849
mit gondoltok az energiaitalokról?
  • Brolly28
    az szt-s képek között találtam:D
  • Olcsóvér
    ilyet hol lehet venni?:D
  • Picar77
  • Boconadi
    Kedvencem a TG Energia ital. Csak 99Ft!
  • Olcsóvér
    a legjobb tea az a lipton ice tea red
  • Olcsóvér
    :D
  • olympus
    múltkor ittam egy teát, aminek a flakonján cannabis volt.
    Egyszerű fekete tea... -.-
  • Landren
    mire jó az a cannabisos ital?
    THC nincs benn
  • LeePí17
    ez a haver gépe! nekem volt még cannabisos ital is.
    SZT POWA!
  • Olcsóvér
    hell
  • Olcsóvér
    télleg jó a hll az a savanykás utóíz nagyon bejön :D
  • Brolly28
  • Olcsóvér
    egy csaj egy nap sok energi drinket ivott aztán szívrohama lett
  • Phat Smoker
    az olyan diszkótetvek meg is érdemlik a halált!
  • Phat Smoker
    hmm...kiváncsi lennék mivel tud többet, mint a többi taurin+koffein(+guarana) kombóval ellátott jóval olcsóbb energizáló készítmények.
  • Landren
    hmm, asszem egy darabig nem is fogom...
  • Borg
    LIFTOFF-ot próbált már valaki?
    Most ez a nagy divat ilyen wellness makik között. Csak egy baj van vele, hogy 10 pezsgőtabletta 7300Ft...
  • Takezó
    azt hallottam, hogy éjszakais benzinkutasok szokták néhány helyen tolni o.0
  • Takezó
    Hát nem tudom, én ilyen kis sarki boltban vettem olyan 300-350ért, de valóban, kinek mennyit ér meg: )

#15: bizony, 100 forint örül mozog, még éjjel-nappaliban is.
  • OrioN the S
    Vmi olyasmit hallottam (lehet baromság ,lehet nem) ,hogy az alkoholtól a szívműködés nem felpörög hanem kicsit lelassul szal lemegy a vérnyomás ,de az energiaitaltól viszont felpörög és ahol a kettő "ütközik" ott akár infarktust vagy szívrohamot is kaphatsz.

Ezért hullanak el azok akik pl discoban beszednak minden szart és ráisznak nem keveset...
  • JancsiPapa
    Hehh...a boostert próbáltam eddig...Szerencsétlenségemre szakítás után, whiskey-vel -.- Tehát 1 üveg whiskey eltűnt, de csak rövid ideig - képzelhetitek. Gecimásnaposan mentem az évzáróra, hideg rázott egyebek...Amit ki akarok hozni belőle - undorodok azóta a whiskey-től, ill attól is, amivel ittam.Ergo megundorodtam az energiaitaloktól, mert a whiskeypartim jut eszembe :D
  • akyyy
    Hell a legjobb :D

csak néha ezeknek az italoknak olyan az ízük, mint a fém
  • Borg
    Ez sem feltétlen igaz.

Ha visszagondolok arra az 1.. akármi nevű pezsgőtablettára, amiből ugye 1 pohár 40Ft-ra jön ki... nos, délben megittam egy pohárral első nekifutásra, és éjjel 2-ig mint akinek kitámasztották a szemhéját. Onnantól csal reggel meló előtt :D
  • Olcsóvér
    nem mindig én szoktam venni a haverom szokta akkor nekem meg nem sokat hat :D
  • dienesoft
    Arra is gondoltam, hogy a drágább energiaitalok azért viszik fel az adrenalin szintet, mert belenyulsz a pénztárcádba és kiadsz érte 400 pénzt :D. Ez már elegendően felpumpálta a szervezetet, erre még a redbull egys kicsit rásegít :D
  • Dave John
    energiaital és vörös absinthe.
    Egy jó buli kezdete ;)
  • dienesoft
    Hellt én is iszok, persze nem rendszeresen.Amúgy legjobban a Redbull hatott rám.Amúgy bulikon/bulik előtt , vagy nagy fizikai munka közben kicsit földobja a szervezetet, szeretem őket.
  • Olcsóvér
    délelőtt ittam de reggeliztem
  • kulabácsi
    énis ittam, nekem se volt semmi
  • LeePí17
    én ittam..nekem semmi mellékhatás nemvolt...
    mondjuk az is számit mit reggeliztés vagy éttél mielőtt iszod az enerdzsít :)
  • Olcsóvér
    nekem az volt
  • Olcsóvér
    ittatok már bulldozert?
    attól az embernek hasmenése van :D
  • kulabácsi
    ha nagyon ütősre vágysz én a speed-et ajánlom, igaz kicsit drágább de jobb is:DDD
    (nem tapasztalat)
  • Borg
    Pezsgőtablettában is van energiaital.

Van a HAAS féle, 10db tabletta 360-ért. Na ez szart se ér :)
    Van a plussz aktív, az 20db 1000-ért. Ez már egy fél redbullal talán felér tablettánként.
    Meg van egy olyan, amit eddig csak egyszer tudtam venni tescoban, valami 1-es volt a márkanevében. Az is 20db-os, 800-ért, de az üt :) 2x annyi a cucc benne, mint a plusszban. Szerintem ez éri meg a legjobban, mert ugyanúgy, vagy még jobban felpörget mint a redbull, és lényegében 2dl-re 40Ft ár jön ki, ami "némileg" kedvezőbb, mint a 250ft-os redbull.
  • kulabácsi
    hja, énis XL-t vettem régen, ugyanaz van benne, és 100forint volt asszem:D
  • Landren
    Tudom én, hogy egyforma mennyiséget tartalmanak, bár ez nem teljesen igaz, mert a Bombának van egy emelt koffein tartalmú (overdose) verziója is. Az igaz, hogy az ízesítés elvileg egyforma, de pl. kóstoltam a Booster nevűt, és pl. a Red bull -hoz képest van egy kis csípős(savas) utóíze, ami azért annyira nem jött be. Ha meg nem benzinkúton veszed, akkor 250-260 ért tudsz venni Red Bull-t, Bombát még olcsobban, én nem iszom annyira sűrűn, hogy ezt ne bírjam ki. Persze kinek hogy...
  • kulabácsi
    amúgy nem csak koffein, hanem a taurin tartalma miatt is pörget:)
  • Olcsóvér
    nekem egyszer fájt a fejem és elmulasztotta vagy nemtudom mert elmúlt
  • Takezó
    Ha megnézed, pontosan ugyanannyi koffeint és taurint tartalmaznak, ízre se szarabbak, úgyhogy én nem költök 3-3,5-szer annyit egy Bombáért vagy Red Bullért
  • Olcsóvér
    mindegyiknek tuti frutti íze van
    nem tudom mi a jó benne de nekem bejön