15
  • dez
    Korlátlan!? No és hány giga a Fair Use Polity? :)
  • Charybdis
    Freemail akkor is jobb!!!!!! Igaz, hogy reklámot fűz a levelekbe, 25 mega tárhely, rossz a spamszűrés, színes-villogó reklámok vannak a postafióknál, rosszul kezelhető, csúnya a design, de még mindig ezt használják itthon legtöbben. Minek is kéne jobb belőle?

Simán megtehetik a korlátlan tárhelyet, úgysem fog az átlag levelező néhány 100 megánál többet használni. Gmail-ben már most is korlátlannak foghatjuk fel a postafiók méretét, csak néhány elvetemült van szerintem akinek nem elég 2,8 giga.
  • csorfab
    Eddig se volt kifejezett probléma regelni Gmailre... :)
  • DjDano
    Korlátlan tárhely parasztvakítás.... szerintem 100 mega bőven elég
  • AgentKis
    Na megyek regisztrálok 2 címmel, egymásra irányítom őket, és ráküldök egy 10 megás mélt valamelyikre...
  • Penge4
    "de attol inkabb, hogy mikor hal meg a vinyod..."

Mondanak neked valamit azok a szavak, hogy: újraírható CD/DVD és pendrive?

"Mert akkor ezt jobb lehet használni fájlmegosztásra mint ilyen szutyok Rapidshare-féle oldalakat."

Hát gyanítom, hogy éppen ezért nem lesz sokkal nagyobb. 50 vagy 100 mega csak álom marad.

"mindenkinek ki akarod adni a postafiókod jelszavát"

Akár 1000 postafiókot is lehet regelni. A sok barom állat céltalan rombolótól már jobban tartanék, aki gondol egyet és mivel hozzáfér, így törölget.
  • redmedve
    Ha mindenkinek ki akarod adni a postafiókod jelszavát hogy elérje a fájlokat, akkor lehet... bár ez egy kicsit feltűnő lenne.
  • Tetsuo
    Mekkora lehet a max levélméret??
    Mert akkor ezt jobb lehet használni fájlmegosztásra mint ilyen szutyok Rapidshare-féle oldalakat.. vagy nem?
  • dotkom
    amiatt ne is aggodj, hogy betelik. de attol inkabb, hogy mikor hal meg a vinyod...
  • GregSB
    A Gmail 2.8 Gigája is bőségesen elég, azt se fogom soha se kihasználni. Ez csak marketing fogás, most hogy a Gmail-re nem csak meghívóval lehet már regelni lépniük kellett valamit :)
  • Gerygrey
    Minek ekkora e-mail tárhely? Én Thunderbird-öt használok, lementi a vinyóra a maileket és eltárolom, nem aggódom hogy mikor telik be.
  • Atomy
    Kiváncsi vagyok a korlátlant mivel fogják űberelni jövő héten :)
  • chungey
    Szuper ötlet, az amcsi kormánynak is biztos tetszik, hisz mostmár majd végeláthatatlannak tűnő személyes adatokban turkálhatnak, kényelmesen, minden 1 helyen lesz. Rohanok regelni, mert én nagyon megbizom bennük, hogy véletlenül sem törlik le dolgaim XD
  • Keem1
    Még véletlenül se szeretnék kukacoskodni, de kicsit továbbszőttem a terveket a jövőre nézve.
    Tehát, több szolgáltató is nyújt(ani fog) ilyesmit, a felhasználók pedig többtíz (esetleg száz) giga anyagukat tárolják a szervereken.
    Ez adatbiztonság szempontjából egy ingyenes szerveren nem biztos hogy célszerű húzás. Ígéretes próbálkozás. Lehet, hogy csak én vagyok olyan hülye, de jobb szeretem a cuccaimat magamnál tartani, és elküldeni akkor, ha szükséges. A hordozható adattárolók is egyre biztonságosabbá válnak, tehát az, hogy egy központi szerveren őrzött anyag bárhol elérhető, nem biztos hogy sokáig lesz verhetetlen előny.
    Mobilvinyómon lévő mobil levelezőm (talán) minden levelemet tartalmazza, és gyakori szinkronizáció miatt ezt érzem igazán biztonságosnak.

Ismét leszögezném, hogy nem kukacoskodni akarok, sőt, még hevesen bólogatok is a fenti cikkre. Mindössze vagyok annyira pofátlan, hogy személyes véleményemet (ami nem feltétlenül helytálló) máris nyilvánosságra hoztam.
  • HuskyWolf
    Megyek is reggelni a yahoora !