849
mit gondoltok az energiaitalokról?
-
#49 az szt-s képek között találtam:D -
#48 ilyet hol lehet venni?:D
-
#47 -
#46 Kedvencem a TG Energia ital. Csak 99Ft! -
#45 a legjobb tea az a lipton ice tea red -
#44 :D -
#43 múltkor ittam egy teát, aminek a flakonján cannabis volt.
Egyszerű fekete tea... -.- -
#42 mire jó az a cannabisos ital?
THC nincs benn -
LeePí17 #41 ez a haver gépe! nekem volt még cannabisos ital is.
SZT POWA! -
#40 hell
-
#39 télleg jó a hll az a savanykás utóíz nagyon bejön :D -
#38 -
#37 egy csaj egy nap sok energi drinket ivott aztán szívrohama lett
-
Phat Smoker #36 az olyan diszkótetvek meg is érdemlik a halált! -
Phat Smoker #35 hmm...kiváncsi lennék mivel tud többet, mint a többi taurin+koffein(+guarana) kombóval ellátott jóval olcsóbb energizáló készítmények. -
#34 hmm, asszem egy darabig nem is fogom...
-
Borg #33 LIFTOFF-ot próbált már valaki?
Most ez a nagy divat ilyen wellness makik között. Csak egy baj van vele, hogy 10 pezsgőtabletta 7300Ft... -
Takezó #32 azt hallottam, hogy éjszakais benzinkutasok szokták néhány helyen tolni o.0 -
Takezó #31 Hát nem tudom, én ilyen kis sarki boltban vettem olyan 300-350ért, de valóban, kinek mennyit ér meg: )
#15: bizony, 100 forint örül mozog, még éjjel-nappaliban is. -
#30 Vmi olyasmit hallottam (lehet baromság ,lehet nem) ,hogy az alkoholtól a szívműködés nem felpörög hanem kicsit lelassul szal lemegy a vérnyomás ,de az energiaitaltól viszont felpörög és ahol a kettő "ütközik" ott akár infarktust vagy szívrohamot is kaphatsz.
Ezért hullanak el azok akik pl discoban beszednak minden szart és ráisznak nem keveset... -
JancsiPapa #29 Hehh...a boostert próbáltam eddig...Szerencsétlenségemre szakítás után, whiskey-vel -.- Tehát 1 üveg whiskey eltűnt, de csak rövid ideig - képzelhetitek. Gecimásnaposan mentem az évzáróra, hideg rázott egyebek...Amit ki akarok hozni belőle - undorodok azóta a whiskey-től, ill attól is, amivel ittam.Ergo megundorodtam az energiaitaloktól, mert a whiskeypartim jut eszembe :D -
#28 Hell a legjobb :D
csak néha ezeknek az italoknak olyan az ízük, mint a fém -
Borg #27 Ez sem feltétlen igaz.
Ha visszagondolok arra az 1.. akármi nevű pezsgőtablettára, amiből ugye 1 pohár 40Ft-ra jön ki... nos, délben megittam egy pohárral első nekifutásra, és éjjel 2-ig mint akinek kitámasztották a szemhéját. Onnantól csal reggel meló előtt :D -
#26 nem mindig én szoktam venni a haverom szokta akkor nekem meg nem sokat hat :D
-
#25 Arra is gondoltam, hogy a drágább energiaitalok azért viszik fel az adrenalin szintet, mert belenyulsz a pénztárcádba és kiadsz érte 400 pénzt :D. Ez már elegendően felpumpálta a szervezetet, erre még a redbull egys kicsit rásegít :D -
Dave John #24 energiaital és vörös absinthe.
Egy jó buli kezdete ;) -
#23 Hellt én is iszok, persze nem rendszeresen.Amúgy legjobban a Redbull hatott rám.Amúgy bulikon/bulik előtt , vagy nagy fizikai munka közben kicsit földobja a szervezetet, szeretem őket. -
#22 délelőtt ittam de reggeliztem -
#21 énis ittam, nekem se volt semmi -
LeePí17 #20 én ittam..nekem semmi mellékhatás nemvolt...
mondjuk az is számit mit reggeliztés vagy éttél mielőtt iszod az enerdzsít :) -
#19 nekem az volt
-
#18 ittatok már bulldozert?
attól az embernek hasmenése van :D -
#17 ha nagyon ütősre vágysz én a speed-et ajánlom, igaz kicsit drágább de jobb is:DDD
(nem tapasztalat) -
Borg #16 Pezsgőtablettában is van energiaital.
Van a HAAS féle, 10db tabletta 360-ért. Na ez szart se ér :)
Van a plussz aktív, az 20db 1000-ért. Ez már egy fél redbullal talán felér tablettánként.
Meg van egy olyan, amit eddig csak egyszer tudtam venni tescoban, valami 1-es volt a márkanevében. Az is 20db-os, 800-ért, de az üt :) 2x annyi a cucc benne, mint a plusszban. Szerintem ez éri meg a legjobban, mert ugyanúgy, vagy még jobban felpörget mint a redbull, és lényegében 2dl-re 40Ft ár jön ki, ami "némileg" kedvezőbb, mint a 250ft-os redbull. -
#15 hja, énis XL-t vettem régen, ugyanaz van benne, és 100forint volt asszem:D -
#14 Tudom én, hogy egyforma mennyiséget tartalmanak, bár ez nem teljesen igaz, mert a Bombának van egy emelt koffein tartalmú (overdose) verziója is. Az igaz, hogy az ízesítés elvileg egyforma, de pl. kóstoltam a Booster nevűt, és pl. a Red bull -hoz képest van egy kis csípős(savas) utóíze, ami azért annyira nem jött be. Ha meg nem benzinkúton veszed, akkor 250-260 ért tudsz venni Red Bull-t, Bombát még olcsobban, én nem iszom annyira sűrűn, hogy ezt ne bírjam ki. Persze kinek hogy... -
#13 amúgy nem csak koffein, hanem a taurin tartalma miatt is pörget:) -
#12 nekem egyszer fájt a fejem és elmulasztotta vagy nemtudom mert elmúlt -
Takezó #11 Ha megnézed, pontosan ugyanannyi koffeint és taurint tartalmaznak, ízre se szarabbak, úgyhogy én nem költök 3-3,5-szer annyit egy Bombáért vagy Red Bullért -
#10 mindegyiknek tuti frutti íze van
nem tudom mi a jó benne de nekem bejön