drogozok,ritkán iszok bulikban, de rendszeresen sportolok heti 6*45 percet,meg most már rendesen kajálok. Nem sokat egyszerre ,napi 6-7x is eszek akár.
  • mila69en
    hja amúgy eza napi 6 igaz vagy még kevés is:DD 1 nap 24 óra.. nincs mese fel kell kelni éjszakai kajálni:DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nekem pont 42 jött ki!!!! Akkor nekem nem kell tömegnövelőszer?! :D
  • Davidus
    baromság. elöbb rendes kaja legyen és csak utána járjon a kis agyuk a tömegnövelőn:p
  • mila69en
    "Amúgy meg sok sört kell inni. :-) [tapasztalat]"
  • armageddon666
    Mik ezek a tömegnövelők amikről beszéltek? o.O
  • G_ArchAngel #26
    egy barátnőmnek a pajzsmirigyével van vmi gond, így napi féldisznó után sem tud 48kg fölé menni súlyban, tehát ha vkinek nem sikerül a hízás, az belgyógyászatra menjen, ne diatetikushoz...
  • JAG1
    Ha sovány vagy, pedig eszel "normálisan", azzal sztem sokat nem tudsz kezdeni, mert az anyagcseréd gyors és nem hasznosítja a cumót annyira a szervezeted.

Egyet lehet tenni, sportolni. A megnövekedett energia igény a bevitel növekedését serkenti. Így azt el lehet érni, hogy izmosabb legyél, de dagadt sosem leszel.

Amúgy meg sok sört kell inni. :-) [tapasztalat]
  • mila69en
    meg szerintem azis nagyon számit hogy mit eszik az ember mert szvsz ezekből a hipermarketes kajákból aztán lehet kajálni hiába eszed semmi tápétékük nincsen
  • mila69en
    tömegnövelő? fel szedtél 15kiló vizet?xD
  • TrIp
    szerintem tömegnövelő+kondizás... tény hogy pénzbe kerül de fölszedtem 15 kilót 4 hónap alatt, ami nem olyan rossz. a 180 centimhez, így már kicsit jobban megy a 80 kiló mint :D
  • Phat Smoker
    aki hízni akar, egyen sok cukros-zsíros kenyeret....a hatás nem marad el!
  • Davidus
    ja és 6x kell enni egy nap! annak is aki hízni akar meg annak is aki fogyni:) csak a mennyiséget meg a mozgás típusát kell variálni
  • mila69en
    :DDDDDD
  • ktomi22
    hát ja.. a hízás/fogyás-al az a baj, hogy nagyon szervezet függő, így valakinél bevállik valakinél nem.. de hátha valamelyik 5let beválik.. ..a remény hal meg utoljára :)
  • Davidus
    na jó nem:p
    sok csirke+rizs és súlyzós edzés. gondolom nem zsírt akarsz hízni:p
  • Davidus
    kenyér+dinnye
  • mila69en
    pontosan hogy a napi minimum 5 étkezést ajálják annak aki hízni akar:D persze szvsz ez erősen gén függő valakinél bevállik valakinél nem:D
    ja és én úgy gondolom hogy a hízás lényege még hogy ne össze vissza egyen az ember hanem legyen egy mindennapi etkezési rendje, magyarán mondva minden nap szinte ugyanabban az időben kajáljon