87
-
Akuma #7 Van benne igazság, de ha belegondolsz, akkor az XBOX 3 is amikor megjelenik, szintén nem lesz kihasználva ugyanúgy, mint most a PS2... XBOX 3-ra is nyílván meg kell tanulni programot írni... Nem mindenkinek megy ez már a megjelenése napján, úgymond -
#6 Azért most év végére, jövő év elejére, már nagyon jó kis címek jönnek PS3-ra, ja meg a Home. Szal ezek meg egy várható árcsökkenés szerintem meg fogják dobni az eladásokat.
Amit írtál igaz, lesz olyan progizó, aki biztos csak 2010-11-re jut el oda, hogy többmagos rendszereket tudjon progizni. De azért nem kell ennyire síránkozni, vannak szerencsére okos emberek. Nálam meg nálad biztos okosabbak.
Amúgy az az "összehányt szutyok" cell minimum 10X-es teljesítménnyel rendelkezik ahhoz képest a géphez képest, amiről most írsz. (Mert gondolom nem a kíváló onlályn képességekkel megáldott X-edről írsz, amin egy brózert nem tudsz rendesen használni). Szal azt amit PC-n az Aegia PhisX kari HW-esen számol, azt a PS3 szoftveresen.
Az X architektúrájáról meg nem kéne példát venni: nincs alap wincsi, valami nagyobb tároló kapacuitású meghajtó sem ártana, mert a DVD már betellik és a GTA4-nél, meg RPG játékoknál nem lesz lehetőség a DVD-t cserélgetni.
EDRAM ez egy jó dolog, de azzal a 10MB-nyi mennyiséggel, ami az X-ben van sajna nem fogja a világot megváltani, FSAA-ra jó, persze kérdés, hogy mennyi láccatja van a FSAA-nak 1080p-ben?
Az osztott RAM-nak igazából, meg akor van értelme, ha nincs lehetőség a textúrák háttértárolóról történő sztrímelt betöltésére (Pl X-nél sajna kevesebb lehetőség van erre, mint a PS-nél), hogy szükség esetén minnél több RAM-ot lehessen grafika számára legoglalni.
Örülök, hogy jó kedved van, de nekem is!;))) -
sylverangel #5 Persze, szép álmokat, és mégtöbb kamuzást Sony
Mire a ps3-ra nagyjából megtanulnak a fejlesztők fejleszteni (ami úgy 2010-2011 körül várható Sony szerint), addigra itt az XBox 3... És az eddigi tendenciát követve nagyon durva lesz...
Ezt kapjátok, ha nem egy játékra specializálodótt gépet gyárototok, hanem valami összehányt szutykot (lásd, cell, RSX)...
Ebben az egyben istenítem az M$-t tessék példát venni, hogy kell konzolt gyártani (specializált hardver, EDRam, osztott ram, általános célú processzor stb...)
Talán majd a ps4-el újra sikerül nekik az, mint a ps2-vel -
Loverman #4 majd jön pár final fantasy (mellesleg sosem értettem hogy ha FINAL akkor miért jön +1 rész?:D) az majd felnyomja. -
Indigo #3 Vagy kitudja... -
#2 Vagy 2020-ra... -
#1 Csak így tovább PS3!!! :)
Itt egy másik pozitív hozzáállás, nem is akárkitől:
Brian Hastings, Insomniac Games