849
mit gondoltok az energiaitalokról?
  • Olcsóvér
    mi parkour-ozás közben gurírunk le egyet-kettőt
  • Me0w
    Jah, inni kell egy Blue Mountainbol keszult presszot es porogsz egesz nap. Kar hogy 7800 ft 125g ilyen kave :(
  • PyRex
    Szvsz a sima Bomba (kis üveges) a best :) Edzéshez legalábbis az jön be a leginkább. :)
  • G_ArchAngel #86
    szvsz az energiaital divatanyag, 4-6 RB után simán alszok és máskor meló közben is lefejelem a notebookot, akármilyen cukros sz*rt iszok, ellenben ha beverek 2 olyan feketét, amiben megáll a kanál függőlegesen, akkor ragtapasszal sem lehet lezárni a szemem:)

amúgy finomak, meg jópofák, de gyakorlati hasznuk semmi...
  • LeePí17
    megérdemled..
    én megyek veszek Get Up energiaitalt...fel kell kelni -.-
  • bendegúz69
    Jo reggelt mindeninek...
    Sajna go sullee
  • Kmarha
    nem tudom ki hogy van vele, de másnaposság ellen két energi drinka bevágása egész hatátos szokott lenni. Aztán lehet csak bemagyarázom magamnak.. ki lehet probálni :D
  • Dodo55
    Pár éve, mikor rászoktam a sokáig le nem fekvésre, nagyon sokat ittam, minden reggel, különben nem sikerült volna felkelnem rendesen 6-7 körül.
    Mostanában ritkábban iszom, igaz most nem kell mindig olyan korán kelnem :)

Legtöbbet talán Boostert ittam.
    Talán a Bomba a legerősebb(meg a legfinomabb is), de elég drága.
    Meg van az Auchanben valami 1.5 literes(asszem Big Energy a neve), asszem 200 forint, és van benne erő abban is, szóval megéri.
  • Olcsóvér
    a speed ről beszéletk itt az milyen?
  • Olcsóvér
    oké
  • Borg
    Most az van itthon, de szart se ér. Fele annyi a cucc benne, mint a plusszban. Pedig már az se igazán üt.
  • Borg
    Amúgy majd lehet házigazda, ha teljesülnek a feltételei. Jelen pillanatban se te, se a topik nem teljesíti egyik elvárást se, szal psszt.
  • Olcsóvér
    vagy mi má nem emléxem
  • Olcsóvér
    a bang is jó?
  • Borg
    Na eszembe jutott végre mi volt a neve annak a pezsgőtablettának :)
    "1x1" pezsgőtabletta aktív. 20dbos.
    Szal ha ilyet láttok, próbáljátok ki. Üt :)

Viszont a neten sehol semmit nem találok róla egy árlistán kívül. Lehet már betiltották :D
  • JancsiPapa
    nenézd-.-
  • Olcsóvér
    jóestét Bendegúz
  • vegicsek
    "mit gondoltok az energiaitalokról?"
    Hmm...Finomak, drágák, különösebb élénkítő hatásukat nem vettem észre.Ergo pénzkidobás
  • bendegúz69
    Nah jo estét mindenkinek....
  • bendegúz69
    JaJaJa.....
    Legalább....
  • LeePí17
    fiam..reklám vazze :)
    idén a jubileum..168 óra game..2 rekesz HELL minimum :D
  • bendegúz69
    Számitástechnikai Találkozo....
    Katt
  • CzGobe
    Szt? számtech? v mi? :P Nekem is van olyan egerem :)
  • CzGobe
    amikor én először ittam energiaitalt (RB), hogy megmutassam h ki a nagyfiú 11évesen, nem ízlett a tutti-frutti :P de hozzászokik az ember :)
    mostanában csak akkor iszom, ha agyilag vok segítségre szorulva, mert vagy nem aludtam (eleget), vagy nem fogok (partyban esetleg alkohollal keverve :P, de újabban egyre gyakrabban azért, h éjjel meg tudjam írni a házidogákat :-[)
    a testet szentem nem, csak a szellemet frissíti, ellentétben a reklámban foglaltakkal :P amúgy nekem az ilyen taurinos rágók meg cukrok nem jöttek be, csak az italok
    itthon RedBull van mindig (szerencsére ezt nem én veszem), amikor viszont nekem kell venni napközben, akkor V-Powert (aszem így hívják, mind2 képen rajta van, kék) veszek, az bejött, de volt 1 idő, amikor műanyag palackos Tigert vettünk haverral, fél-1 litereseket :) (a feles mindig elfogyott du 2-től 8ig, de a literesből szinte mindig maradt másnapra is, ha nem közösen vettük)
    Amúgy nem tudom használnak-e ezek, vagy csak elhitettetem magammal, hogy ettől lesz jobb :)
    Jah igen, külföldről kaptam 4 különböző energiaitalt is. Az egyik Coca gyártmány volt :)
  • bendegúz69
    Nagyon ismerös az a monitor.....
    Mintha az Szt ideje alatt én néztem volna végig...

Amugy thx hogy beraktad..
  • bendegúz69
    NAh itt vok BROLLY . csak elmentem szentölt vízért....
  • Olcsóvér
    alkohol van benne nem?
  • G_ArchAngel #62
    Tesco gazdaságos nincs a képen, pedig az jó ám:DDDDDDD
  • Brolly28
    a bomba nem nagy cucc igyad

próbáld ki igyál pepszi és utána rögtön 1 halls cukorkát:D
  • Olcsóvér
    ma ittam egy hellt szerintetek meg merjek inni egy bombát?
  • Brolly28
    legyen:Cc
  • Olcsóvér
    a reálban mindig van
  • LeePí17
    voltam kóp bótba és nem volt energy ital..pedig a filmet bekéne fejezni :S....lehet benzinkút lesz..
  • Brolly28
    az ördög pörkölje meg ez tényleg suket
  • LeePí17
    nemhallja..
    adj nekije energy italt..
  • Brolly28
    hun van a szabó bakter???
  • bendegúz69
    JaJa.. Suna legalább...
  • Dynamic
    Szeretem az ízük miatt, gyakran iszom, de soha az életben nem éreztem semmi hatást.Akár 3-4-et is legurítok egymás után úgy, hogy 10 perc múlva alszok, mint a tej(ez lehet akár Redbull is).
    Szerintem csak placebó hatásuk van:)
  • Slayerboy
    fontostéma-.-
  • LeePí17
    lesz a mostanin is! :D