849
mit gondoltok az energiaitalokról?
-
#129 valami reklámban üveges burn-t láttam, élőben vki? -
#128 match meg ilyen kis maszek boltokban -
Sergente #127 Boostert nem látok. Hell-t milyen boltokban lehet venni? -
#126 Nem tudom, hogy vagytok vele, de az én energiámat leginkább egy gyönyörű nő látványa tudja fokozni, esetleg hatványozni nem egy energiaital -
#125 háát. azt hogy finomak
Up, Go, XL, VPower, Power, Hell, Redbull, Adrenalin -
#124 nekm napi 6-7 fogy el suli nap :S -
#123 gyüjtöm:) -
#122 van a tnt:D
ratyi -
#121 az a lost energy meg a full izé az kicsit furák -
Kiado #120
:o -
#119 az az, ami 450-be kerül mindenhol? :DDD ittam olyat, de csak azért, mert 1ik családtagomtól régebben kaptam 1et Andorraból :)) érdekes íze van és piros, úgyh vigyázz, le ne öntsd magad! :D semmi különbség 400mg taurin, 32mg koffein -
#118 burn ról mi a véleményetek? -
#117 láttam hell-ből kéket -
#116 ismeritek a tnt-t? -
Borg #115 Tescoban van.
De mostanában aktívat nem láttam, csak ilyen egyébféléket. -
Ronny #114 ilyen 1x1 tablettát honnan szerzel? -
#113 ok
akkor csinálok neki egy olyan energy drinket -
LeePí17 #112 ne hidd el neki...
én jópárat megittam..de semmi..kis crank hatás azt szia.. -
#111 aztán jön a hatás
-
#110 a haverom mondta hogy fél az ember remeg egy fél óráig -
LeePí17 #109 próbáld ki..annyit megér :) -
#108 az adrenalin az milyen? -
#107 loooool:D -
#106 [spoiler]gyorsan lejárt ez a topic[spoiler] -
#105 ez azért más szerintem
http://www.edenkert.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=100 -
Phat Smoker #104 azok izotóniás italok, egy kiadós izzadásssal teli edzés után, a szervezet elektrolit háztartását hivatottak visszaállítani. -
#103 káros hatásokról hallottatok? -
#102 káros hatásokról hallottatok? -
#101 "A redbullban 80mg koffein van"
Ezt mondom én is. Kb. 30mg/100ml van mindegyik italban, azaz egy 2.5 decis dobozban kb. 75-80mg. -
Borg #100 A redbullban 80mg koffein van, ami egy KIS mokkának felel meg. Csak mondjuk egy jó adaggal több cukorral.
A pezsőtabletták közül meg a haas bang a legszarabb/leggyengébb ami van, 40mg koffeinnel tablettánként.
A plusszban asszem csak 30mg koffein van, viszont vna benne ezer más dolog, a ginzengtől egy csomó vitaminig.
Az 1x1-ben meg van 80mg koffein (ha jól emlékszem), és mellé ugyanannyi egyéb dolog mint a plusszban. -
Takezó #99 Ezeket a pezsgőtablettákat még nem próbáltam, de az valósnak tűnik nekem, hogy a hagyományos energiaitalok közt a taurin/koffein-tartalom nagyjából egyforma. -
#98 A tablettákat nem ismerem(illetve egyszer kipróbáltam a Haas-félét, de nem jött be.Hülye mellékíze volt.) én a dobozos, folyékony RB utánzatokról beszéltem.Határozottan emlékszmem, hogy kb. ua a mennyiség volt bennük, mert régen direkt nézegettem kíváncsiságból a dobozon az összetevőket(azt hiszem a koffein 30mg/100 ml), még a az óccsósított spar-os vagy tescos italokban is benne volt ez a mennyiség. -
Borg #97 Ez is tévedés, mert nem ugyanannyi anyag van mindegyikben. Pont ebben van a különbség köztük, hogy melyikben mennyi koffein van pl.
Egy ilyen 1x1 aktív pezsgőtabletta a koffein tartalma miatt sokkal jobban élénkít pl, mint akár 2 redbull. A plusszban van fele ennyi, a haas bang-ben meg negyed... -
#96 ja:D -
#95 Azt sosem értetettem, mikor azt mondja valaki, hogy ez vagy az erősebb.Kb. ugyanannyi koffein,taurin stb. van mindegyikben.Sztem az egész egy nagy parasztvakítás.Én mondjuk azt iszom amelyiknek jobb az íze, magasról teszek rá, hogy melyik az-elvileg-élénkítőbb, mert úgyis csak placebó hatásuk van:D -
#94 Mondjuk a Powerade nem is energiaital.Mármint nem a hagyományos értelemben vett koffeines élénkítő cucc.Az csak egy sima vitaminos ásványianyagos sportital. -
LeePí17 #93 tigerből fél L-t ittam..nekem sem volt semmi.. -
#92 a tiger azt nemtudom nem éreztem a hatását -
LeePí17 #91 nemtom próbáld ki...
én kipróbáltam sokfélét..#6
XL & HELL ami nekem bejön.. -
#90 szerintetek ez a poverade meg ilyenek ezek jók?