849
mit gondoltok az energiaitalokról?
-
#89 mi parkour-ozás közben gurírunk le egyet-kettőt -
#88 Jah, inni kell egy Blue Mountainbol keszult presszot es porogsz egesz nap. Kar hogy 7800 ft 125g ilyen kave :( -
#87 Szvsz a sima Bomba (kis üveges) a best :) Edzéshez legalábbis az jön be a leginkább. :) -
G_ArchAngel #86 szvsz az energiaital divatanyag, 4-6 RB után simán alszok és máskor meló közben is lefejelem a notebookot, akármilyen cukros sz*rt iszok, ellenben ha beverek 2 olyan feketét, amiben megáll a kanál függőlegesen, akkor ragtapasszal sem lehet lezárni a szemem:)
amúgy finomak, meg jópofák, de gyakorlati hasznuk semmi... -
LeePí17 #85 megérdemled..
én megyek veszek Get Up energiaitalt...fel kell kelni -.- -
#84 Jo reggelt mindeninek...
Sajna go sullee -
#83 nem tudom ki hogy van vele, de másnaposság ellen két energi drinka bevágása egész hatátos szokott lenni. Aztán lehet csak bemagyarázom magamnak.. ki lehet probálni :D -
Dodo55 #82 Pár éve, mikor rászoktam a sokáig le nem fekvésre, nagyon sokat ittam, minden reggel, különben nem sikerült volna felkelnem rendesen 6-7 körül.
Mostanában ritkábban iszom, igaz most nem kell mindig olyan korán kelnem :)
Legtöbbet talán Boostert ittam.
Talán a Bomba a legerősebb(meg a legfinomabb is), de elég drága.
Meg van az Auchanben valami 1.5 literes(asszem Big Energy a neve), asszem 200 forint, és van benne erő abban is, szóval megéri. -
#81 a speed ről beszéletk itt az milyen? -
#80 oké
-
Borg #79 Most az van itthon, de szart se ér. Fele annyi a cucc benne, mint a plusszban. Pedig már az se igazán üt. -
Borg #78 Amúgy majd lehet házigazda, ha teljesülnek a feltételei. Jelen pillanatban se te, se a topik nem teljesíti egyik elvárást se, szal psszt. -
#77 vagy mi má nem emléxem -
#76 a bang is jó?
-
Borg #75 Na eszembe jutott végre mi volt a neve annak a pezsgőtablettának :)
"1x1" pezsgőtabletta aktív. 20dbos.
Szal ha ilyet láttok, próbáljátok ki. Üt :)
Viszont a neten sehol semmit nem találok róla egy árlistán kívül. Lehet már betiltották :D -
JancsiPapa #74 nenézd-.- -
#73 jóestét Bendegúz -
#72 "mit gondoltok az energiaitalokról?"
Hmm...Finomak, drágák, különösebb élénkítő hatásukat nem vettem észre.Ergo pénzkidobás -
#71 Nah jo estét mindenkinek.... -
#70 JaJaJa.....
Legalább.... -
LeePí17 #69 fiam..reklám vazze :)
idén a jubileum..168 óra game..2 rekesz HELL minimum :D -
#68 Számitástechnikai Találkozo....
Katt -
#67 Szt? számtech? v mi? :P Nekem is van olyan egerem :) -
#66 amikor én először ittam energiaitalt (RB), hogy megmutassam h ki a nagyfiú 11évesen, nem ízlett a tutti-frutti :P de hozzászokik az ember :)
mostanában csak akkor iszom, ha agyilag vok segítségre szorulva, mert vagy nem aludtam (eleget), vagy nem fogok (partyban esetleg alkohollal keverve :P, de újabban egyre gyakrabban azért, h éjjel meg tudjam írni a házidogákat :-[)
a testet szentem nem, csak a szellemet frissíti, ellentétben a reklámban foglaltakkal :P amúgy nekem az ilyen taurinos rágók meg cukrok nem jöttek be, csak az italok
itthon RedBull van mindig (szerencsére ezt nem én veszem), amikor viszont nekem kell venni napközben, akkor V-Powert (aszem így hívják, mind2 képen rajta van, kék) veszek, az bejött, de volt 1 idő, amikor műanyag palackos Tigert vettünk haverral, fél-1 litereseket :) (a feles mindig elfogyott du 2-től 8ig, de a literesből szinte mindig maradt másnapra is, ha nem közösen vettük)
Amúgy nem tudom használnak-e ezek, vagy csak elhitettetem magammal, hogy ettől lesz jobb :)
Jah igen, külföldről kaptam 4 különböző energiaitalt is. Az egyik Coca gyártmány volt :)
-
#65 Nagyon ismerös az a monitor.....
Mintha az Szt ideje alatt én néztem volna végig...
Amugy thx hogy beraktad.. -
#64 NAh itt vok BROLLY . csak elmentem szentölt vízért.... -
#63 alkohol van benne nem?
-
G_ArchAngel #62 Tesco gazdaságos nincs a képen, pedig az jó ám:DDDDDDD -
#61 a bomba nem nagy cucc igyad
próbáld ki igyál pepszi és utána rögtön 1 halls cukorkát:D
-
#60 ma ittam egy hellt szerintetek meg merjek inni egy bombát?
-
#59 legyen:Cc -
#58 a reálban mindig van -
LeePí17 #57 voltam kóp bótba és nem volt energy ital..pedig a filmet bekéne fejezni :S....lehet benzinkút lesz.. -
#56 az ördög pörkölje meg ez tényleg suket -
LeePí17 #55 nemhallja..
adj nekije energy italt.. -
#54 hun van a szabó bakter??? -
#53 JaJa.. Suna legalább... -
#52 Szeretem az ízük miatt, gyakran iszom, de soha az életben nem éreztem semmi hatást.Akár 3-4-et is legurítok egymás után úgy, hogy 10 perc múlva alszok, mint a tej(ez lehet akár Redbull is).
Szerintem csak placebó hatásuk van:) -
#51 fontostéma-.- -
LeePí17 #50 lesz a mostanin is! :D